- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Synology NAS
- Mozilla Firefox
- Padavan firmware
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
csoki9019 #362 üzenetére
Az egyik gondolatom, hogy a szintetikus tesztek hiába vannak esetleg jól megírva közel sem lesznek annyira pontosak, mint a valós felhasználás. Egymáshoz arányosítani típusokat jó, de valós felhasználásban meg sem lehet őket közelíteni avagy csak talán nagyon kíméletesen használva.
Én nem nagyon optimalizálgatok semmit, kb mindent a rendszerre bízok, sőt több app zárolva is van folyamatos futásra és 5-6 óra kijelző időm van nekem is, de ennél többet nem is nagyon lenne alkalmam nézni a telót. Nem követem/tudom követni szigorúan a merülést, mert este töltöm valamikor és nem reggel veszem le 100 %-kal.
Céges A35ön van még napi 1-3 óra és ez összesen baromi sok sajnos.
AOD bekapcsolva, telepítve van 175 user app, 368 system app, minden nap játszom fél-2 órát (Clash of Clans, nem annyira erőforrásigényes, de kijelző és hálózat használatban van) és szinte minden nap van rokonokkal fél-1,5 óra messenger videóhívás, gyakori fényképezés és videózás, fórumozás, hirek olvasása és minimális közösségi média. Szerintem még nem született meg az a teló, ami nekem elmenne 2 napot.
Csak ha már behoztam az összehasonlításba, akkor annak a használatát is leírom, mert egészen más. A35ön sokkal kevesebb tartalomfogyasztás van, viszont sok telefonálás, levelezés, teams meetingek, autós navigáció 20p-60p között minimális játékkal és fotózással. 92 user app és 437 system app.AccuBattery szerint bekapcsolt kijelzővel a 14T 12%ot, az A35 11%ot merül átlagosan.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem másból sem lehetne sokkal jobbat/többet kihozni azonos használat mellett.Várjuk meg azért, hogy más mit mond és hogy milyen használat mellett milyen tapasztalatai vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Leteszteltük a Xiaomi megengedhető kameratelefonját. Nem rossz.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest