- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
BigBear #53611 üzenetére
Nincs itt szó pártokról , sem szimpátiáról . Ez tisztán az üzletről és üzletstratégiáról szól... egész egyszerűen az európai embereket könnyebb beültetni a hintába , azaz palira venni . Még Tibike , aki egyébként Szakács , még Ő is elismerően nyilatkozik a muszka szerverről . Elfogadható csapatbalansz , lassabb játékmenet , és a többi ... A muszkát nehezebb helyben tartani ha csak szopatják ... ellenben az európai szervereken jóval többet megengedhetnek maguknak .
-
Dewri
aktív tag
válasz
BigBear #53578 üzenetére
Rendszeresen előkerül egy-egy arc ugyanezekkel a problémákkal (és törléssel), mintha friss gond lenne, pedig nem... Ilyenkor mindig levonom a következtetést, hogy az én idegrendszerem már nem bír annyit, mint másoké, hiszen én már évekkel ezelőtt is láttam ezt és abbahagytam. Hogy egy klasszikust idézzek: "öreg vagyok én már ehhez"...
-
Gyuri27
félisten
válasz
BigBear #53578 üzenetére
Hasonló volt már párszor. Mindnek chat bán lett a vége. Akkor meg is írtam nekik, hogy ha afk ként belépek a csatába és nem csinálok semmit 30% körüli wr akkor is kijön.
Egyébként mikor a missionokat csinálod akkor látszik mennyire manipulálva van az egész. Olyankor pl nincs arty, TD stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LED világítás a lakásban
- Sorozatok
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Tőzsde és gazdaság
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest