Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz Bingisz #39345 üzenetére

    Annyi. Bár azért a meglepetés ereje mindig náluk lehet, láttam már lila játékost elvérezni az első percben, mert elszámolta magát és olyan pirosat is, aki Easy Eighttel 4K sebzést tolt tier 7-ben.
    Meg a randomfaktor itt is meglenne, +/- 2 tier, szal lehet a pirosak lennének top tier, a kékek zöldek meg felderítőt játszhatnak, meg hasonlók.
    Bár én azt nézem mostanában, hogy 20 meccsből, ha 1 azon múlik, hogy kinek milyen statja van, mivel a top tier td-k ellen a lila felhő sem véd meg jobban, mint a paradicsomlé. A baj az, hogy a játékosok nagyrésze bízik az xvm-ben és ha mondjuk olyan helyzetbe kerül, ahol többen vannak és jobbak az ellenfelek, akkor leblokkol, elcsügged, bármi. Tudod a weakspotokat? Tudod. Tudsz sidescrapelni? Tudsz, akkor gyerünk.
    Meg amúgy teljesen mindegy, nem az MM a legnagyobb gond jelenleg a játékkal. Top tier kempfeszt, ami gyűrűzik lefelé, tegnap láttam már tier 6-ban olyan meccset, ahol több volt a td, mint bármi más. Ghost shell-el nem találkoztam 8.10-ben eddig, cáfoljatok meg, ha van.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák