-
IT café
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompika777
senior tag
válasz
laracroft #25521 üzenetére
Sajna erre nem mernék mérget venni, ezért is nem említettem csak a MIUI12-t... Elég furcsa a lista, amit FB kommentben többen is szóvá tettek, és természetesen értelmes válasz nem volt rá
.
Szóval szerintem erősen fenntartásokkal kell kezelni, de ha mégis jön, akkor örülünk -
-
crok
nagyúr
válasz
laracroft #24598 üzenetére
..vagy ha birtokában vagy az APK-nak akkor TWRP-ben vagy a saját file manager-ével vagy pl. az AROMA file manager-el tedd az APK-t a régi APK helyére a /system-ben (ne felejtsd el mount-olni RW-re előtte a /system-et ha véletlen nincs mount-olva). Restart után az appot kikeresed és az adatait törlöd (legalábbis én törölném első indítás előtt, biztos ami sicher).
-
-
-
jUUh
addikt
válasz
laracroft #20583 üzenetére
Ha semmi más nem jön be, MiFlash-sel tedd fel a MIUI-t.
(#20581) dugo_ Nem csak neked, mindenkinek: MENTÉS! Minden művelet előtt mentsetek, akkor is ha csak egy Magisk, vagy kernel, bármi. Egy teljes backup körülbelül 5 percet vesz igénybe TWRP-ben, és megéri, hogy nem clean flash-t kell tolni, csak visszaállítani a backupot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dolce Gusto
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest