Új hozzászólás Aktív témák

  • #80123904

    törölt tag

    válasz PappZ75 #150649 üzenetére

    Egy számomra meghökkentő és baromi unszimpatikus dolgot találtam az IGN oldalán.

    "PlayStation and Wii Infinity Bases are interchangeable between consoles. Xbox 360, Xbox One, and Nintendo 3DS Infinity Bases are console specific.

    Buy a PlayStation 3 Starter Pack? That base will work on PS3, PS4, Wii, or Wii U. Buy an Xbox 360 Starter Pack? That base will only work on Xbox 360 - it will not work on Xbox One or any other console."

    Szóval sajnos mindenképpen Xbox One-ra kiadott base-t kell keresni, mert a 360 nem kompatibilis. Bezzeg a kék oldalon a ps3-hoz vásárolt base jó a ps4-hez is. Szánalmas. Nem tudom, hogy ez MS vagy Disney faszkodás, de ...Ez nem is lenne gáz, ha könnyen megvehető cucc lenne, de mindenhol 'nincs raktáron' üzenetet látok.

    Ami még fontos lehet. Nyugodtan lehet venni Xbox One-os disney infinity 2.0 base-t, mert az jó lesz a 3.0 verzióhoz is. Az 1.0 és 2.0 figurák is működni fognak a 3.0 infinity-vel.

    ezt találtam hungarisztánban, ami egyáltalán raktáron van...beszarás

    Komolyan mondom inkább kérd vissza a pénzt a supporttól és vegyél ebből a pénzből bármi mást, mert ezzel csak a szívás van. Ilyen foshalmazt még nem láttam konzolok terén.

    szerk sokadik: amazon.de elvileg ez jó lehet neked, 30 euro és 'in stock'

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák