- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Linux kezdőknek
- TP-LINK routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 10
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Bittorrent topik
- Windows 11
-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trouble
senior tag
Mivel nem lenne mokolva a telefon, akkor annyi az öt plusz előnye hogy egyetl frissebb rajta az Android!?
-
trouble
senior tag
Urak szerintetek ezt a telefont vegyem meg 20 ezerért a fiamnak használtan vagy a redmi 5 plus t 25 ezerért Köszönöm ahogy néztem nagyjából a config ugyanaz!?
-
trouble
senior tag
válasz
Winnie The P #34303 üzenetére
Nahát pont ezt nem értem hogy ezen (amit vennék )miért muii 9.6 van amikor azoknak akik állandóan használják miui10.2 kettő van ?
-
trouble
senior tag
Sziasztok vennék használtan egy ilyet a fiamnak létezik hogy ez nem frissült miui 10 re?
Ez a rom van rajta:
Global 9.6 stabil,9.6.3.0(NCFMIFD).
Sztetek ez b20 verzió? -
trouble
senior tag
-
trouble
senior tag
Vkinek ötlete :
barátrom faterja bedobdta a Tiszába a Redmi 3 s-ét, csodák csodájára csak a kijelző halt meg,
Viszont a telefonszámok a készüléken vannak, le kéne menteni őket! Mit lehetne tenni, hogy a kijelző hiányában felismerje a számítógép a telefont ? Bejövő hívás van ! -
trouble
senior tag
Ki be lépdeltem, minden ok, látszik a telefon ott van a neten az accountba!
Viszon azt írja a készüléknél(a telón nézve a Mi fióknál):
Sim kártya nincs behelyezve vagy aktiválva !
Hogy kell aktiválni, gondolom ez a hiba!?
Ki vettem, újra indít, be rak újra indít nem reagált semmit! -
trouble
senior tag
#28397 Hsz-ben leírtak annyit árnyalódtak, hogy megjelnt egy értesítés, hogy megváltozott a Mi fiókhoz tartozó telefonszámom!
Mivel nem változott gondoltam beírom a régit, és végre békén hagy, de nem azt jelezte, hogy ez a szám
már hozzá van adva egy Mi fiókhoz (persze, az enyémhez)!
Szóval vkinek ötlete, köszi! -
trouble
senior tag
Vissza látogatok(váltottam note5-re)!
Kis segítség a régi barátoktol!
Az akku statban állandóan an szerepel a Xiaomi aktiválás, mi az (folyamatosan), és hogy szüntethető meg, köszi 👍 -
trouble
senior tag
válasz
KamuMazsola #28065 üzenetére
@Imi1981:
Úgy tűnik minden hiába!
Elengedtem, köszi! -
trouble
senior tag
válasz
KamuMazsola #28061 üzenetére
Köszönöm, sajna akármit csinálok az értesítési sávon mindenképpen jelez !
-
trouble
senior tag
Fb messenger-el kapcsolatban azt, hogy lehet elérni, hogy az értesítési területen ne jelenjen meg az üzenet,csak a felugró labda ?
-
trouble
senior tag
Global Stable.Eddig olyan szépen szikronizált a google naptár(valamit beírtam a pc-n , egyből megjelent ), most külön manuálisan rá kell nyomnom, hogy frissüljön
Aut indítás engedélyezése és akku kimélet letíltása megtörtént, hiába!
Ötlet? -
trouble
senior tag
válasz
pulutodurumo #27914 üzenetére
Most már értem, köszönöm!
-
trouble
senior tag
Sziasztok! Láma segítség?
Hogy kell azt a qrva lakatot a task váltóban oldani és zárni? Az istenek sem sikerül! Gyári stable aktuális, köszi! -
trouble
senior tag
válasz
vipviform #27709 üzenetére
Konkrétan besz@rás,pontosan ezt a fülest használom, kb.2 éve, kaptam karácsonyra! Gondoltam lecserélem a Xiaomi hibridre(ha már mindenem Xiaomi
) a többit már leírtam
Csak azért nem posztoltam itt mert nem tudtam a márkáját
Grat, masszív, kiegyensúlyozott a hangzás , olcsó, már nem akarom lecserélni semmire -
trouble
senior tag
válasz
Flowtation #27706 üzenetére
+1
Eladtam én is sec perc!
Gyönyörű design, se hal se hús hangzás, nagy csalódás volt! -
trouble
senior tag
Akiknek már frissűlt a stable 9.6-ra mit tapasztalnak akku idő kapcsán?
-
trouble
senior tag
Az új stable frissítés óta nics passzív merülés (nálam legalábbis), BINGÓ
-
trouble
senior tag
Srácok erre a Google filmek alkalmazás leállt problémára, lett vmi megoldás, mert kezdem unni!
Stable rom+ maga az alkalmazás tíltva van!? -
trouble
senior tag
válasz
pulutodurumo #26063 üzenetére
Tiltsd le !
Crock blogja.
Bocs a duplájért ! -
trouble
senior tag
E rre lett vmi, mert nekem is elkzdte :
[link] -
trouble
senior tag
Urak, hol lehet beálítani hogy a google fiókos névjegyzékem hasznàlnàm ( van egy Mi fiókba mentett is). Global, stable, köszi! Bizonyos alkalmazások megkettőzve mutatják a kontaktjaimat ( pl. sms küldésnél.)
-
trouble
senior tag
+ Toth_Jani
Már az ezt megelőző stable óta ez a helyzet nálam is!
Nem az akksid rossz, hanem ahogy én észleltem, passzív helyzetben is fogyogat az akksi (lezárva, letéve ), ilyen korábban nem volt!
Ment 3 napot (legrosszabb esetben 2.5-t), most "csak" 2-re futja
Sztetek van megoldás, vagy majd a következő frissítéstől várjuk azt , -
trouble
senior tag
válasz
darthsmoke #25486 üzenetére
-
trouble
senior tag
Tudja vki mikor jön a stable 9.5.4.0.-re a patch ?
Borzalmas: esett jócskán az akku idő, instabil nálam az ujjnyomat olvasó, szval, unom -
trouble
senior tag
válasz
redelectro #24577 üzenetére
N e sajnáld, felraktam, de várom a javítását,nagyon merül, haszna nem sok!
Egy előny(ha volt ilyen gondod), most végre stabilan lezár a képernyőt ha a fülemre teszem telefonálni, nekem volt ilyen gondom?
Azért vonták vissza mert vmi wifi kapcs gond is van, de hál'istenek az engem nem érint! -
-
trouble
senior tag
válasz
pulutodurumo #23179 üzenetére
hol lehet erre ránézni
mármint a 2.4 kontra 5 ghz hálózat
global stable rom
köszi -
trouble
senior tag
Vki kisegítene: hol találom a fokozódó csengetés kikapcsolás opciót, köszi?
-
trouble
senior tag
válasz
Milestone2 #18980 üzenetére
Sziasztok!
Bluetooth problema,eddig működött csak mostanában kezdett el sz@rakodni!
Legutolsó stable rom/semmi mók/!
Autó hangrendszerre felcsatlakozik, zenét hallgatok, viszont ha hívásom van egy darabig jelzi a teló, hogy bt-n zajlik a kapcsolat(de nem hangosít ki, bár a zenét leállítja).Majd az ikon is átvált a telón, mintha a fülemre tartva beszélnék, hiába pöckölöm vissza bt-re, csak közvetlen lehet fülre tartva beszélni!Lleteszem és a zene megy tovább!
Eszköz elfelejtése, újra párosítás megvolt többször/eleinte egy időre megoldotta a problemát, de most már az sem/
KÖSZI! -
trouble
senior tag
Tudna vki segíteni?
Mit kell tennem, hogy tudjak mms-t kűldeni?
Legfrissebb stable rom. -
trouble
senior tag
Vkinek tippje: pici egyszerű apk-ot keresek, ami kiváltja a MIU9-ben megszűnt ütemezett feladatokat.
Elvárás h-p-ig minden reggel, kapcsolja ki 7.00-kor a wifi ,adatforg.,aut.fényerő hármast(majd 9.00-kor vissza), köszönöm! -
trouble
senior tag
Én is befrissültem a 9-re.
Vki aki már elmélyedt benne segítene, hogy hol találom a gombok beállítási lehetőségét?
A régi helyén nincs, köszi! -
trouble
senior tag
Sziasztok!
8.5 gyári global rom.
Kicsit csinosítanám az időjárást a kezdőképernyőn, a mostani gyári widgetek között nincs csinos időjárás+óra lehetőség!Csak a jelenlegi grafika mentes.
[kép]Van valakinek vmi jó ötlete, ha lehet nem tennék fel külön időjárást apk-t, csak ha muszáj, ja és minnél kevesebb faxni annál jobb !
Köszönöm.
-
trouble
senior tag
Rafinált probléma :
Évek óta az EsFileExprolerPro-t használom, Dropboxal kombinálva (sok táblázatot kezelek ott és maillban küldözgetem őket,hol a telefont, hol az asztali gépet használva.
Most bajban vagyok mert a dropbox kirúgta az Es-t(küldtek róla levelet).
Gondoltam jó lesz a Drive+ Es kombó, de kiderült, hogy egy megbízhatatlan fos ez a párosítás !
Felraktam a File Maneger+, az tökéletesen kezeli a Dropboxot !
Egy a probléma, sem a Gmail, sem a BlueMail nem jeleníti meg a File Manager+, mikor mellékletet szeretnék a Dropboxból tallózni ( a gyári Dropbox apk is nagyon körülményes, az sem jó ).Hol tudnám beállítani, hogy a FileManager+ megjelenítse mint lehetőséget ?
Erre gondolok: [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest