-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trouble
senior tag
Redmi3 pro-rol váltanék, főleg a kijelző és b20 miatt(ez nem olyan fontos, de ha lehetséges miért ne).
Ha esetleg vkinek van tapasztalata ebből az irányból :
-sokkal intenzívebb a kijelző, fényesebb, főleg ha telibe veri a nap ?
-mennyire szokható félkezesen az 5.5
-akku idő a 3 szériához képest
-valami bug (a 3-nál developerel semmi) ?
-itt a blogon előfordult mikrofon, telefonálási hangzás problema mennyire para ?Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
A másik topikban nem jött rá ötlet,hátha itt van vkinek,előre is köszi :
Három hete van nálam a telefon.
Eddig hibátlanul működött a gyári levelező
Tegnap óta nem szinkronizál a gyári levelező(vagyis nem óránként ahogy be van állítva)hanem hébe-hoba.
Nincs bepipálva, hogy csak wifi-n,aksi kezelésnél be van téve a kivételek közé.
Már a Redmi3-on is ezt használtam és soha semmi gond nem volt vele
Most töröltem a fiókot,újra beállítom !
Nem oldotta meg !
Más ötletem nincs !?
Valakinek esetleg ? -
trouble
senior tag
Srácok van esetleg valakinek egy felesleges méretileg stimmelő full cover üvegfóliája, átvenném, köszönöm !
-
trouble
senior tag
Próbálnék megnézni egy mms-t, de nem nyitja meg a képet, helyette ezt írja ki :
Zárt galéria, nincs szükség engedélyre
A galéria be van állítva alapértelmezett alkalmazásnak (bár tök mindegy mit állítok be alapértelmezettnek,mindig ezt írja ki)
Ha letöltőm akkor ok.
Szerintetek mi lehet a megoldás, köszi ![ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
Ki akarom iktatni a nyaralásra programozott ki/be kapcsolást, és szégyen de nem találom hogy hol kapcsoltam be!? Please!!
-
trouble
senior tag
Van valakinek ötletem, hogy miért állítgatja át a telefon magától a hang beállításokat ?
Napközben hívnak és azt veszem észre, hogy nem az általam kiválasztott csengőhang szól hanem más.
Beállítom vissza a régit, hívnak megint az a sz@r csörög, most újra beállítottam a régit
Global stable 8.2.[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
válasz kovaszoskeny #7099 üzenetére
Igen 4X. a tok is fólia is !
A Kínai web boltokban már van ismeret terjesztő fotó, hogy el ne nyúlják a delikvensek a rendelést -
trouble
senior tag
MIU 8-ról 9-re átállás után szerintetek lehet használni az átköltözést (a rendszeradatok miatt kérdem)?
Vkinek tud ajánlani egy Andrid N-hez hasonló témát (képernyőzáron legyen zene lejátszó megjelenés)!
Muszáj megválnom tőle,pedig nagyon szerettem!
Emiatt(állandóan feladja).
[kép][ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
Napi sz@r: nem jelez az értesítési fény ha sms jön, minden vonatkozó beállítást át nyálaztam, ötlet?
Mailokat jelzi, és eddig működött?[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
válasz kriszpontaz #7974 üzenetére
Bingó
helixP :Úgy tűnik itt is bingó, frissítettem a minden guglit, azóta nem dobálja a "jelentési" ablakot
[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
válasz Melorin #8396 üzenetére
Sziasztok !
Ezt én is szeretném megtudni !
Ha verzió váltás van (6 vs.7.,vagy miui 8 vs.9), és nincs nyitva a bootloader,akkor mennyire ajánlott egy gyári adtok vissza állítása, mert ez mostanában többször felmerült itt ?
Vagyis : OTA frissítés esetében hogyan is néz ki a tiszta telepítés ?
Plussz: mi a legjobban működő backup eljárás (eddig nem volt rá szükség az átköltözést használtam a R3/pro-ról) ?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
válasz CyraxNukem88 #8407 üzenetére
Chrome-ban van kapcsolható adatforg csökkentő a beállításokban !
-
trouble
senior tag
válasz micafighter #8972 üzenetére
Felhőt(Dropbox) kezel, köszi?
-
trouble
senior tag
válasz micafighter #8992 üzenetére
Köszi, pont így volt(van)az Es-el, én azt használom évek óta (megvettem a pro-t).
De most kaptam egy levelet a Dropbox-tol(azt használom),hogy amennyiben az Es nem végzi el az általuk előírt frissítést, akkor októbertől nem lehet a fiókomhoz hozzáférni az Es-el.
Ezért keresgélem az utódját -
trouble
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #8996 üzenetére
Hibátlan készülék, miért szervizben gondolkodsz,használd (az sokkal valószínűbb, mint az ,hogy gariztatni kell ) !
Rendeld pl. Kínából, akkor máshol van a szerviz
Az Oreo ma röppent fel, egyébként másfél hete érkezett meg a telefonra a Nougat,gondolhatod, hogy ha lesz Oreo az nem holnap lesz ![ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #9001 üzenetére
Pont a múlt héten üzemeltünk be a barátommal egy honor 9-t.,
4/64, tudja az NFC-t (ez az egy amit én is szeretnék) itt viszont van üzemidő feszt !
Ja ás a lényeg 125 k a Honor ! Ennek tudod az árát !
Ja és szó sincs olcsó húsról !
Menj be egy Mesda M.-ba ott meg tudod nézni, kézbe venni stb
Én is így kezdtem, bár nekem már a második Xiaomi-m,ha nagyban nem változnak a dolgok sztem lesz még harmadik is ![ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
Most én is beszomorodtam!
Telefonálás közben a fülemen újraindult a készülék, stable 8.5
Nekem ilyet Xiaomi nem csinált még !?
Valakinek volt már ilyen gondja? -
trouble
senior tag
Újra indulásos problema vkinek ?
[link] -
trouble
senior tag
Van valaki itt akinek működik az időjárás app(frissít, frissül magától)? Stsble 8.5.
Az összefoglalóban leírtakat megcsiáltam,de cssk akkor frissít amikor megnyitom? Bár lehet, hogy ez Xiaomi betegség, a redmi3 is ilyen?
Köszi -
trouble
senior tag
Aki vót már vele külországba,csak simán a simnél kapcsolom a roamingot, és kész?
Nyilván a hálozat választás automata, de külföldön még soha nem volt mobilnetem?[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
válasz Gila2626 #10252 üzenetére
Én sem mókoltam, nyugodtan vedd meg, semmi gond nincs vele !
Sokféle telefonom volt de apró-cseprő f@szságok mindenhol voltak !
Nyilván itt is vannak, nem gáz !
Addig örüljünk és vegyük a Xiomikat, még egy ilyen szintű telefont ennyiért megkapunk !
Nézd meg a Huawei árakat (5-6 éve azokat vettem, most 120 k-ért nem veszem)![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest