Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz BÁ Nutrition #195308 üzenetére

    Hacsak nem variálták át (ezt is) amíg távol voltam a játéktól, akkor jól írod.

    Piros - Még ha az RNG az elérhető legnagyobb átütést is sorsolja sem tudod átütni.
    Sárga - Az RNG szórás szerint lehet belőle átütés vagy pattanó is.
    Zöld - Még a legkisebb RNG által sorsolt átütéssel is biztos találat.

    Persze akár ezt a funkciót ki is vehetnék a játékból, mert az jóval nagyobb probléma, hogy úgysem fogod ott eltalálni ahova a marker jelzi.

    És pont ez az ami csatáról-csatára felkúr, még jobban, mint a csapatomba sorsolt 14 agyhalott. Régen legalább a nagyon rossz MM leosztásokat is lehoztam azzal, hogy legalább bevertem egy jó kövér sebzést az ellenbe, pörgött a kredit és ez vigasztalt a csúfos vereségért, de most egyszerűen vannak csaták, mikor elvileg pontos lövegekkel 150-200 méterről még a tankot sem találom el, most is egy szerencsétlen IS-t akartam belőni kb 200 méterről és 5 lövésből 5 lövés ment teljesen mellé. Nem mozdult, valószínűleg bot volt, teljesen merőlegesen álltam az oldalára, én is teljesen álló helyzetben voltam, teljesen beszűkült célzókörrel. És nem. Egy sem talált.

    Én elfogadom azt is ha a 3 év szünet alatt visszaesetem egy maszületett noob szintjére, hiába van mögöttem 6 évnyi WoT múlt és igazából az én hibám, hogy ezt az új lövési mechanizmust képtelen vagyok a "muscle memory" miatt egykönnyen megszokni, de ez nekem nagyon nincs ínyemre. Úgy érzem a játék 2019-ben már nem hajlandó jutalmazni azért, hogy hajlandó vagyok kitanulni a tankok gyenge pontjait és ezeket meg is tudom célozni. A játék azt akarja, hogy töltsem a prémium lőszert és locsoljam mintha nem lenne holnap.

    Szerk: Egyáltalán nem bánom, hogy ilyen indulatokat szül a játék bennem. Legalább gyűlik bennem az erő arra, hogy töröljem az accountom. Már rég meg kellett volna tennem amíg inaktív voltam, csak sajnáltam azt a sok kihúzott ágat (amik 2019-ben már szart sem érnek az újakkal szemben), meg a megvásárolt 8-as prémium tankot (ami 2019-ben szintén szart sem ér már, mert a játék legkevésbé élvezhető, legkevésbé ajánlható tankja lett), a sok belefektetett időt és emléket. De vannak dolgok, amiket el kell engedni. Ha ehhez az kell, hogy megint felcsesszen arra a szintre, hogy ne álljak meg az uninstallnál, hanem az accountom is töröljem, az végleg elveszi majd a kedvem a visszatéréstől. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák