- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
smirdex
tag
Nos készítettem képet az wifi helyzetről..A kép úgy készült , hogy 2 méterre voltam a routertől.
Továbbra sincs változás sebesség ügyben, G módban 25/1,5 netnél 22mbit-et mérek, N vagy N+G módban csak 11-12 mbitet. Nincs ötletem mit lehetne változtatni még a router wifi beállításain, de javítsatok ki, hogy nem jól gondolom, hogy N módban nagyon sebességnek kellene lennie?[ Szerkesztve ]
-
smirdex
tag
Sziasztok!
Régóta használok , állítok be wifi hálózatot, azonban most elakadtam..az elakadás tárgy mindkét esetben N-s hálózati beállítással kapcsolatos.. Az egyikben egy linksys wrt160nl van ddwrt-vel, 50/5 nettel. Kliensként egy Asus ux31 Zenbook csatlakozik hozzá wifin. Ha router-t N only módba állítom, a noti nem csatlakozik hozzá, pedig elvileg N szabványos wifi kártyája van. G módban a letöltés cirka 20mbit körüli sebességgel működik, de G+N mixed módban csak 6-7mbit körüli sebességet produkál 1 méterre a router-től.
Ugyan ez a helyzet egy Linksys wrvs4400N és egy Lenovo z360 relációjában. A Lenovoban Atheros ar9285 típusú wifi kártya van. elvileg N -s verzió. Itt 25/1,5 net van, G szabványnál 20mbit körüli letöltéssel működik , de bármilyen N-s beállítással (N only, G+N mixed, B+G+N mixed) a 10mbit vagy az alá esik a letöltési sebesség.
Eddig nem találkoztam N-s hálózattal nincs tapasztalatom ez ügyben, köszönettel veszek minden segítséget. -
smirdex
tag
Hi!
''végig'' olvasgattam a topikot, azonban a problémámra nem találtam megoldást.
Nos adott egy wifi hátózat, ami áll egy smcwbr14-g2 router a szomszédban, nálam egy smcwbt-g AP repeater modban, a gépben egy szintén smc pci-os kártya. Net megosztás müködik(múlt idő), azonban időnként lefagyott, s ha a szomszéd nem volt, akkor net sem.A forumon olvastam,hogy a firmware frissítés segithet, igy megcsináltam.A routert nem is kellett ujra konfigolni, látszólag müködött is minden. Percekig, azután nincs net.Ha kihuztam a router tápját, akkor pár percig müködött a repeateren keresztül a net, utána vége.Nem találtam a hibát, gondoltam a repeateren is frissítek, de az eredmény szinte változatlan.Illetve, most már egyáltalán nincs nem, még percekre sem.Minkét eszköz wds módban, látják egymás mac-jét,engedélyezve a wep, ua.kulcs, különböző ssid(előtte is ugy müködött),ua a channel,b/g Mixed mode. DHCP engedélyezve. Már napok óta probálkozok vele, egyenlőre semmi, lehet hogy csak nem látom a fától az erdőt...Valami ötlet, meglátás? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest