Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Wesder #95230 üzenetére
Ez nem így működik. És ez nem gyereknevelés kérdése. Még csak szülőnek sem kell lenned, csak értelmesnek, hogy megértsd.
Nem onnan kell kiindulni, hogy mi mit csináltunk..
Egy GTA szintű játék nem hogy gyerekeknek nem való, de néhány esetben még felnőtteknek sem. Mert nem kell az, hogy te, vagy a gyereked bekattanjon. Elég ha egy ember bekattan, bárki.. És te, vagy bármely hozzátartozód áldozat lesz.
Nézzél körbe a világban, hogy mik történnek. Állj oda, bámelyik áldozat hozzátartozója elé, és mond a szemébe hogy "Hát én nem értem, én is kiskorom óta a Postal-lal játszok, meg a GTA-val"...Persze ez nem csak a játéktól függ, hogy valaki bemegy egy iskolába, és mondjuk random lelő 14 embert. Nem, valószínűleg több dolog kell egy ilyen cselekedethez. De akkor is nagyon helyes az az általános vélekedés, hogy nem egészséges ha gyerekek ilyen játékokkal játszanak.
A figyelemzavarról nem is beszélve, hogy olyan ingerek érik őket 6-14 évesen, hogy semmire nem képesek koncentrálni, mert snassz és ingerszegény a való világ.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
20 éve más világ volt. Akkoriban a multi még helyi lan-on ment, ha valaki genyózott pofán tudtad verni. Ma meg némelyik hülyegyerek olyan szöveget elenged online játékban, hogy csak pislogok. És igazán genyók is tudnak ám lenni. Én sem attól félek, hogy tömeggyilkos lesz a gyerekemből, mert Mortal Kombattal játszik, inkább az online felületeken megjelenő debil szülők debil gyerekeitől. Nézz meg egy random Facebook csoportot, hogy ott is habzó szájjal oltják egymást felnőtt emberek....
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
bpmcwap
senior tag
20 éve azt sem tudtam mi az a GTA, de együtt voltam a mai feleségemmel... 30 éve meg nem volt még ilyen szintű játék, vagy csak engem nem érdekelt.... 12 évesen basicben írtam a repülgépes bombadobós, meg tilitoli pinpong szintű játékokat... Öreg vagyok én ehhez. Egyébként egyáltalán nem attól félek, hogy tömeggyilkosok lesznek, inkább a lelkivilágukat próbálom egészséges szinten tartani... El se hiszed, de 4-5 órányi youtubozás után, mikor kvázi hülyítőket néznek, hogy ki mekkora balek meg lúzer, mennyire ki tudnak zökkenni az egyensúlyból.... az meg hogy 2-3 napig nincs telefon és xbox és hisztigörcsben vannak, szvsz elég beteg...
Túrista vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest