Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz Motion_Blur #2752 üzenetére

    Valahol olvastam én is, hogy - talán - 1 héttel Monza előtt kapják meg az idei autót Zengőék. Szóval azzal az autóval Monza lesz az éles teszt.

    Lehet álmodozni, meg hinni a csodában, de őszintén... mennyi esély van rá hogy Norbi elkalapálja az öreget meg Monteiro-t is úgy hogy kapásból hátrányból indul.

    Tarquini-t egyértelműen azért szerződtette a Honda, hogy bajnok legyen (talán utoljára). Ez nem vitás. Meg is van rá az esélye*. Viszont szerintem Monteiro fogható lesz Norbinak. Tudom persze, hogy Monteiro autója tele lesz minden földi jóval, Norbié meg, csak ha van rá zsé akkor, de azért a Seat-tal - emlékeim szerint - nem volt túl acélos Monteiro. Tudom, hogy ez is csak álom, de hát reménykedni szabad :) .

    Kiváncsian várom, hogy az RML belép-e a képbe valami extra meglepetéssel, mert azért az a "tavalyi" Cruze, még idén is büntetne, ha jó kezekbe kerül.

    Más:

    Gondolom az már nem újdonság, hogy Huff meg az All-inkl.com Münnich Motorsport szineiben indul idén :) . Tavaly idény elején nem csíptem Huffy-t, de a végre megkedveltem. Jobban is örültem neki, hogy ő lett a bajnok és nem a ..... Muller. Najó Menu-nek még jobban örültem volna :DDD .

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák