-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
slett27
addikt
Chris0321, h1mpi : thx ! Akkor ez kemény menet lesz. Nincs nagyobb heavy-m, max tier V-ig voltak tankjaim, fizetni nem fizetek gold-ra, illúzió romboló -2x.xxx zárni a csatát ha nem tudok eleget sebezni.
Tehát akkor KV4 inkább mint IS-3. Mi az ajánlott tank még erre a célra ?"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
galervin93
őstag
Íme a hígfos KV-3, amit megesz reggelire a KV-85: [link] A 112-t 900 hp-ról szedáltam le pártízre úgy, hogy csak egyet kaptam be tőle (ő is erősen hozzájárult ahhoz, hogy ezzel a körrel lett meg a stugos HT-12, csak sajna sz*r volt a csapat, így nem kitüntetéssel).
szerk.: #86864 mert a téma-szálat folytattam, és a tiéd volt az utolsó hsz. Így működik a fórum, mint olyan. :-)
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
slett27
addikt
Most meg elbizonytalanodtam. Még jó hogy nem vettem meg a Churchill VII-et. KV4-et már kiváltottam, csak meg kell vennem. Érdemes amúgy erre Stug IV-re ennyit áldozni ? Ha ilyen Tier 7-8 körüli tank nem jön be, szalad ám a credit rendesen, aztán megint lehet farmolni a másikra hetekig.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
HAli!
KV4=
KV3-at nagyon szerettem, de ezt a lomha medve utódját imádom, mióta a fogpiszka ágyuja van(addig szenvedés volt), 110-111-et megeszegettem vele szemtől szembe, csak amikor mőgém kerültek akkor birtak el velem.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
jr1994
addikt
-
sequator
senior tag
Ez nem feltétlen igaz, én az M4et és a A8at (a Furyt is) sokkal jobban szeretem mint a Jumbot. Az nekem nem elég gyors mednek, a páncélja meg nem elég erős heavynek, olyan félresikerült hibrid a szememben.
Mindet az M1A1 és M1A2 normál ágyúkkal használtam, a trollgunokhoz nem vagyok elég szerencsés. A HE nekem leggyakrabban átlag alatt sebzett, amikor próbáltam (Hetzer, PzIVH, M4, T82, T40, M8A1), vagy nem sebzett semmit pl. amikor resetelni akarok.
HE lőszert csak artyban használok, előre félek majd a KV-2-től és a SU-152 ágtól.sautia
sequator
-
Chris0321
addikt
Nekem az M4 még mindig megvan, 5-ös tankot nem adok el de egyébként is tetszik de az E8 és a Jumbo is ment a garázsból amint lehetett. Szerintem a Jumbo egyetlen előnye a front páncélzata egyébként semmiben nem olyan jó, hogy megfordult volna a fejemben, hogy megtartsam.
-
rlazol
veterán
most komolyan olyan nehéz végignézni a 20 skillt, ami a játékban van? Ezt még én is tudom.
Parancsnok/sas szem
Terek: szerintem javítás, de ha elmondod, mi az eddigi három, könnyebb jót mondani.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Chris0321
addikt
Nekem az ágyúja az ami nem tetszik benne, csak akkor veszem meg ha klán miatt kell. Tettem félre hozzá legénységet is és egy vizes lőszerrekeszt mert amikor nekiálltam kifejleszteni az ágat, hogy meglegyen az IS-4 mielőtt tízes tank lesz belőle elég sokat robbant a 7. Az IS-4 is eléggé páncélozott és bár kicsit lassabb de van egy nagyon jó ágyúja.
-
Enzolord
addikt
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Bingisz
addikt
Ó ez nem a Winter Cup. Ott sajna kikaptunk az IDEAL ellen, úgyhogy nem jutottunk ki a csoportból. Mondjuk a top 16 azért nem egy szégyellnivaló eredmény szvsz.
A mi afférunk dióhéjban annyi, hogy az egyik kampány közepén, ahol épp nagyon nagyon jó pozícióban voltunk, nem küldtek el egy levelet, amire nekünk asszem 24 órán belül válaszolnunk kellett volna. Így az event közepén kirakták a klán összes tagját két nap pihire.
Szerk.: Közben, látom Emre linkelte a történet elejét is, szóval annyit hozzáteszek átvezetésnek, hogy az elején tulajdonképpen el sem voltak hajlandóak árulni, hogy miért is lettünk bannolva. Először volt ez a fake csata dolog, amit az ő CW szakértőjük elemzett, aztán csak sikerült valahogy kibogozni, hogy az e-mailt felejtették elküldeni a komplett vezetőségnek...
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Bingisz
addikt
Legjobb esetben is csak második helyen jutottunk volna ki, mert a csoportban ott volt az a csapat, aki 100%-ban előre megjósolva meg is nyerte az egészet. Most náluk is áll a bál, mert nem kapták meg a +25% goldot, ami amúgy a 400.000 gold nyeremény mellett potom 100.000 ugye. Az meg nem kevés. Csak ugye ez is WG EU.....
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
szbalogh
addikt
A T55A a fő célom, mert a medek a kedvenceim és lenne mindig egy 9-es tankom amivel mehetek szakaszba ha épp ilyen tierben akarnak menni a többiek. A t28 nagyon jól jönne az E3 legénységet szorozgatni. A 260 tényleg OP a tesztek szerint, annyira nem motivál, de tény, hogy igazi trófea lenne
Ja, tegnap előtt kipattintottam egy T55A-t Jött a kék stronk a lila 50M haverjával, hogy majd jól kifiléznek. Arra nem gondoltak, hogy elég nagy HP fölényem volt WT Pz-ben, mert végig siemkakempeltem a meccset Az 50M jutott csak a közelembe, jött nagy lendülettel, hogy a maradék hp-t lerammolja majd rólam... pár méterre volt tőlem mikor betöltöttem Amúgy meg a végén éppen hogy csak nyertünk. Egy bc artynk maradt T-54-el szemben. A med 3x mellélőtt... az arty csak egyszer, aztán szerencsére eltalálta.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Drenadar
veterán
Teszt szerver? Lol. A hülye user töltse le újra a játékot, és akkor kipróbálhat egy gépet limitált időben... Ugye te is érzed hogy abszurd?
Mennyibe telne az hogy nezegeted a tech tree-ben a tankot, és ha érdekel milyen akkor nyomsz rá egy teszt kört, és valamilyen szinten ki tudnád próbálni? Próbáld ki warthunderben mennyivel egyszerűbb... És nincs időben limitálva...
(én már alig megyek wotban pár kört egy héten)
-
jozefgucci1
addikt
Ezt már a legelején is eljátszották nem új keletű a dolog. A Typ59 ugyan ide jutott sajnos . A fénykorában egy nagyon jó kis med volt aztán most már használhatatlan .Bojkottálni nem lehet maximum annyit tudsz tenni hogy nem veszel több prémtankot. Nekem az utolsó prém amiért pénzt adtam az a E25 volt. Megérte és mind a mai napig nagyon jó kis gép .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
TESCO-Zsömle
félisten
Pár Patch-el ezelőtt azt nyilatkozták, hogy tank-ért semmilyen körülmények közt nem lehet már aranyat kapni. Ugye a szimpla eladásért már jó ideje nem lehetett, az óta az ominózus patch óta pedig akkor se aranyat kapsz, ha egy event-ért jutalomból kapott gép már ott csücsül a garázsodban.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
jagada
addikt
Akkó mit lűjek azzal a hulladék KV-3-al??? Még a saját tierű nehéztankok weakspotját sem üti át sokszor a sima lőszerrel! Folyton goldozni meg nem kifizetődő, főleg bukó csatákban.
(#87136) odrif: Mi a gond vele?? Ennek a szobanövénynek már legalább 3 számjegyű a WN8-a!!
Sok olyat látok, hogy 17-18k csata után is csak kétszámjegyű a hatékonysági mutatója.[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
TESCO-Zsömle
félisten
Automatikus célzáskorrekció. Az egyik célkereszt azt mutatja, ahova célzol, a másik meg azt, ahova az ágyú céloz, hogy az általad megcélzott pontot eltalálja. Ez tipikusan akkor baj, ha alulról felfele céloz az ember, és a célkereszt mögött az égbolt van. Ekkor a löveg célkeresztje elmozdul, mert már úgy korrigál, hogy az égbolt becélzott pontját találja el, vagyis ha csak egy mm-el célzol is a domb fölé, annyival messzebb kell lőnie, hogy a lövedék simán elrepülhet a dombon álló MAUS fölött is...
Engem is k*vára idegesít, de ez van. Ha nem akarsz a spotra várni, akkor megcélozhatod éppen csak a domb legtetejét, és imádkozhatsz, hogy az RNG fölé dobja lövést, mert olyankor már nincs korrekció, hanem csak simán elmegy a skúló a domb fölött, ahogy azt normálisan is kéne.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest