Hirdetés
-
IT café
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hargitomi
tag
Ha valaki talál olyan király dark témát MIUI 10-re, ami még az értesítéseket is olvashatónak hagyja (nem lesz teljesen fekete, vagy teljesen fehér), ne tartsa magába. Köszi!
Nekem eddig csak az X Dark TT ami körülbelül jó, de még nem vagyok teljesen elégedett
-
Fejlesztő13
tag
válasz
juve600 #5779 üzenetére
Szerintem teljesen jó. Átlagos utazós, netezős, olvasós, játék nélküli használattal 100-ról 10%-ig pont 9 óra SOT jött össze. Ez már belakott rendszer, szombaton telepítettem a 8.7.5 EU-t. Egyik nem túl nagy hiba, hogy beérkező hívásnál mindig csak lebegő értesítés formájában lehet felvenni vagy lerakni, nem a teljes képernyős hívás fogadó kép jelenik meg. Inkább örülök neki mivel lehet csak szerintem, de a hívás közbeni háttér valami rettenetes, ez a színkavalkád... Remélem később meg lehet változtatni.
-
M0RGI
őstag
Ismét egy miuis faszság, ami miatt nem tudom úgy használni a telót mint ahogy szeretném
miui_not_showing_app_shortcuts
[link]Erre van valamilyen megoldás, vagy a Miui10-ben javítva lesz esetleg?
-
M0RGI
őstag
Xiaomishopról rendeltem, hamar megjött, 63 ezer volt.
-
madrac
senior tag
Jelentem eustock-on jött arany színű redmi note 5 , 4/64
-
(#5782) vzaza Bocs, mellényúltam. Erre ment volna válaszként:
(#5771) juve600
Igen, és sajnos teljesen logikus. A jogszabály szerint minden személyes adat átadását meg kell előznie egyértelmű, részletes tájékoztatást követő, az ügyfél által adott szándéknyilatkozatnak. A helyadat ilyen személyes adat, és ráadásul tovább is adják 3. fél részére (accuweather). Megoldás valami ilyesmi lesz: Igen, én akarom, hogy figyeld a helyadataimat, és igen, azt add át folyamatosan az accuweather részére, ahol így és így fogják kezelni.
Szóval az egész jelenleg nem kompatibilis a GDPR-rel. Még ki kell találni, hogy lehet GDPR-kompatibilissé tenni.
-
natë
nagyúr
Global romokon 1x2x előfordul nálam, hogy tölt a telefon, de az akku % visszafelè megy...újraindítás megoldja 😲
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5776 üzenetére
szia
aksi idő milyen eu10 alatt ? -
ElDiabloo
senior tag
válasz
Viktor0610 #5776 üzenetére
ROM újratelepítés után megoldódott. Nem tudom mi baja volt előtte.
Más: Jól emlékszem, hogy MIUI 9-en volt olyan funkció ami átváltotta az értesítési sáv színét feketére ha érzékelte, hogy fehér a háttér ? Miui 10-en most egy fehér tetejű háttérképem van és semmit nem látok az órából és az értesítési sávból se mert fehér az is..
-
-
ElDiabloo
senior tag
Eu ROM-on próbált már valaki bankkártyát hozzáadni Google play-hez ? Nem tudom, hogy mi miatt nem engedi, ismerősnek global alatt gond nélkül ment, így a rom-ra gyanakszom.
-
szami777
addikt
Gondolom ugyanolyan értesítésre gondolsz, mint ha messenger üzenetet kapnál.
Na ott tartsd a kezed a felugró értesítésen és be fog jönni egy menü, ahol az adott apora kikapcsolhatod ezeket.Vagy arra gondolsz, amit lehúzol es egyből fent látsz az óra meg a töltöttség mellett?
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Ha már ez a két téma felmerült, hadd kérdezzek én is:
1. Miért van hangja a youtubnak dnd módban?
2. Hogyan lehet eltüntetni fenti lehúzható menüből az időjárás jelzést? (nem pontos így nem azt akarom használni, látni)Köszi!
-
y300fire
tag
A kamerán az AI funkció teljesen automatikus, vagy valahol van külön beállítás?
-
Pityu.
nagyúr
Járt már valaki úgy,hogy nem telepített ehy appot de valajogy felkerült? Nekem lett egy konzolvilág ikonom de semmit sem telepítettem,ráadásul telepített programok közt sem találom és még csak a google playn sincs ilyen. Törölhető az ilyen valahogy?
-
ha kitolrom akkor nincs idojaras adat
GPS be van kapcsolva? Engedélyezve is van a helymeghatározás az időjárás app részére? (Beállítások - Engedélyek - Engedélykezelő - Helyadatok - Időjárás)
Várj egy két napot. Nem tudom, hogy miért, de nekem is csak utána kezdett működni.
Még valami. Nálam a régió: India (hátha ezen múlik)
-
-
octopus75
tag
Töltésnél nem világít a led. Mi lehet a baj?
-
jUUh
addikt
válasz
Viktor0610 #5704 üzenetére
De, igazad van, Kate- kódnevű telefonom volt, elnézést kérek... Már én is belekavarodtam...
-
juve600
nagyúr
miui 9.5.17.0 stable
a gyári időjárás app-ban mit kell beállítani hogy annak a városnak az időjárását mutassa ahol éppen tartózkodom ?
a fiam redmi 5-jében jó,nálam nem akar működni
thx
-
Balzak83
senior tag
Amazing CP+ üveget használ valaki? Az elvileg rendesen feltapad középen is, de a festett perem körben belóg a kijelzőbe. Valakinek van erről tapasztalata?
-
szami777
addikt
válasz
Trailblazer #5723 üzenetére
Hmm, értem. Bíztató...
Keresőbe visszakerestem, nem én jártam így egyedül, volt itt kolléga, akinek nem töltötte.
Na mindegy, akkor marad a gyári, ez jó lesz a 2 powerbanknak. -
-
sztsam
csendes tag
Gearbesten olvasom, hogy global verzióban nem megy az arcfelismerés. Ehhez csak át kell állítani a store-t vagy valamit és menni fog?
Szintén eustockra várok, de gearbest most akciózta ugyanannyira -
juve600
nagyúr
van új AOSIP illetve RR bulid, próbálta valaki ??
-
szami777
addikt
Hali,
Hátha valaki megvette ugyanazt a kombót és tud segíteni.Eustockrol vettem a telefont, rendeltem hozzá most egy Tronsmart WC2F hálozati gyorstöltőt szintén az eustocról, de 2 mp-ig tölti csak a telefont, ha rádugom, utána nem.
Nálatok oké a töltés? -
-
Norby86
őstag
válasz
hargitomi #5710 üzenetére
A harmadikra gondolsz?
Azt néztem...nekem nincs 4. ikonom alul. Harmadiknál meg ha bemegyek, olyan van hogy kódbeváltás, téma szerkesztése, megvásároltak, beállítás, kedvencek. A téma szerkesztésébe ha bemegyek akkor lehet állítani a zár stílusát, állapotsort, ikonokat, üzeneteket, tárcsázót, asztalt, de betűtípust nem. Állapotsornál is csak a témák állapotsorát tudom változtatni, asztalnál meg csak a főképernyő témákat. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Viktor0610 #5702 üzenetére
De nekem is,viszont igy valamiért jobban tetszik.Akku is mintha kicsit jobban bírná,meg most nincs mindig 2gb szabad ram,nem lövi ki a futó appokat...
-
arpad55
csendes tag
Üdv meg szeretném kérdezni ez a telefon támogatja a Volte hang hívást?hogyan kell aktiválni mert nem találom.Válaszokat köszönöm!
-
Norby86
őstag
válasz
Viktor0610 #5685 üzenetére
Köszi. De sajnos nem találtam meg a témák appban a betűtípus állítási lehetőséget.
-
válasz
ElDiabloo #5705 üzenetére
Volt sima is, az MTK chipsetes. De a kenzo tényleg a Pro, a kate meg a B20-as SE.
Én kateről váltottam, és sose mennék vissza. A gesztusvezérlés nagyon hiányozna. A soc is gyorsabb, nagyobb a tárhely, használom az arcfeloldást: ha a telefon az asztalon van, kettős kopp a kijelzőre, és az arcfeloldás miatt nem kell felemelnem. Ez nagyon hiányzott a korábbi Meizum után, amin elöl volt az ujjlenyomat-olvasó, így asztalon is könnyen használható volt.
-
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Viktor0610 #5704 üzenetére
Note 3-nál csak pro volt, a Kate az a Special edition volt.
-
-
hargitomi
tag
válasz
Viktor0610 #5702 üzenetére
Ja, ugyanez...
Aztan hiaba allitod kisebbre a betumeretet, nem ugyanolyan lesz, mint elotte volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hálózati / IP kamera
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Politika
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest