- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Rendszergazda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Asustor NAS
- Videó stream letöltése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- KábelszatNet-2002 Kft.
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hargitomi
tag
Ha valaki talál olyan király dark témát MIUI 10-re, ami még az értesítéseket is olvashatónak hagyja (nem lesz teljesen fekete, vagy teljesen fehér), ne tartsa magába. Köszi!
Nekem eddig csak az X Dark TT ami körülbelül jó, de még nem vagyok teljesen elégedett
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
Fejlesztő13
tag
válasz juve600 #5779 üzenetére
Szerintem teljesen jó. Átlagos utazós, netezős, olvasós, játék nélküli használattal 100-ról 10%-ig pont 9 óra SOT jött össze. Ez már belakott rendszer, szombaton telepítettem a 8.7.5 EU-t. Egyik nem túl nagy hiba, hogy beérkező hívásnál mindig csak lebegő értesítés formájában lehet felvenni vagy lerakni, nem a teljes képernyős hívás fogadó kép jelenik meg. Inkább örülök neki mivel lehet csak szerintem, de a hívás közbeni háttér valami rettenetes, ez a színkavalkád... Remélem később meg lehet változtatni.
-
M0RGI
őstag
Ismét egy miuis faszság, ami miatt nem tudom úgy használni a telót mint ahogy szeretném
miui_not_showing_app_shortcuts
[link]Erre van valamilyen megoldás, vagy a Miui10-ben javítva lesz esetleg?
-
M0RGI
őstag
Xiaomishopról rendeltem, hamar megjött, 63 ezer volt.
-
madrac
senior tag
Jelentem eustock-on jött arany színű redmi note 5 , 4/64
-
titán
(#5782) vzaza Bocs, mellényúltam. Erre ment volna válaszként:
(#5771) juve600
Igen, és sajnos teljesen logikus. A jogszabály szerint minden személyes adat átadását meg kell előznie egyértelmű, részletes tájékoztatást követő, az ügyfél által adott szándéknyilatkozatnak. A helyadat ilyen személyes adat, és ráadásul tovább is adják 3. fél részére (accuweather). Megoldás valami ilyesmi lesz: Igen, én akarom, hogy figyeld a helyadataimat, és igen, azt add át folyamatosan az accuweather részére, ahol így és így fogják kezelni.
Szóval az egész jelenleg nem kompatibilis a GDPR-rel. Még ki kell találni, hogy lehet GDPR-kompatibilissé tenni.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
natë
nagyúr
Global romokon 1x2x előfordul nálam, hogy tölt a telefon, de az akku % visszafelè megy...újraindítás megoldja 😲
-
juve600
nagyúr
válasz Viktor0610 #5776 üzenetére
szia
aksi idő milyen eu10 alatt ? -
ElDiabloo
senior tag
válasz Viktor0610 #5776 üzenetére
ROM újratelepítés után megoldódott. Nem tudom mi baja volt előtte.
Más: Jól emlékszem, hogy MIUI 9-en volt olyan funkció ami átváltotta az értesítési sáv színét feketére ha érzékelte, hogy fehér a háttér ? Miui 10-en most egy fehér tetejű háttérképem van és semmit nem látok az órából és az értesítési sávból se mert fehér az is..
-
MODERÁTOR
-
ElDiabloo
senior tag
Eu ROM-on próbált már valaki bankkártyát hozzáadni Google play-hez ? Nem tudom, hogy mi miatt nem engedi, ismerősnek global alatt gond nélkül ment, így a rom-ra gyanakszom.
-
szami777
addikt
Gondolom ugyanolyan értesítésre gondolsz, mint ha messenger üzenetet kapnál.
Na ott tartsd a kezed a felugró értesítésen és be fog jönni egy menü, ahol az adott apora kikapcsolhatod ezeket.Vagy arra gondolsz, amit lehúzol es egyből fent látsz az óra meg a töltöttség mellett?
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Ha már ez a két téma felmerült, hadd kérdezzek én is:
1. Miért van hangja a youtubnak dnd módban?
2. Hogyan lehet eltüntetni fenti lehúzható menüből az időjárás jelzést? (nem pontos így nem azt akarom használni, látni)Köszi!
-
y300fire
tag
A kamerán az AI funkció teljesen automatikus, vagy valahol van külön beállítás?
-
wwenigma
Jómunkásember
Bongeszobol ki lehet tenni, szoktak kerdezni oldalak. Lenyegeben parancsikon csak.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Pityu.
nagyúr
Járt már valaki úgy,hogy nem telepített ehy appot de valajogy felkerült? Nekem lett egy konzolvilág ikonom de semmit sem telepítettem,ráadásul telepített programok közt sem találom és még csak a google playn sincs ilyen. Törölhető az ilyen valahogy?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
titán
ha kitolrom akkor nincs idojaras adat
GPS be van kapcsolva? Engedélyezve is van a helymeghatározás az időjárás app részére? (Beállítások - Engedélyek - Engedélykezelő - Helyadatok - Időjárás)
Várj egy két napot. Nem tudom, hogy miért, de nekem is csak utána kezdett működni.
Még valami. Nálam a régió: India (hátha ezen múlik)
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz juve600 #5750 üzenetére
Ha van eredményed (nem üres a bal felső rész, van hőmérsékletadat), akkor a hőmérsékletre bökve bejön a részletes infó. Ott a bal alsó sarokban a + jelre nyomva tudsz várost beírni, vagy a helymeghatározást választani. Alapból a helymeghatározás az aktív.
[ Szerkesztve ]
-
octopus75
tag
Töltésnél nem világít a led. Mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
válasz Viktor0610 #5704 üzenetére
De, igazad van, Kate- kódnevű telefonom volt, elnézést kérek... Már én is belekavarodtam...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
juve600
nagyúr
miui 9.5.17.0 stable
a gyári időjárás app-ban mit kell beállítani hogy annak a városnak az időjárását mutassa ahol éppen tartózkodom ?
a fiam redmi 5-jében jó,nálam nem akar működni
thx
-
Balzak83
senior tag
Amazing CP+ üveget használ valaki? Az elvileg rendesen feltapad középen is, de a festett perem körben belóg a kijelzőbe. Valakinek van erről tapasztalata?
-
szami777
addikt
válasz Trailblazer #5723 üzenetére
Hmm, értem. Bíztató...
Keresőbe visszakerestem, nem én jártam így egyedül, volt itt kolléga, akinek nem töltötte.
Na mindegy, akkor marad a gyári, ez jó lesz a 2 powerbanknak.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
titán
Igen, csak régióbeállítás kérdése. EU régióban a GDPR miatt tiltva van. Van benne némi kockázat, mert olyan biometrikus azonosítás, ami nincs kellőképpen védve, ha ellopják a telefont, feltörve ellophatják az arcazonosítódat. Ha ettől tartasz, ne használd.
[ Szerkesztve ]
-
sztsam
csendes tag
Gearbesten olvasom, hogy global verzióban nem megy az arcfelismerés. Ehhez csak át kell állítani a store-t vagy valamit és menni fog?
Szintén eustockra várok, de gearbest most akciózta ugyanannyira-Sam
-
juve600
nagyúr
van új AOSIP illetve RR bulid, próbálta valaki ??
-
szami777
addikt
Hali,
Hátha valaki megvette ugyanazt a kombót és tud segíteni.Eustockrol vettem a telefont, rendeltem hozzá most egy Tronsmart WC2F hálozati gyorstöltőt szintén az eustocról, de 2 mp-ig tölti csak a telefont, ha rádugom, utána nem.
Nálatok oké a töltés?[ Szerkesztve ]
-
Norby86
őstag
-
Norby86
őstag
válasz hargitomi #5710 üzenetére
A harmadikra gondolsz?
Azt néztem...nekem nincs 4. ikonom alul. Harmadiknál meg ha bemegyek, olyan van hogy kódbeváltás, téma szerkesztése, megvásároltak, beállítás, kedvencek. A téma szerkesztésébe ha bemegyek akkor lehet állítani a zár stílusát, állapotsort, ikonokat, üzeneteket, tárcsázót, asztalt, de betűtípust nem. Állapotsornál is csak a témák állapotsorát tudom változtatni, asztalnál meg csak a főképernyő témákat.-Norbi-
-
*Mukeey*
addikt
válasz Viktor0610 #5702 üzenetére
De nekem is,viszont igy valamiért jobban tetszik.Akku is mintha kicsit jobban bírná,meg most nincs mindig 2gb szabad ram,nem lövi ki a futó appokat...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
arpad55
csendes tag
Üdv meg szeretném kérdezni ez a telefon támogatja a Volte hang hívást?hogyan kell aktiválni mert nem találom.Válaszokat köszönöm!
-
Norby86
őstag
válasz Viktor0610 #5685 üzenetére
Köszi. De sajnos nem találtam meg a témák appban a betűtípus állítási lehetőséget.
-Norbi-
-
titán
válasz ElDiabloo #5705 üzenetére
Volt sima is, az MTK chipsetes. De a kenzo tényleg a Pro, a kate meg a B20-as SE.
Én kateről váltottam, és sose mennék vissza. A gesztusvezérlés nagyon hiányozna. A soc is gyorsabb, nagyobb a tárhely, használom az arcfeloldást: ha a telefon az asztalon van, kettős kopp a kijelzőre, és az arcfeloldás miatt nem kell felemelnem. Ez nagyon hiányzott a korábbi Meizum után, amin elöl volt az ujjlenyomat-olvasó, így asztalon is könnyen használható volt.
-
MODERÁTOR
-
ElDiabloo
senior tag
válasz Viktor0610 #5704 üzenetére
Note 3-nál csak pro volt, a Kate az a Special edition volt.
-
MODERÁTOR
-
hargitomi
tag
válasz Viktor0610 #5702 üzenetére
Ja, ugyanez...
Aztan hiaba allitod kisebbre a betumeretet, nem ugyanolyan lesz, mint elotte volt.Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Külpolitika
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?