Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Az istenért sem látom a WIWE Felhasználói kézikönyv (android) -ban a képeket.
A dokumentum rossz, vagy csak én vagyok béna?
Próbáltam, a Libre Office 5.2.3 verziójával (JRE installálva és Libre Officeban engedélyezve van) A Microsoft world-view-el is próbáltam, de az sem mutatja. Nekem úgy tűnik, mintha a képek nem lenének beépítve a dokumentumba, csak a képek eredeti elérési útvonalait látom. Más sem látja a képeket?
-
Zola007
veterán
Office 2010 angol nyelvi csomagot rakott már fel valaki magyar officera?
simán lehet váltani a 2 nyelv között? -
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Egy SOS segítségre lenne szükségem, a pdf exportálásnál lévő automatikus mezőfrissítést hogyan lehet kikapcsolni? -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Így jelenítem meg az órát és a dátumot.Ezzel a módszerrel beillesztettem egy dátumválasztót a dokumentumba
Sajnos azonban nem tudom hasonló módon az óra:perc választót használni, ha egyáltalán lehetséges. Szeretném a dátumhoz hasonlóan az óra:perc-et is "választani" az első képen látható formátumban.
Tud valaki megoldást erre?Angol Word 2007
köszi
-
tonyrulez
őstag
Word-ben lehet hivatkozni képaláírás sorszámára? Értem ezalatt azt, hogy adok egy képnek feliratot, ekkor aláírja hogy 4-13. ábra ..., a szövegben pedig arra hivatkozok hogy a 4-13. ábrán ez és ez látható. Viszont ha a jelenlegi kép elé beteszek egy másikat, a számozás eltolódik, ahol a kép számára hivatkoztam, az változatlan marad, rossz képre mutat, ezt manuálisan kell szerkesztenem. Létezik erre megoldás?
-
Sasos
senior tag
Hasábokra bontod a fekvő A4-es oldalt. (Lap elrendezés-->Hasábok)
A másik megoldás a már említett 2 oldal egy oldalra nyomtatás, de azzal lehetnek problémák különböző nyomtatók esetén.Szerk: Most nézem, hogy 2007-es a Word... Ott is van hasábozás, de már nem emlékszem merre.
-
SziberTomi
tag
Sziasztok,
a diplomadolgozathoz szeretnék beilleszteni ábra- és táblázatjegyzéket, de úgy hozza fel őket, hogy mellettük a forrást is tartalmazza, amit a felirathoz az ábrák alá kellett hivatkoznom.
Például
ezt szeretném: 1. ábra: Vállalati log. rendszer.............................1
erre ezt hozza fel: 1. ábra: Vállalati log. rendszer, Forrás Csetényi-Illés, p 31......1Hogyan tudnám eltüntetni a vessző utáni szöveget, hogy azt ne írja ki?
Köszönöm a segítségeteket!
-
Sasos
senior tag
válasz
szami777 #2309 üzenetére
Szakasztörést kell beszúrni az ötödik oldalon állva (Elrendezés fül-->Töréspontok-->Következő oldal). A 6. oldalon a fejlécbe, vagy a láblécbe (dupla)kattintva, aktiválódik a "Tervezés" menü, ahol a "Csatolás az előzőhöz"-re katt (Ezzel leválasztod az előző szakaszról, mert alapértelmezés szerint összefűzöttek a szakaszok.).
Ezután (szintén a tervezés fülön) Oldalszám-->Formázás, oldalszámozás... Itt be tudod állítani kezdő számnak az 1-est. Majd ugyanebben a menüben beszúrod az oldalszámot, ahová szeretnéd. -
szami777
addikt
Sziasztok, a a segítségeteket kérném.
Oldalszámozást kellene csináljak egy dokumentumhoz, viszont úgy kéne, hogy csak a hatodik oldaltól kezdődjön, egyessel és az első öt oldalon ne legyen semmi. Hogy tudom ezt megcsinálni? Sehogy sem sikerül. -
Flowtation
őstag
Sziasztok!
szakdolgozathoz irodalomjegyzék szerkesztésében kellene nekem sos segítség. Van valaki aki vágja ezt a részt?Előre is köszi!
Arra lennél elsősorban kiváncsi, hogy ha pl. egy ILYEN weboldalt adok meg forrásként, ott pontosan hogyan kell kitölteni a mezőket, mit jelent külön a weblap név, webhely neve, stb. Valamint azt meg lehet oldani, hogy egy ilyen forrásnál legyen link, ami az adott oldalra ugrik? Vagy ezt külön kell megtennem?
Elsőre ennyi.
Köszönöm szépen!
-
superecneB
őstag
Valaki találkozott már olyan gonddal, hogy a word nem ellenőrzi a helyesírást annak ellenére, hogy teljesen alap beállításokon van?
A helyesírás-elenőrzés írás közben funkció is be van pipálva többek között, míg a helyesírási hibák elrejtése természetesen nincs.
A dokumentum nyelve magyar.
Mégis ha beírok valami butaságot, "pl.: naggyon jo" akkor nem húzza alá, sőt ha ráeresztem az ellenőrzést, akkor sem találja meg, csak felvillan a leOK-zható ablak, hogy befejezte a nyelvhelyesség és helyesírás ellenőrzést. -
Zola007
veterán
TAB billentyű listaszint módosító funkciója nem működik, mikor benne vagyok egy felsorolásban.
Egyik napról a másikra listaszint módosítás helyett csak sima behúzást növel a számozás és a szöveg között
ötletmegoldottam, hátha másnak is jól jön:
fájl menü ► nyelvi ellenőrzés ► automatikus javítási beállítások ► "behúzás beállítása a tabulátorral és a backspace billentyűvel" legyen bepipálva
Hogy miért nem lehet ezt pl. a Bekezdés vagy Felsorolás beállításaihoz tenni
Eszembe nem jutott volna itt keresni, ha nem ez a bejegyzés [link] -
nulzkukac
csendes tag
Sziasztok!
Egy témába illő tárgyból van 3 beadandónk, amelyeket megszereztem korábbi évfolyamos csajsziktól. Én sem vagyok hülye, több szemszögből is rájöttem arra, hogy ha csak átnevezem és úgy adnám be más munkáját, akkor az több sebből vérezne: a készítés dátuma, aztán a File menüben a szerző, stb. stb. adat mind árulkodó. Ha kimásolom, és beillesztem akkor is rájönnek. Van valami mód, hogy mindent eltüntessek, és egy "friss" dokumentumként adjak be a munkát, ami nem is az enyém? Szerintetek még így is lefuttat valamit, ami átnézi,hogy évekkel ezelőtt valaki adott-e be valami hasonlót? -
Sinisi
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a wordben ha hiperhivatkozásra kattintok. Azt írja, hogy: "A szervezet házirendjei miatt ez a művelet nem hajtható végre. További információt kérjen a segélyszolgálattól" és persze nem nyit meg böngészőt az adott linkkel.
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Wordben (2010,2013) meg van-e még az a lehetőség, hogy el tudj menteni egy szót, rövidítést, amit beírva előhozza a teljes szöveget? Ha igen merre?
Pl. elmented, hogy "pro", ha ezt begépelted, akkor beírja, hogy "prohardver" és nem kell kiírni a teljes szót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Alters teszt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- N€T0X|N: SSD cserék
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest