Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
utána kell olvasni,mert a freesync nem mindig mūködik 120hz mellett monitoroknál. amit gyorsan találtam: LG 27GP850, Dell S2721DGF , ASUS VG27AQ.
olvass utána redditen,fórumokon az a biztosde ha nem érdekel a magas képfrissítés akkor egy 1440p60 is bōven elég lesz, azokkal nem lesz gondod freesync mellett
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
parandroid
félisten
Az első WQHD, azt kapásból engedd el!
beyruth: Nem értek a TV-khez. Ha ugyanabból a modellsorozatból van, ugyanazzal a technológiával készült a két készülék, akkor igen, valószínűleg. Persze attól is függ, hogy milyen távolságból nézed, nagy kijelzőt pl hülyeség 1 méterről bámulni. Amúgy is igaz az elmélet, hogy ugyanannyi pixel jobban mutat kisebb méretben ugyanabból a távolságból. Az más kérdés, hogy ha mondjuk 3-4 méterről nézed, akkor nem nagy élmény a 60 centis képátló. Szóval ez azért összetett kérdés, és sok minden függ attól is, hogy hol mire, hogyan használnád.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
Semmi extrém felbontása ne legyen a monitornak, vagy fullHD, vagy 4K. Ne legyen w, vagy ultrawide, vagy akármi, mert a box nem fog tudni vele mit kezdeni, és fekete csíkokat kapsz a szélén. Amúgy egy jó gamer monitor horribilis áron megy, és ha van is hangszórója, az is szarul fog szólni, szóval kelleni fog hozzá egy erősítő hangfalakkal, vagy egy soundbar. Én egy kis méretű (32-43" közötti) 4k TV-re mozdulnék rá + hozzá egy soundbar. A technológiákhoz nem értek, de asszem most az oled a jó cucc boxhoz, ezt majd mások megmondják.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
Én is úgy voltam vele, hogy elég 1 darab, aztán egyszerre valahogy elég sok kontroller lett. Végül eladtam néhányat.
Aztán maradt egy-egy a gépekhez, egy darab cloud -ra, meg egy arra az esetre, ha egy gépen játszunk ketten. Így nem kell fel-le csatlakoztatni állandóan. Nem mintha az nagy meló lenne.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
A +1 kontroller verzió nem játszik nálad? Legtöbb helyen amúgy is annyi a szimpla verzió. Így viszont lesz még egy kontroller, amit vagy használsz vagy eladsz.
Egyébként korábban is így volt náluk, hogy hamarabb szállították a + kontroller verziót.
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest