Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- Bittorrent topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovi
senior tag
válasz ddanger #4486 üzenetére
hali!
Amikor felcsatlakozik, akkor sem megy a net. A Senao-n próbáltam WPA és anélkül is de semmi. A windows-os progi kezeli. Egy HP notesz egyébként.
Amúgy kell fix IP vagy nem a noti wifi kártyán?GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
-
blaces
tag
válasz ddanger #2285 üzenetére
''Nekem is volt már hasonló gondom. Ott egyik gép sem tudott felcsatlakozni a routerre. Nem kaptak ip címet. Addig sikerült eljutnom, hogy kiírta a fellelhető vezeték nélküli hálózatokhoz, hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott.
Kábelen persze minden ment.''
Pontosan ez a probléma. Az egyszerű javítás nem vált be 10perc után kiírja hogy sorry , de nem tudom megjavítani .... azé többet várnék Bill Gates munkájától, (a gépeket csomoszor újraindítottam sőt még a chellos kábelmodemet is folyton újra kell regezni... ááááááá kezdek beleörülni...
A csatornák váltása sem vált be, a többi csatornán a netgear azt írja hogy nincs kapcsolat, nincs jel... csak az első csatornán talál jelet...
Még probálkozok egy-két trükkel!
ha rájövök mi volt a gond, kiírom ide -
shev7
veterán
en arra tippelnek, hogy a wifi kapcsolat dns beallitasai nem megfeleloek. Szerintem errol mar volt szo a topicban (csak azt nem tudom, hogy ha automatikusan kapod az ip-t, akkor hogy fordulhat ez elo) (bar azt nem irtad, hogy automatikusan kapod-e )
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy korszak vége
- CPU léghűtés kibeszélő
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest