Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Hát igen... itt koncepcionális hibák voltak egymás után több IP esetén is, évek óta lejtmenetben vannak sajnos. A programozók lekódolják amit kell, ha bugos, javítják idővel, de itt nem ez volt a legnagyobb gond. A számok magukért beszélnek, most mehet a magyarázkodás a részvényeseknek, stb... Lehet az a cél, hogy teljesen kivéreztessék uborkát és fillérekét felvásárolja a Tencent?
A legnagyobb fájdalmam a splinter cell, így a remake is nem tudom lesz-e végül. SC 7 meg végképp nem akkor?
sajnálatos... pedig egy jó árnyékos, unreal engine-es, Ray tracinges rész jöhetett volna még...
-
nubreed
veterán
A teljesen töketlen cégvezetés, akik rossz döntéseket hoztak folyamatosan, szív a teljes programozói gárda és szintén a rossz döntések miatt, olyan termékeket tesznek le az asztalra, amik anyagilag nem sikeresek és emiatt stúdiókat kell bezárniuk. A fejlesztő csak végre hajtja azt amire utasítják, nyilván nem őket bántom.
-
Televan74
nagyúr
Szerintem teljesen felesleges így kihelyezni a munkákat. Látjuk hogy ez nem működik. Jobb ha egy helyen vannak és csapatként dolgoznak. Sokszor még akkor is tudnak pocsék alkotásokat összehozni.
Kedvenc példám a kiszervezésre és a pocsék munkára a Skull and Bones. Bár azt mindenképp ki kellett adni, hiszen benne volt ha jól emlékezem az Indiai állam pénze.
-
-
nubreed
veterán
-
Te mit tettél volna a helyükben? Össze volt állítva egy játékterv, szépen haladt is a megvalósulás útján, aztán mivel nem japán lett a főkarakter egy Japánban játszódó történetben (pedig érdekes módon senkit nem zavar, hogy egy amerikai történetben nincs egy indián sem, holott ők az őslakosok - de az igen, ha van benne fekete, pedig ez a rassz (is) elég nagy számban él ott), megtámadnak, mert ők másképp képzelték el. Maradhatsz az eredeti koncepciónál, de ha nem jönne be, akkor ki is rúghatnak, mert a cégnek olyan rosszul áll a szénája. És sok esély nincs a maradás melletti 'bejövetelre', mert a SW-os játékot is hanyagolták a játékosok (meg lehúzták, pedig sok rossz nincs benne, csak hát a te céged tulajdonosa csinálta, és abba most az is belerúg, aki eddig támogatta). Jönnek a játékosok a 'woke' meg 'antiwoke' őrületükkel, holott csak el kellene engedni ezt a kérdést, és élvezni a kitalált történetet (ami valós életbeli történetből merít).
Na, ilyen helyzetben te mit lépnél? Én megértem, hogy végül engedtek a felháborodásnak, és megpróbálnak úgy változtatni, ahogy azt a játékosok kérték - az más kérdés, hogy ennek ellenére fogják-e venni, vagy már előre leírták magukban ezt a játékot, akár lesz benne változtatás, akár nem. -
Lord Myn
senior tag
Utóbbi években nem voltam nagy Ubi rajongó, de most a téli akcióban sokat hezitálva megvettem a Star Wars Outlaws-t és meglepően jó a játék, azért az nem lenne rossz, ha ilyen játékokat hoznának a jövőben is, de a balhékat nézve, kevés rá az esély...
-
anulu
félisten
BioWare is "újrastruktúrál"...
-
nubreed
veterán
Az AC Shadows helyzet sokkal rosszabb mint azt bárki gondolta. Eredetileg tavaly novemberben kellett volna megjelenni a játéknak, de ugye eltolták idén márciusra. De ez az idő nem csak simán arra ment el, hogy polirozzák a játékot és a lehető legtöbb bugot javítsák benne, hanem ezt az időt, plusz 20 millió dollárt (!) valójában arra költötték el, hogy Yasuket minél jobban háttérbe szorítsák Naoe -t tolják az előtérbe (tesék megnézni a legújabb promo anyagokat, Yasuke már nincs is rajtuk!), mert annyira megijedtek elsősorban a japán játékosok kritikáitól de az összes többitől is. Kivágtak illetve átalakítottak cutscene -eket, Naoe parkour és egyéb mozgásait finomították, stb.
Akit érdekel itt van egy nagyon jó video az egész szituról:
Ez nekem a lóhalálában kapkodás tipikus esetének tűnik. Nem lennék meglepve egyáltalán ha az egész játék így egy hatalmas nagy katyvasz és bughalmaz lenne. Szerintem epic fail lesz az ubinak.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Most pont azt a két stúdiót tették lapátra, akik a Star Wars Outlawst és a Avatar játékokokat fejlesztették. Csak idő kérdése, hogy AC csapatok is menjenek a levesbe, és akkor kb. nem marad semmi az UBI-nál, fillérekért kivásárolhatja majd a Tencent. Tényleg mégérte ráülni az idiotizmus vonatára és semmibe venni a játékosok visszajelzéseit.
-
Dr. Romano
veterán
Az ubiszoftnak jobb lesz hozzászoknia ahhoz, hogy nem birtokolják az irodáikat.
-
Victorio
aktív tag
Érdekes ívet írtak le a PoP: Sands of Time-tól a Far Cry 3-on keresztül az AC Shadows-ig.
Tulajdonképp sajnálatos a dolog, de saját maguknak okozták a buktát. Get woke - go broke. -
anulu
félisten
ohhh! anyways...
-
valami jó kis sweet baby féle tanácsadókat kell kinevezni és akkor ők tuti felvirágoztatják ubiékat!
aztán akkor lehet a többi fejlesztőt is elküldeni...
meg a gémereket bigottfárrájtozni, az is jó eredményt szokott hozni
Új hozzászólás Aktív témák
it 185 embert érintenek az Ubisoft átszervezései, bezárják a leamingtoni irodát.
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- OLED TV topic
- iPhone topik
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...