Hirdetés
-
IT café
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Mindegy végül is nem rendeltem semmit jó nekem a nillkin üveghez adott sima védő fólia csak akkor kékesít ha nagyon messziről sötétebb helyen vakuval fotózok de azt meg ritkán szoktam.Minél többet olvastam az alliexpressen annál jobban kiderült hogy a csomó üveg ami a kamerára való valójában köze sincs az üveghez.
-
juve600
nagyúr
válasz
#11620608 #6696 üzenetére
majd írjál ha feltetted,kíváncsi vagyok a véleményedre
Note4-n is ezt használtam,de hetente más volt a fejlesztő -ettől függetlenül jó volt,itt viszont a fő fejlesztő csinálja
arra figyelj telepítéskor hogy ne telepíts külön gapp-sot mert akkor nem fog elindulni a rendszer -
Fulár
senior tag
válasz
ktommy91 #6668 üzenetére
Nem tudom olvastad e az ezzel kapcsolatos utolsó kommentemet.Nem egyszerű mert borzalmas mennyiségű Hsz.generálódik napi szinten!Rövuden a lényeg,hogy a Kernelt felpakolva amint intenzívebb használatnak lett kitéve a vas,mint mondjuk több hâttére küldött program,jâték.stb elkezdett folyamatosan lefagyni és újraindulgatni!A Kernelt legyalulva minden vissza állt a rendes kerékvágásba!Megmondom őszintén én ezt mégegyszer nem.szívesen játszanám el ezért ezt a teszt kört inkâbb kihagyom!
Pityu
ollégám rendelt az Iphon X-ére valami zafir kamera védő üveget.Drága volt mind a dög.Mivel tökêletesen illeszkedett az enyémre is ezért a 2 darabos készletből az egyiket nekem adta.De azzal a lendülettel le is kellett kaparni mert ha a Led villanóval fényképeztem az egész képből csak egy mosott paca lett!Szóval talán nem vêletlenűl ilyen a kialakítása amilyen!
-
juve600
nagyúr
válasz
Trailblazer #6693 üzenetére
pl
a rom OTA frissül,a fejlesztői ismert arc,nem fogja 1 hét után abbahagyni
-
-
mm89
őstag
Na megjött a telefon
Smartshop, július 8. rendelés, ma érkezett.
Global verzió, fekete, 4/64.
Szilikon tok volt hozzá. Már csak üveg kell.
Rögtön jelzett is hogy itt a 9.5.17 -
törölt tag
válasz
juve600 #6688 üzenetére
Köszi, az ajánlást!
Mindenképpen kipróbálom a Pixel Experience ROMot, csak még megvárom, hogy 1-2 javítás kijöjjön, mert ez a legelső verzió. Ha jól látom, hetente adja ki a javításokat. Te is írtad, hogy hiányoznak belőle beállítási lehetőségek.
Mi A2 tesók szerintem még 1-2 hónap, mire ideérnek, ha egyáltalán lesz a kezdetekben B20-as globál verzió.
Alapvetően szívesebben tartanám meg a Note 5-öt, mert nem tetszik az értesítési sávba betakaró nootch, szigetes megoldás.
Most is olyan témát használok, ami alapból, értesítés nélkül is elég jól kitölti a felső sávot: -
Srácok, Budapesten belül tud esetleg valaki olyan helyet, ahol árulnak Note 5-re való full cover-es kijelzővédőt? Számla és személyes átvétel előny lenne.
-
törölt tag
válasz
ElDiabloo #6678 üzenetére
Mi A2 Lite: engem a kicsit gyengébb processzor és a kisebb előlapi kamera nem érdekelne,
- kijelzője legyen 6" körüli, 1080 pixeles szélességgel, gorilla üveggel,
- akksija 4000-es legyen, hogy ne kelljen paráznom, kibírja-e nap végéig a telefon,
- micro USB csatival semmi bajom, sőt jobban is örülök neki a külön füles csatlakozó miatt,
- és tudjam használni bluetooth-on keresztül a méregdrága, vadonatúj autórádiómmal -
Az, hogy hozzáfér az adatodhoz, nem jelent semmit. Ha nem küldi el a telefonodról, és a túlvégen nem gyűjtik be ezeket az adatokat, akkor az nem adatbiztonsági probléma. Nyilván a téma szoftver valamiért megteszi. Lehet, hogy valamiért elküldi a telefon egyedi azonosítóját, ami önmagában egy érzékeny adat, és máris gondot okoz a gdpr szerint.
-
zorzy4
addikt
Azt tudja valakii, hogy miért pont a témázás, van ütközésben, az eus adatkezeléssel? Amikor annyi minden fér hozzá az adataimhoz.
-
törölt tag
Van egy indiai kijelzőkarcolós videó, abban mondják/mutatják, hogy a kijelző karcállósága Gorilla Glass 3, és ugyanez az üveg védi hátul a kamerákat is, középen a vaku kivételével, mert utóbbinak műanyag a burkolata.
-
törölt tag
Írtam, hogy csak az új 2017/2018-as Kenwood, Pioneer, JVC autórádiókkal van gond.
A régebbi autókban más bluetooth modul van, azok szólnak rendesen.Most már nem foglalkozom ezzel az autórádió dologgal, mert nemsokára jön az Mi A2 lite, ami gyakorlatilag egy Note 5 lesz, csak szűz androiddal. Ha kijött, akkor kipróbálom és ha működik vele a BT, akkor eladom a Note-ot.
-
Pityu.
nagyúr
Most nézegetek cuccokat a neten a telefonhoz és olvasgatom a kamerához való üvegfóliáknál,hogy sokan azt írják nem is üveg valójában,ez igaz lehet?Na meg igen írják a távolabbi vakus képeknél a kékesedést a tükröződés miatt,de az én fóliámnál kicsit gondolom halványabb elszíneződés mert nekem nincs kivágva a vakunál.
#madrac
Szerintem meg feketében a legkirályabb és a leg jobb kinézetű,és feketében elég komoly telefon benyomását kelti,de ez az én véleményem.
-
satmen
tag
Dupla koppintásra alvást - ébredést be lehet állítani az RN5-ön?
-
ktommy91
addikt
Töltehető az unofficial noname oc kernelem legfrissebb változata: [link]
Javult a vezetékes fülesre menő hangminőség(32 bit offload elég korrekt), engedélyeztem az mbhc drivert(tesztelni nem tudom de elméletileg kezeli normálisan a fülesek vezérlő gombjai, szelfibotot), illetve az interactive governor lett egy kicsit fürgébb. -
bucihost
senior tag
Más: Látom mindenki nyitogatja a BL-t, rootol, romol. Normál esetben ezek gari vesztéssel járnak. Xiaomi esetében mi a helyzet ilyenkor? Én romolni nem akarok, teljesen meg vagyok elégedve a gyárival.
Amit szeretnék: A füles hangerőt növelni, eléggé halk. Erre van e már valami megoldás, mi kell hozzá. Ha véletlen gariba kellene küldenem a telefont, akkor a BL vissza zárható / unrootolható?
-
bucihost
senior tag
válasz
SztipitsA #6625 üzenetére
Sehol nem adnak rá itthon gyárit. Forgalmazói / GSM gari van rá mindenhol. Mielőtt tőlük rendeltem volna felhívtam őket. Nagyon rendesek, mindent elmondtak. Esetükben külföldön van a szerviz (ha jól emlékszem szlovákia), ezért kicsit hosszadalmasabb a szerviz folyamat (~3 hetet mondtak). Ezért is vettem a prémium csomagot hozzá pluszba, mert ott 72 órán belül cserélik a készüléket és nem kell szervizbe küldözgetni.
-
Goose-T
veterán
válasz
juve600 #6655 üzenetére
Most nyilván sokat fejlesztettek a LOS-on, hogy megfeleljen a szigorú követelményeknek, és egy az egyben a LOS kódját fogja megkapni az RR is, szóval biztos sokkal jobb lesz keddtől (vagy akkortól, amikor csinálnak egy RR buildet az új LOS alapokkal). Egy próbát megérne szerintem neked is.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trailblazer #6647 üzenetére
Szombaton volt újratelepítés,ahogy irtam...Egy nap alatt így teleszemeteli?
-
törölt tag
Ugyis tok megy rá akkor meg nem mindegy milyen színű a hátlap
-
Wesder
titán
412MB-ot foglal a Messenger
-
Goose-T
veterán
Kedden jön a hivatalos LineageOS 15.1. Ez már az új, szigorúbb minőségi kritériumoknak is meg fog felelni.
-
RpPRO
őstag
Párom eddig a FB + Messenger kombót használta korábbi telóján.
Szeretné, ha RN5-jén is csippanna és jelzőfénnyel jelezné, ha beesik egy üzi.
Már mindent tekergettem mindenfelé, de csak nem megy (engedélyek + akkukímélést mindenhová állítottam).
Instagram simán megy.
Van ötlet? Tipp?
-
Wesder
titán
Teló nem làtja a TV Miracast jelét. Egy 43" UHD Philips, viszont a 32"-os FHD LG-t meg igen. Mi lehet a baj?
-
k.zozo.
tag
9.5.17.0 globalnál nem jelenik meg fent a wifi jel ha wifire csatlakozik,marad a mobilnet jele. Találkozott más is ezzel?
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6624 üzenetére
köszi
-
-
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6598 üzenetére
szia
látom van EU 8.7.12 v2-es verzió ? mit javítottak ?
a fájl méret is kisebb lett,a letöltött rom mérete -
törölt tag
Már tárgytalan, megvan.
-
ktommy91
addikt
Dugd be a füles és aktív lesz a menü, de én inkább hagynám azt a xart. Ha jó hangot és EQ-t akarsz, akkor állítsd be ez alapján a neutront és annak az EQ-ját használd.
-
válasz
Trailblazer #6606 üzenetére
Pedig az arany/pezsgő/bézs teljesen oké.
Feltétlenül csak a fekete-szürke unalomtengelyen helyezkedhet el egy telefon színe? Mint az autóknál. 70% fekete szürke fehér.
Nekem is fekete van, de az előző telefonom aranyszínű volt.
-
-
Wesder
titán
válasz
Trailblazer #6606 üzenetére
Én is full feketét vettem amíg volt és gyönyörű.
-
Remiel
őstag
válasz
Trailblazer #6602 üzenetére
ha semmilyen nincs raktáron akkor ez mi?
-
Wesder
titán
Most voltam a MM-ban, és van Redmi Note 5, Redmi 5/Plus, Redmi S2, Mi Mix2, 15-20ezerrel dràgàbbak, mint az EUsrock-on, de legalàbb vannak.
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
Megjött nekem is ez a skin, most tettem rá. Ár-érték arányba elfogadható, kellemes fogást biztosít, jól is néz ki, pontosan illeszkedik.
Meglepően könnyű feltenni, bár most csináltam ilyet elsőre, szóval a kamera mellett látszik picit.
Már csak 98 óra, és hivatalosan is nyitott a BL-em...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Hobby elektronika
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest