-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Értem, köszi
Akkor érdemesebb T5-ön húzni a legénységet, aztán átrakni majd nagyobb tankba, ha azzal játszom?
Pl. a T1HT-ben most fejlődtek ki a másodlagos képességek, de még játszom a tankkal. Érdemes akkor a T32-ben lévő bácsikat berakni, átképezni T1HT-ra, hogy azokat húzzam, a T1-es bácsikat meg T32-re vagy valami más amcsi tankba átrakni? -
Moleman
addikt
-
p06
senior tag
-
nagyúr
-
malnabokor
senior tag
Én 90-essel kezdtem a T28 Prototypot, majd mikor meglett a 105-ös, mentem ~10 kört, majd visszaraktam a 90-est. A 105-ösnek alig több az átütése, és sebzése, de mégis méregdrága a töltény. Jóval veszteségesebb voltam mint a 90-el...
Viszont a 120-as az olyanköztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Atlantis
veterán
Hetek óta lassú, legalábbis néha, nekem is sikerült jobb időszakokat kifogni rajta, de legtöbbször percekig pörgeti a szart, míg azt az 1 MB-ot letölti. Feltölteni mondjuk nem szoktam rá.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
-
malnabokor
senior tag
A 90-es ágyú weakspotokra szerintem még éppen elég, és távolra a 105 majdnem ugyanúgy pattogott, (szemből) mint a 90-es. Ezek után én nem éreztem úgy, hogy a közel négyszeres töltényfelárat megérné a 105-ös.
mondjuk nekem szerencsém is volt, mikor 90-es ágyúm volt, akkor gyakorlatilag végig toptier voltam, nagyon ritkán találkoztam 9-es tankal. Ellenben a 120-as ágyúval a T30 kifejlesztésének küszöbén az MM 10-ből egyszer rakott be topnak, a maradék kilenc alkalommal kb. fele-fele arányban 10 és 9 tier csaták legalján foglaltam helyet. De ebből nem akaork összeesküvős elméleteket gyárta(t)ni
Viszont a 120-as ágyú kifejezetten jó
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
gy-daniel
tag
Ne értsd félre, de az egyik, ha nem a legjobb tank (mindkettő). A t49-nek 128 pennel, a 75-ös kv1 frontot azért papíron is illik átvinni. Ha be van forgatva a kv1, akkor a lánca is hajlamos nyelni a lövedékeket, de ha szembe áll, akkor a hasa mindig lőhető. Abban igazad van, hogy más stílust igényel. Én pont a hellcat-re éreztem rá nehezen. A t49-el mindig a harc közelében vagyok. Megvárom míg nem rám céloznak, aztán előugrom, 1 vagy két lövés, majd vissza. Mire rám fordul egy kv1-es már rég elbújtam. Persze ehhez szükséges, hogy más helyről lássam az ellent, mint ahonnan a főerőnk tüzel.
-
[HUN]Dani
őstag
Megvannak a maybachok, mert a vk is azt használja. Csak a legnagyobb hiányzik, de meglesz pillanatok alatt. 25k xp nem nagy kunszt.
Más: Amcsiknál kint van a hétvégi event. Nálunk is lehetne egy ilyen, ez nekem pont jól jönne. Ruszkiknál is kint van már, de az nem valami nagy durranás.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
scyllarus
veterán
Ez az.. Az M1A2 lassan meglesz, azzal és a nagyobb toronnyal már legalább sniperkedni lehet majd. Alakul azért, már néha vannak jobb körök.
Csak hát, a csapattársak sokat segítenek... Kint áll a mező közepén az ellenfél T-34-85-öse, a mi KV-3-unk meg nem mer közel menni hozzá. Odalopózom, elbújok a bokorban, álcaháló be, és elkezdem gyakni. Szegény csak a tornyát forgatta, nem is látott. Erre félénk barátunk odaáll a bazinagy világító heavyjével mellém 1m-re... Na, kit lőttek sz.rrá 1 perc alatt???"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Moleman
addikt
Azért vicces, hogy ezzel palástolják azt, hogy feltörték a szervert és minden fiókinfóhoz hozzáférhettek.
(#771) p06
Én a 105-össel használom, nem játszok vele sokat, de szeretem, jó is vagyok vele. Most melóban vagyok, pontos számot nem tudok mondani, de kb 1300-as effem van vele. -
jano_77
nagyúr
Lehet, hogy mindenki épp jelszót cserél és ezért túl van terhelve a szerver!?
(#782) Strauss: jaja...én is pont ezzel szívokszerk1:mondjuk ilyen hülyeség helyett ki tehetnék már inkább a 7végi akciót nálunk is
szerk2: most nagy nehezen - nem is értem, hogyan - bent vagyok, de az Account Management nem nyílik meg: 504 Gateway Time-out-al elszáll ez a szar!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
nagyúr
-
Enzolord
addikt
Beírom az új jelszót, és kiírja, hogy jó a kód, alá meg, hogy doesnt meet the requirements...
Hát mi a bánatot csináljak?
Ja csak kis nagy és szám..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
a 3as td-kel mennyit lehet keresni?
szerintem egy jobb kör max 15-20k az duplázva 30-40 lehet
mert ha ennyi akkor én is inkább kihagyom őket814 Dobi 562: ha tudom hogy ennyiért adják inkább vártam volna vele mert most nincs felesleges píz, hogy ezt is megvegyem az SP mellé
a képet nézve az sp jobban keres 2700dmg meg olyan 1200 spotolt, 110k
kill nem volt csak szárnysegéd lettem, valaki mindig leszedte azokat akiket leamortizáltam[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
Akkor visszaveszem a Su76-t és meglátom mennyit lehet vele farmolni, legalább az árának a dupláját
visszahozom vele. Legalább elérem vele a 3 millió kreditet a hétvégén. A SU76-al egész jól ment, legalábbis ha nem raktak be nagy vasak mellé...mondjuk lehettek volna egy kicsit megengedőbbek tier 4-5-6 gépek, amik nekem vannak most, dehát legalább a 2 éves akcióban lehetett aratni rendesen, most csak kicsit lehet,
az x3-t kéne valahogy jól kihasználni, nem tudom, hogy az-e a jó taktika, de ha szorzózni akarok, akkor mindig várok a bázison 1 percet és utána indulok csak a nagyobb nyüzsgés irányába, mert annál dühítőbb olyankor nincs, mikor az arty kikap az elején és a többiek megnyerik úgy, hogy én még jóformán az ellenséget sem láttam
-
jahrn
senior tag
Ott a D8 bal also sarkaban - elegge lapos a Hellcat - szerintem pont el tud sunnyogni h moged keruljon es ne lassak a bazisrol. Az en kerdesem h a KV-1 mit keres G6-ban? Aktiv scout-ot jatszik?
(#855) nyunyu Jah benne van a neveben , csak nem alkalmas ra. Teszt szeron mentem vele joparat, de ahogy irtam se aktiv se passziv szerepkorben nem tunik hasznalhatonak.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Mostanában (2 hete) csak ez van. Az MM teljesen összeomlott, vagy 15-4,3,2,1 ide, vagy 15-4,3,2,1 oda. 20-ból talán 1 szoros meccs van.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
virkir
veterán
Ne panaszkodj jobb az arányod mint nekem.
1. kör T32 3,5k sebzés 4kill los
2. kör T32 1k sebzés 1 kill los -32k credit mert mert megpróbáltam kilőni a ************ T62-őt aki a prokhorovka-n a J2-ben kempelt végig
3. kör T32 2k sebzés végre win
4. kör SU122-44 valami 3k+ sebzés 4 kill los és még le is lettem noob visawarrior-ozva
Na itt ki is léptem."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
.mf
veterán
Én úgy hallottam a 6th sense javítást, hogy a 3s továbbra is megmarad, csak azt a bugot javítják, hogyha egyszer felspotoltak, akkor utána elalszik és nem jelez újra, ha x másodpercen belül vagy ugyanaz a tank újra felspotol vagy ilyesmi (akinek van, az ismeri a szitut).
"Jelen formajaban nem sok hasznat latom a 6th sensenek."
Szerintem így is van értelme, én nagyon is szeretem TD-ken és medeken (meg kéne artyra is, hogy tudjam, spotoltak-e láthatatlan scoutok).
"boven kitapasztaltam azt, hogy mikor lehetek felspotolva."
Én meg bőven tapasztaltam, hogy vannak tankok és helyzetek, ahol egy bizonyos távolságon túl már nem vesznek észre, még ha lősz is. Bokorban lapulva spotolok, meglátok vmi célpontot, lövök, felém fordul, de ez még nem mindig jelenti azt, hogy lát is. 6th sense nélkül ilyenkor ált. már oldalaznék ki a bokor mögül fedezékbe, de ha tudom, hogy nem látnak, akkor lőhetem tovább.
De az is lehet, hogy bár nem fordultak rám, mert mást lőnek, de mégis észrevettek. Ilyenkor pedig fordítva, 6th sense nélkül lőném tovább az ellent, azt gondolva, hogy biztonságban vagyok, de mivel felvillant, már megyek is arrébb.
3s sem a világvége. Tornyos tankoknak is kell legalább 1-2s, hogy oda forduljanak, és további 2-3s, hogy becélozzanak. Artynak is mondjuk 0-3s odafordulás, 2-8s célzás, és még a lövedék útja is 1-3s.Meg olyankor is nagyon jó szolgálatot tesz, amikor megyek előre, s van valahol egy bokorban lapuló Hellcat, Stug, SU, scout, amit ugyan nem látok, de ő már spotol - 6th sense nélkül így simán besétálnék egy csapdába.
Vagy amikor meglátok a távolban egy tankot, amit mások spotolnak, bemászok egy bokor mögé, és elkezdem lőni - ilyenkor ő nem láthat a távolság és a bokor miatt, de bármikor észrevehet még egy másik tank más irányból, aztán amíg én avval vagyok elfoglalva, hogy magamat biztonságban érezve próbálom messziről azt a tankot kilőni, addig közben az arty be is célozhat... nem egy ilyen helyzettől is megmentett már.vhw: Taragas csak egy van
GrooveHero: miért, én pont ezt csinálom Igaz nem tier8, hanem tier6 Hellcattel. Annak jó a camo-faktora és elég gyors is a meneküléshez. S lehetőleg olyan bokrokba állok, ahol van a közelben menekülőút vagy megfelelő fedezék.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
-
Atlantis
veterán
Hát nem vagyunk egyformák. Encounter még elmegy, de ezt a játékmódot nem nagyon kedvelem.
Angel1981: nincs mit. Aztán ez csak egy vélemény, kéretik aszerint kezelni, mindenkinek más jön be.
ST1-IS4 nekem is kéne, de végigszívni a KV3-KV4 duót nem nagyon akarom.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Dr_Syrex
senior tag
[ Szerkesztve ]
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
virkir
veterán
Mert mindenféle szemetet felrakol.
Coftvert csak hivatalos forrásból, tudhatnád.
Ebben ami még múúúködik is hibátlanul, van egy rakat állítási lehetőség ha jól látom."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- 🖥️⛅
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest