Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleair
aktív tag
Sziasztok,
Én még mindig egy 5 éve vásárolt Xiaomi Mi 9 SE - t nyúzok. (Még mindig rendben működik, magam sem gondoltam volna, h ennyi időt ki fog bírni, ráadásul újratelepítés nélkül.)
Gondolkodom váltáson, és ezzel a 14-essel szemezek.
Próbálok utána nézni, itt is olvastam róla (bár nem az összes hsz-t).
Nekem fontos, hogy ez közelebb áll méretben a jelenlegihez, zsebben jól el kell férjen.
Továbbá fontos a jó a kamera, mert szeretek fotózni, de fényképezőgépet nem cipelek se túrára, se bringatúrára.
Navigáció mindennapos használatban van, szóval akkor sem melegedhet túl, bár nem hinném, hogy ilyen előfordul. Játszani nem szoktam rajta, az nem szempont.
Szóval az a kérdés, hogy jó választás lehet ez nekem, ha fontos a fotózás? Milyen képeket csinál?
Jókat? , számít h Leica is be lett vonva?
(Elfogadható képek válasz ennyi pénzért kevés.)Előre köszi minden választ.
Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
Styleair
aktív tag
Átköltözéshez mi a legjobb megoldás?
Hogy mind az appok és a benne lévő beállítások, személyes, tartalmak megmaradjanak. Van tuti módszer?Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
Styleair
aktív tag
Nekem eddig tetszik. Egy hete ismerkedek vele.
Itt hogy lehet zárolni (lakat) alkalmazást, hogy mikor task váltóban x - el lelövök mindent, akkor a lakatoltakat ne zárja be?Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
Styleair
aktív tag
Én nem tudok minden kérdésedre válaszolni.
Két hete van meg, de nem nyomkodtam szét ezalatt.
Nekem pára bajom eddig nem volt, de nem is lövök 200 képet sorozatban. Szeretek fotózni ezért is vettem ezt a telót.
Eddig elégedett vagyok a képekkel, mindennel.
Most jön majd több napos túra, ahol sok fotó fog készülni.
Dupla koppal nyit, GPS-el eddig nem volt gond (Waze, Locus).
Én átlag júzer vagyok, nem úgy nézem, mint egy tesztelő. Így teljesen jó teló. Én nem beszéllek rá, se le róla.Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
Styleair
aktív tag
Szereztem egy Nillkin Super Fosted Shild Pro tokot. Minőséginek tűnik. Amúgy nekem a gyári is tetszik, de ez masszivabbnak tűnik, meg jó a tapasztalatom korábbról a Nillkinnel.
A kamerákra már korábban raktam védőüveget.Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest