Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 11
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozef78
csendes tag
Nekem egy cisco ap-m van.Sokat szoptam vele amíg rájöttem hogy a reset csak úgy jön össze nála ha lehúzok róla mindent nyomom a reset gombot kb 40mp-ig és még mielőtt elengedném rádugom az áramot.Na akkor várni kell mert egy darabig semmit nem csinál.
Aztán feléled és az alapbeállításokkal már dugom is rá az adsl modemre és megy a net.
Kábelt nem használok hozzá simán a wlan kártyáról konfigolom. -
DLDKox
aktív tag
Próbáld kiresetelni de ne csak 1 másodpercre nyomd a reset gombot mert van hogy olyankor csak újra indul az eszköz. Nyomd vagy 5-10 másodpercig és utána próbálkozz újra.
A lényeg hogy ha fix ip címet írsz be pl a példád alapján 192.168.1.12 akkor az alhálózati maszk 255.255.255.0 az átjáró pedig 192.168.1.240 és a dns is ugyanez legyen. Majd ez után mindenképpen el kéne hogy érd az eszközt 1 expolreben. Ha mégse jön össze akkor nézd meg az eszköz alját mert általában itt is feljegyzik az alap ip-t amin előrhető lenne.
Remélem sikerülni fog.
üdv
Látom közben pont leírtad a beállításokat nekem úgy tünik mindent jól csinálsz. Próbáld meg csak a resetet hosszabb ideig nyomni vagy esetleg kicserélni a patch kábelt hátha crossal kommunikál.
[Szerkesztve] -
gabx76
őstag
ha semmit nem állítottál be, nem is szabad mennie - ui mivel a direkt IP csak úgy működik. Amúgy lehet, hogy DHCP-vel jobban járnál.
Jó, most látom, hogy DHCP-t próbáltad.
WLAN-on sem megy? (Én pl. sosem használtam vezetéket, még a firmware-frissítés is wireless történt - rá is csakpam utána a kezemre, hogy ejnye! )
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest