-
IT café
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Yodamest
veterán
válasz #51920256 #74410 üzenetére
Szia,
Én is pont ilyen helyzetben voltam, igazából most kezdtem el megint a wowot és csak annyit tudtam, hogy nem akarok többé több karaktert csak 1-et. Nálam az fix volt, hogy valami meele lesz, mert az ilyen ranged karikat valahogy sosem éreztem annyira magaménak. Aztán mentem kicsit dkval, warrival, palával és most arra jutottam, hogy palám lesz az egyszerűsége és sokszínűsége miatt. Ha ajánlhatok akkor az elmondottak alapján neked is tudnám javasolni a palát, de csakis taurenben az badass
-
-
Viktor77
titán
válasz #51920256 #74410 üzenetére
Nem vagyok híve az ilyen ajánlgatásoknak. Ajánlok egyet, nem jön be, megnézel egy másikat. Ez miben különbözik attól, hogy magad megnézed őket?
Amúgy most már karaktergeneráláskor van egy olyan opció, hogy 100-as szinten játszhatsz egy kicsit az adott karakterrel, így megnézheted tetszik-e.Csinálni kell. Kész. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PR-Telecom
- Digitális Állampolgárság Program
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gyúrósok ide!
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest