Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
válasz Gubek-Einste #52129 üzenetére
Én nem kérdőjelezem meg a gyártó hivatalos magyar support-ját. Ahogy mondták jó is lett. Egyébként nem a beállítások voltak hibásak...
Ha elolvasod, akkor nagyobb firmware verzió ugráskor történhet ilyen. -
Anaconda
tag
válasz Anaconda #52038 üzenetére
Sziasztok!
Nem fogjátok elhinni mi volt a gond!
Azért írom le, hogy hátha segít valakinek...Az egyik Hikvision IP kamerámon frissítettem firmware-t és azóta nagyon lassan lehetett elérni. Hozzáteszem a kamera nem WIFI-s, csak LAN van rajta. Fel is hívtam a technikai support-ot, azt mondták nagyon nagy verziót ugrottam, semmi gond, beállítások exportálása->factory reset->beállítások importálása és minden rendben lesz. Nem volt időm rá "majd megcsinálom a következő hónapban".
Rájöttem hogy nagyjából azóta nem jó a wifi.
Ne kérdezzétek mi köze hozzá... ha csak azt az egy kamerát lekapcsoltam ment a wifi. Hozzáteszem LAN-on sosem volt gond.
Megcsináltam amit a technikai support-on mondtak és láss csodát minden jó lett. -
Anaconda
tag
Sziasztok!
Pince: TP-Link WR1043ND v1 jó
Lenti: TP-Link WR1043ND v3 jó
Fenti: TP-Link AC1200 rosszLehet, hogy csinálok full reset-et és full beállítást, de szerintem nem beállításbeli probléma, mert teljesen magától jött elő. Megcsinálom majd, csak kell hozzá nekem egy kis idő, 1-2 óra mert nagyon sok rezerváció, stb. van benne.
Nincs IPTV és a legújabb firmware van rajta. (Érdekes módon épp olyan frissítést tartalmaz, hogy androidos eszköz megbénítja a wifit (más androidos eszközöm hála Istennek nincs, ez is egyel több, mint kellene ) - ezt tegnap olvastam. Pár hete vettem elő az ezeréves androidos tabletet, de nem rémlik, hogy azóta lenne rossz, a tablet ráadásul ki is van kapcsolva.)
Most van egy kis időm és nyomozgatom még.
-
Anaconda
tag
válasz viktorhu #52032 üzenetére
A routerek LAN-on össze vannak kötve AP módban. Ez pont a fő router, ezen van a 2,4 és 5g. A többi router eszközeinek is ő adja az ipket, mert azokon a dhcpt kikapcsoltam.
Az ssid-k természetesen különbözőek, a channel-ek auto-n vannak, de ki is írja hogy a fő router 11-es csatorna, a lenti 1-es a pince meg nem releváns mert az emeleten nem látni.
A nat szerintem mindenhol ki van kapcsolva.
Egyébként én is hw hibára gyanakszom, de ki tudja... -
Anaconda
tag
Sziasztok!
3db wifi routerünk van:
- pince 2,4g
- fenti 2,4/5g
- lenti 2,4 gA fenti 2,4ghz-es wifi csinál néha olyat, hogy 2-3 órára megbénul. Nagyon lassan vagy nem lehet hozzá csatlakozni, azt írja hibás a jelszó. A rácsatlakozott eszközöket nem dobja le de nem érik ez a hálózatot és internetet. Míg az összes többi 2,4/5ghz-es wifi jó. Kb 1-2-3 naponta van hogy pár napig nem is csinálja.
Konfig export/factory reset majd konfig import már volt.
Amikor a hiba előjött semmit sem állítgattam rajta.
Van ötletetek esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest