Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz Dobi 562 #205848 üzenetére

    Én meg azért imádkozok az mm istenhez, hogy Himmelsdorfra rakjon, mert ott legalább nem lőnek szarrá a nyomorék klikkerek.

    Tegnap a sok 0:15 között megbújt azért néhány izgalmas csata is. Lakevillen volt egy, amit meg tudtunk fordítani, pedig már simán elkönyveltem vereségnek. Az ellen EBR-je átjött az artyért, de szerencsére az ostobábbja volt, mert az arty egy ház mögött állt ő meg beállt a ház másik oldalára, hogy spotton tartsa. A második lövésemet is megvárta ott. És utána, mikor egyedül maradtam a városi oldalon jópár ellenféllel, akkor kértem segítséget és ketten is jöttek segíteni. Eddigi tapasztalatom alapján ez rankeden ritka, mint a fehér holló. IS7-tel sokszor van, hogy a köcsög medek úgy gondolják, hogy eggyel több ellenfél esetén már bukó az az oldal, aztán otthagynak egyedül az ellenséges med hordának. Pedig amíg engem lőnek, addig ők simán lőhetnék az ellenfelet. Természetesen bukó is lesz az ilyen csaták vége.

    És amit úgyszintén kivennék a játékból, az a prémium lőszer. Szerintem ez a paytowin egy egyhébb formája. Tudom, mindenkinek elérhető már, nem kell hozzá arany, de akkor is prémium account nélkül fenntarthatatlan. Néztem MrScheff E100 körét a teszt szerveren. Csinált valami 8k dmg-et, aztán -75k. Rankeden ez hatványozottan igaz, hogy egyből töltik a prémium lőszert, aztán helló. Eléggé leértékelődött a páncélzat szerepe. Persze tudom, a wg-nek ebből van pénze, szóval ez van, ezt kell szeretni.

Új hozzászólás Aktív témák