-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz AMD Power #1710 üzenetére
OFF Topicba betettem egy olvasni valót, amiből sok mindent megtudhatsz ;-)
Dr_Syrex: én is hasonlóan teszek minden alkalommal....mondjuk nem bánnám, ha bizonyos modokat alapból betennének - pl max zoom, fehér kilőtt tankok, jobb látótávolság köd nélkül, stb -, de végül is nem sok idő össze szedni.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz AMD Power #1716 üzenetére
Fogalmam nincs...én azt használom a kezdetektől, amit a másik topikban 2. linkeltem Neked.....Ott az addonok, modok között megtalálod!
(#1717) nyunyu: Eddig azt gondoltam, hogy megszívtam, mert nem tudtam "ajcsiban" leduplázni 2x egymás után a tankjaimat, mert nem volt időm játszani....most meg ha jól értelmezem amit írtál, akkor azért szívtam nagyot, mert ha tegnap 1x ugyan, de ledupláztam egy tankot 19:00 után, akkor azt ma már nem fogom tudni leduplázni?!? Jól értelmeztelek?
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz AMD Power #1728 üzenetére
így van..
De az elején jól meg kell fontolnod, hogy melyik ágat viszed, merre akarsz elindulni..
Azt javaslom, hogy az Orosz, vagy amcsi heavy vonallal indíts, relatíve ezekkel a legkönnyebb a kezdet, aztán amikor már belerázódtál , jöhetnek a Med tankok, meg a Scoutok...
Alternatíva még a TD vonal, ha inkább hátulról szeretsz lövöldözni..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nagyúr
-
AlexWolf
senior tag
válasz AMD Power #1732 üzenetére
Vannak a tankok...ezeket tanknak hívjuk (ebből 3 féle van light, medium és heavy)
Ezen kívül vannak a páncélvadászok (tank destroyer vagyis TD), ezek erős ágyúkkal rendelkeznek (erősebbel mint az ugyan olyan szintű tankok) viszont általában nem forgatható a atornyuk, hanem fixen előre néz az ágyú
és vannak az SPG-k (Self-propelled gun, önjáró löveg), tüzérségi ágyú, ezeket szokták még Arty-nak is becézni (artillery szóból).ez az oldal magyarul van, itt informálódhatsz, de a témaindító hozzászólásban is van csomó link ahol utánaolvashatsz.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
nagyúr
-
sequator
senior tag
válasz AMD Power #1744 üzenetére
A JINX!-es kóddal? http://www.cheapassgamer.com/forums/showthread.php?p=10679221
Ez most a legjobb talán, mert ad egy remek prémium tankot is.sautia
[ Szerkesztve ]
sequator
-
AlexWolf
senior tag
válasz AMD Power #1741 üzenetére
Ha személyes véleményre is kíváncsi vagy, akkor én a amcsi forgótornyos TD-ket ajánlom (ez az az ág aminél az utolsó a T110E4-es jelölésű jármű)
Tier8-ig baromi gyorsak, TD-khez képest és ugye forog a tornyuk.
tier 8-ban lesz ugyan egy kis sebességbeli megtorpanás viszont szemből baromi kemény a T28 prot és van tornya az ágyúja meg jó.
tier 9-ben kicsit nyögvenyelősebb, mert sok xp kell tier 10-hez. Viszont szemből nem olyan kemény a T30, ágyúja jókat odapörköl, de kicsit pontatlan, és ugye ő is forgótornyos.viszont az utána következő T110E4 az eddigi évek során nekem a legjobban fekvő jármű. Szemből vastag a páncélja és szeret sok mindent pattintani, oldalról hátulról ugyan nem túl izmos, de arra meg lehet figyelni, hogy ne a segged mutasd az ellenek. Ráadásul olyan kis kompaktnak és alacsonynak tűnik (főleg a T30 után). Ágyúja kb bármit bárhol átlő, hacsak nincs beforgatva az ellen, hogy pattintson. De az meg nem az ágyú hibája Jó nagyokat odaver (volt már nem egy 1000 fölötti sebzésem is). Igaz csak 180 fokban forog a tornya, de engem ez nem nagyon zavar...ha a hátam mögött van valaki, már úgy is régen rossz.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Atlantis
veterán
válasz AMD Power #1741 üzenetére
Amerikai vonal kezdésnek valóban jó választás lehet, bár mint minden ágon, itt is lesznek gyengébb tankok is, amiket utálni fogsz. Túl sok szálat ne vigyél egyszerre, 2-3 még rendben van, mert folyamatos kredithiányod lesz.
Elsőre elég összetett a játék, de majd belejössz.
Olvasgass sokat, de azért túl sokat ne adj mások véleményére, majd kitapasztalod, neked milyen stílus jön be leginkább.
Ha jól emlékszem, Britannia lelkes híve vagy/voltál, illik azért az angol gépeket is kipróbálni ám!.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
emre
veterán
válasz AMD Power #1753 üzenetére
Ha kilőnek akkor semmi, simán otthagyatod a még zajló csatát. Viszont ha esetleg megunod és előbb lépsz ki, akkor a tank megsemmisül.
Szerintem ne az angolokkal kezdj.
mod:
Mivel ha kilőnek részedről vége a csatának és az alapján már kapsz valamit.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
nyunyu
félisten
válasz AMD Power #1758 üzenetére
Ha escet nyomsz, aztan kilepsz, akkor a jobb also sarokban levo uzenetes gombra kattintva tudod megnezni a csata vegeredmenyet, ha az mar befejezodik.
Kozben tudsz menni masik tankkal.De neha hasznos lehet csataban maradni, aztan nezni a tobbieket, hogyan
benaznakjatszanak.
Abbol lehet tanulni.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
jano_77
nagyúr
válasz AMD Power #1923 üzenetére
Használjatok TS-t (Team Speak)
-
vhw
addikt
válasz AMD Power #1959 üzenetére
Neked semmiért... (az ilyen századok általában szedett-vedettek, jöjjön mindenki, aztán tegye be amilyen tankja van és bénázunk valamit együtt - más századok szépen szervezetten, jó tankokat beválogatva, TS kapcsolattal, parancsnokkal állnak fel - ilyenek ellen aligha lehet nyerni szervezetlen csapattal)
Nekik se igazán jó, mert ismeretlen emberekkel, aktív TS kapcsolat nélkül nem tudnak akár kicsit is ütőképes csapatot összerakni...
Dehát ez az internet, online játék... logikának helye nincs...
(viszont neked az első kellemetlenség, hogy folyton ott fog villogni az a vacak meghívó bár azt hiszem erre megoldás, ha beállítod, hogy csak a barátlistádon szereplő játékostól fogadsz el meghívókat, akkor másokét nem jelzi ki)
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Enzolord
addikt
válasz AMD Power #2545 üzenetére
Ez nem csak az újoncok hibája..
Én is még 12k csatával a hátam mögött is gyakran előre rohanok...
Ezért szeretem a T95ömet, azzal ezt nem tudom megtenni..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
scyllarus
veterán
válasz AMD Power #67628 üzenetére
A T-150 a legjobb T6-os heavy most is, a KV-1S split után pláne az lesz... A KV-3 érdekes jószág, én sem szerettem, csak a KV-4 kifejlesztése után döbbentem meg, milyen jó volt vele a WR-em.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
-
kchryss
veterán
válasz AMD Power #124813 üzenetére
Ha rendeltél hozzá tel számot, akkor próbálkozz a supportnál.
Ha böngészőben léptél már be a wg oldalára és menti a böngésződ a belépő adatokat, akkor nézd meg ott mivel léptél be.Ja most nézem a windowst is újraraktad. Hát azt kár volt.
Próbáld meg visszaállítani a régi rendszert ha tudod.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz AMD Power #245256 üzenetére
A konzolos verzióval játszol?
Ebben a topikban szinte mindenki a pc-s verzóval játszik ott pedig nincs co-op mód.
A konzolos verzióban van külön co-op mód, az a különbség hogy ott a gép által irányított ellenfelek ellen harcolsz, a csapattársaid pedig emberek vagy ha nincs elég játékos akkor botok ők is. Legalábbis ezt olvastam, próbálni nem próbáltam mert én is a pc-s verzióval játszom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest