Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vöhafra
csendes újonc
válasz Redneck #112061 üzenetére
Én ugyan így voltam. Division 1-2 megvan pc-re es xbox-ra is megvettem. Az első rész egyébként sokkal-sokkal nehezebb mint a második. Kb mintha egy normál játek very easy szintjet hasonlitanank össze egy soulslike játekkal 😀
Összessegeben a 2 nekem jobban bejött (könnyebb is volt és több benne a tartalom sokkal). Én megvettem hozzá a warlords of new york dlc-t is. Abban rengeteg tápos fegyver és kiegeszitő összeszedhető amit aztán át lehet vinni az alapjátékba. -
vöhafra
csendes újonc
válasz eL Geri #109482 üzenetére
Szerintem a legjobb remedys játék. Viszont én végül pc-n játszottam ki magyarítással mert irdatlan mennyiségű szöveg van benne amit 100%-ban érteni kell ahhoz hogy igazán élvezni lehessen a játékot mert a története az ami nagyon jó. A doksiknál még ok mert a végtelenségig lehet bogarászni, visszaolvasni de a szöveg sokszor akció vagy egyéb tevékenység alatt is folyamatosan szól, a feliratot gyorsan elkapkodják így aki amúgy se tud jól angolul és a hallásértése is pocsék annak élvezhetetlen a játék. Nekem nagyon tetszett magyarítással de az sajnos xbox-ra nem elérhető.
-
vöhafra
csendes újonc
Értem.Köszi mindenkinek.Hosszabb távon nyilván jobb beruházni x-re de biztos van aki már játszott mindkettővel és van személyes tapasztalata is.Igazábol nekem csak az a fontos, hogy ha ránezek akkor látványosan szebb vagy elhanyagolható a különbség(mondjuk fhd tv-re kötve)Yt videók ezek szerint nem mérvadóak....
-
vöhafra
csendes újonc
válasz icemad #52096 üzenetére
Köszönöm.
Hát ha van játék ami szebb one x-en akkor series x-en meg pláne, gondolom.Pont ez az ami erdekelne a legjobban mert ha tényleg szemmel látható a különbség(azonos felbontás mellett is)akkor inkabb beruháznék a series x-re.Yt videókon én semmit sem láttam tényleg.Pöccre ugyan olyanoknak tűnnek a játékok -
vöhafra
csendes újonc
-
vöhafra
csendes újonc
Sziasztok!Szeretnék nextgen xbox konzolt venni és ebben szeretnék segítséget kérni.Vacilálok az s es x között nagyon.Az x-re heteket kell várni és drágább is ugyebár az s-t lehet kapni egyből, olcsóbb de papíron jóval gyengébb.Néztem a specifikaciokat és rengeteg videót youtubeon a két gépről de még mindig nem tudok dönteni.Egy pár kérdésre ha tudnának válaszolni olyan fórumtagok akiknek mindkét géphez volt már szerencséje az nagyon sokat segítene a döntésben.Az fps számok engem nem erdekelnek amíg nem akadozik egy játék, inkább a grafika kinézete, textúrák szépsége ami számitana.
1. A két xbox között ugyan azoknál a játékoknál összehasonlítva ugyan olyan felbontás (mondjuk 1440p) mellett szemmel látni különbséget a grafikában? Youtube videókon néztem de en nem látok semmi különbséget.
2.Egyszerre csak egy játékkal játszom mindig tehát elsőre elég lenne az a bruttó 500 gb ami háromszáz valamennyi amúgy, de mondjuk 5 év múlva már elképzelhető, hogy egy next gen játék rá se fér majd?
3. Ahogy olvasom/látom a kontroller elemmel megy, ami elég lehangoló.Lehet csatlakoztatni hozzá usb-s vezetékes kontrollert is vagy csak a bluetoothos, vezeték nélküli megoldás megy?
4. Az prev gen xbox one x papíron még erősebbnek tűnik mint az xbox series s.A valóságban ha ugyan azt a játékot berakom mindkét gépbe akkor melyiken lesz szebb ugyan olyan felbontás mellett a grafika(most az hogy ssd és gyorsabban tölt mellékes csak a grafika érdekel)?
5. Ha 5 év távlatába gondolkodok akkor megéri s-t venni, akadás, szaggatás nélkül fogja majd vinni az akkori játékokat a specifikációi tekintetében?
Előre is köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest