Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    őstag

    válasz .LnB #163089 üzenetére

    210 csatád van, itt még ezeken ne is agyalj. Kezdő barát tankok felé menj, és ezek az Orosz heavyk, egészen pontosan az IS-4 vonal. Azokon megtanulod a péncél használatot, illetve a lánctalp lövedék felfogó képességét is megismered, és lesz egy egész jó heavyd a végén, amivel lehet alkotni, mégha nem is mainstream a mai metában. Kellemes az ágyú, jó a tank. (De rég is játszottam vele, én manapság lightozok illetve német tankokkal játszom sokat, kivéve, amikor TD napom van... Na majd előveszem hamarosan megint)

    Amikor eljutsz a KV-1ig, ott állj meg, játssz vele 200-300 csatát, egyrészt, hogy fejleszd a legényeket, illetve szedj össze némi creditet, és ismerkedj a játékkal. Onnantól kezd élvezhetővé válni. Majd amikor ezzel megvagy, fejleszd ki a T-150et és a KV-2őt is. Utóbbit azért, hogy amikor nem megy mással, akkor bepattanj vele a csatába és élvezd az ML-20 152MMes derp csoda nyújtotta élményt.. Nincs is annál jobb, amikor pofán vágsz egy T8 heavyt egy jó kis 750es falattal... :DD :)) Majd amikor lehiggadtál, helyreállt a béke, mehetsz újra T150-ezni illetve feljebbi tankokkal játszani. Közben meglesz a KV-2őn az Xp az S-51re, és megismerkedhetsz a magas tieres artyzás művészetével (Ilyen alkalmakkor mindig legyen bekészítve csoki kóla kávé cigi vacsi, kelleni fog az idő eltöltéséhez, ugyanis 40+ másodperceként tud lőni 1et, és sokszor az is csak mellé 0 DMG. De amikor talál, na az fáj... S hogy ez miért kell? Hogy megismerd az artykat, honnan tudnak picsán lőni, honnan nem, tudj gondolkodni a fejükkel, vagyis meg tudd előzni a lehető legtöbb picsán töltést, ez magasabb tierekben nagyon sok idegbajt tud megelőzni.).

    Közben érdemes megcélozni a T-54-et is, orosz med, régen brutális állat a pályán tank volt, most sem vészes, de szintén az a lényeg, hogy megismerd a játék stilusukat.

    Igy mire eljutsz az IS-4ig, illetve a T-54ig, meglesz az alapok java, lesz rálátásod, mégis mi tetszik, melyik játékstílus fekszik neked. Van olyan ismerősöm, aki ugyan nem nagy játékos, de pl imádja a táras papírmasé tankokat, ugyanis neki fekszik az a berohan, kitáraz valaki popsijába, majd elrohan és a töltés idő alatt meg lesi a csatát, merre tud felszedni némi habzsi dőzsit, majd mire betöltött a tár, már a következő delikvens popsiját lesi csillogó szemekkel...

    Tier 5 fölött szerintem nem ért ha befizet arra a havi prémre, nem sok az a 10 €, és eléggé megkönnyíti a grindelést.

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák