Aktív témák
-
h4ndsp1k3n
tag
Jó rájöttem hogy az MT-200 1 az egyben a freecom beatman flash player, olyannyira, hogy most annak a driverje van fent és annak a programja (ami mellesleg dettó ugyanaz mint az Xclef csak a freecom homepage-re van benne link). A hardver/szoftver is tök u.a., de ez sem tud könyvtárakat. Lehet hogy a szoftver sem?
Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye!
-
Gyura
csendes tag
válasz h4ndsp1k3n #6 üzenetére
Hát, lehet de asszem én nem túrok bele, lehet hogy elszállna, annyit meg nem ér az egész! Mivel egyelőre az enyémbe, 64mb belső memória van, külső még nincs, ezért nincs olyan nagy jelentőssége hogy könyvtárstruktúrába rendezzem a cuccost. Nyílván ha veszek majd egy 128-as smc-t, akkor már lesz jelentőssége.
-
Bash
addikt
válasz h4ndsp1k3n #3 üzenetére
Hi!
Próbáld ki ezt: J. River Media Center, de nem biztos, hogy jó.
[L]http://www.mediajukebox.com/mediacenter/index.html[/L]http://bashtravel.com/
-
h4ndsp1k3n
tag
Szerintem maga a gép kezel könyvtárat, csak a progi amit adnak hozzá, az nem. A kijelzőn ugyanis van hely, ahol kiirja a könyvtárat.
Nem a hardverrel van a baj, hanem a támogatottsággal.
Mondjuk hálistennek az enyémmel most sincs semmi baj.Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye!
-
Gyura
csendes tag
válasz h4ndsp1k3n #1 üzenetére
Hali!!
Én is Xclef tulaj vagyok, nem rossz ketyere, bár az elsővel befürdtem, fagyott!
De ez már a múlté, hál Istennek. Szóval télleg gáz hogy nem kezel könyvtárat, én is észrevettem, és ami szar még, hogy nem lehet róla lehúzni a zenét! Ez nagy kibaszás! Ja, és szó sincs róla hogy lehetne frissíteni a szoftverét! Szerintem legalábbis, mondjuk ettől még lehetséges, nem lenne rossz!
Ha van fejlemény, érdekelne engem is! -
h4ndsp1k3n
tag
Na? Senkinek semmi 5lete?
-
h4ndsp1k3n
tag
Az nem műxik... nem veszi device-nak. A Windows csak az eszközkezelőben tünteti fel... mint ''USB Audio Device'' vagy vmi ilyesmi.
-
Den
veterán
-
h4ndsp1k3n
tag
Ezt már beírtam 1 másik topicba de aztán úgy döntöttem inkább új témát nyitok neki:
Vettem egy xclef mt-200at (ez egy mp3 lejátszó) és szép is jó is... csak a progi amit adnak hozzá nem nagyon teccik, pl. nem kezel könyvtárakat pedig elvileg a lejátszó szerintem igen...
Nincs hozzá egy jobb progi? Vagy hogy lehetne megoldani (ha meglehet) hogy közvetlenül a windowsból látszódjon mint egy pendrive? (WinXP-m van)
Help plsHa a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye!
Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gainward RTX 3080 10 GB
- Xiaomi Redmi Note 8T eladó - 4/64 Gb Megkímélt!
- HP ProDesk 600 G4 eladó! i7-8700/16GB Ram/GTX 1060!
- Eladó 2db bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Újszerű DELL XPS 9315 UHD+ Touch! I7-12gen 16GB RAM 512GB SSD Erős akku, gyari garancias!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest