Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz vanpeta777 #5083 üzenetére
ott nem találja az xps vezetéknélküli cucc,
Szórja a SSID-t a router?
Tudod a SSID nevet? Ha igen akkor beírod.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz vanpeta777 #5081 üzenetére
Ha a driverje fent van, akkor az XP meg a Vista is kezeli. (XP esetében SP2 meg a frissítések megléte ajánlott)
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz TexT-BoY #3484 üzenetére
Ha az anetnna csere nem segit, lehetséges egy másik router segitségével azonos SSID-n és kodokon hogy akár szakadás nélkl nagyobb területet fedjek le?
Üdv text
Igen lehetséges. Repeater üzemmód. [link] [link]
[Szerkesztve]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Gergello #3259 üzenetére
Nem. Ennek csak akkor van jelentősége, ha új géppel akarsz csatalakozni. Akkor kézzel kell megadni a SSID nevét.
Mod: A SSID-t ajánlott átírni, a gyári névről. Pld: Gergello
[Szerkesztve]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
-
Noxy
veterán
válasz phanfantom #3049 üzenetére
Download User Manual: [link]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz phanfantom #3047 üzenetére
Neve, gyártó? lehet az 192.168.0.1-is. Ja elötte meg nyomj 1 resettet (Hátulján van) Bekapcs.. állapotban nyomod, amig a ledek elkezdenek villogni.
Mod: A wlan led soha nem világít.
Lehet, hogy k van kapcs.. a routerban.
-
Noxy
veterán
válasz Cochise #2508 üzenetére
Netgear.[link]
2 éve tolom vele. (Az elözö típussal) a hozzávaló kártyával. [link] 2x frissítettem firwarét. 1x német lang-l angolra, 2x meg ujab jött. Reset szintén 1 volt az elején hibás konfig miatt. Szünetmentes tápon van a modemel 1ütt. 97% stabilan tartja a kapcsolatot.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Oldal lekérésen kívül, a NetLimiter 2 Proval megoldható. Számolja, összesíti, szabályozhatja a forgalmat. Hátránya, hogy minden gépre fel kell tenni. [link]
Ja amúgy meg van ilyen router, de az nem SOHO ketegória.
-
Noxy
veterán
Ha tudok akkor fogjak el jelszavakat, felhasználóneveket, tehát értékes adatokat
Ne haragudj, de ez a kérdést nem 1 nyilvános fórumba kellene feltenned.
Azért, hogy ne csak offoljak: [link] [link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Olvastam hogy bajok voltak a Firegörényedel csak a fórumot tudtad olvasni. A rovat hireket már nem. Rakd fel a Fasterfoxot, oszt begyorsulsz.
-
Noxy
veterán
Nem vagyok bent 100%-ig biztos, de sztm az USB-Wlan adapter a gyenge láncszem.
PCI Wlan adapterral kellene tolnod. COD2 engem is le lőnek mint a búcsúba, meg nálam is beakad néha. Játszani igazán csak kábelen lehet.Torrentba a seedelők számátol is függ a letoltés. Igaz nálam felmegy 520KB/s-ra a 4.5Mbit netemel, de nekem 108Mbps routerem meg kártyám van. Szóval próbáld meg másik kártyával.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Nem, de adtak hozzá CD-t ami rajta kell hogy legyen a manual, amiben le van írva.
Ha meg nem, akkor valszeg valami szuper titkos lehet mert a honlapjukra sem rakták ki. [link]
Innovated Technology ZIO''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Davebowman #1949 üzenetére
Akkor marad a klotyón az ujság.
-
Noxy
veterán
válasz Davebowman #1945 üzenetére
átjáró 192.168.0.254 Ide a 192.168.0.102 írd a PDA-n. DNS szintén 192.168.0.102.
Mod:
169.254.240.9-et, ami a PDA IPje.(Ezt nem tudom átírni) Hát nem tom, de ha a PDA-t nem tudod a 192.168.0.xx IP tartományba tenni, akkor nem fog müxeni sztm.
-
Noxy
veterán
válasz D4rkm4n #1916 üzenetére
Amilyen a router (ed). Ocso = gagyi. Most ha ezt a videókártya topikba teszed fel akkor azt mondják, hogy sokat. 10K sac/kb Nekem ez van 2 éve: [link]
-
Noxy
veterán
válasz firefighter #1882 üzenetére
Valszeg sehogy. A D-Link DI-524-s router nem tudja a repeater módot.
Vagy veszel helyette 1 olyan routert, vagy AP-t [link] ami tudja, vagy a notikkal közvetlenül csatizol a Wlan hálózatra.
-
Noxy
veterán
válasz adibook #1864 üzenetére
Próbáld meg a DHCP-t ki kapcs.. a routerbe. A kártyáknak meg adjál IP címet, a router IP tartományából.
Átjáró meg a DNS a router IP címe.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
A SSID nincs rejtve a routerban? A Wireless Settingsnél a Wireless Network/Mode: g and b-re van állítva?
Mod:
Notin wlan kártya driver frissítés?
-
Noxy
veterán
Felrakod minden gépre, Be állítod mindenkinek a sávszélességet, meg a remote kontrolt.
Ha az 1ik gépet nem éred el a remote kontrollal akkor az le állították Na ilyenkor lehet a routerben a portokat tiltani vagy az utp kábelt ki húzni. Ezután lehet gondolkodni hogy érdemes e a Netlimitert le állítani. Én így oldottam meg mivel nálam van a router.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Na ne má, hogy nem tudod. LaPc = LaposPC [link]
LéhaBéla :
Ez kell neked: [link] meg a topikok olvasgatása.
Configuring a Linux Wireless Router: [link]
router.lap.hu: [link]
-
Noxy
veterán
válasz hektor24 #1669 üzenetére
Az érdekelne, hogy ugyanúgy kell megcsinálni, hogy egyik gép lássa a másik winchesterét, mint a vezetékes megoldásnál,
Yes.
Router beállítása: Hidden SSID, Wireless Card MAC szűrés, (Turn Access Control On)
A WEP-l 1ütt nem sokat érnek de azért be állíthatod. WEP helyett a WPA-PSK [TKIP]-t vagy ha a router, meg a kártya tudja akkor a WPA2-PSK [AES]-t.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz molngab #1663 üzenetére
100% védelem nem létezik. A routerk tüzfala általában jók kábelen keresztül, mert ott zárt térben megy a csomag. Wlannál már bárki elkaphatja a csomagodat, vagy támadhatja a gépedet. Ha sokat használod a gépedet nyivános helyen, vagy a környezetedben sok (Ahol a WiFi routered van) AP található érdemes felrakni. Nem tom milyen az a wireless edition meg mennyibe fáj, de én az OutpostPro Firewall Prot használom. Pld a támadás észlelés plugin ethernet résznél be lehet állítani azt, ha 1 gép csatlakozik ahoz a hálózathoz amiben én vagyok, rögtön blokkolja az IP-t. Ja amúgy meg nyilvános helyeken, csak szigorúan böngészés, semmi bankolás meg egyéb személyes adatok. E-mail is csak végszükségben.
Nem vagyok 1 kicsit paranoiás?
-
Noxy
veterán
válasz dscholtz #1660 üzenetére
A router terhelését tudod 1 kicsit csökkenteni ha az ISP (Szolgáltató) DNS-t te írod be direkt a routerbe, meg a hálókártya TCP/IP tulajdonságoknál.
Nem tom (Nem ismerem a D-Linket) de keres olyant a routerbe hogy Router Status és a IP címedel 1ütt ott lessz a Domain Name Servernél, az ISP DNS-e
Domain Name Server (DNS) Address
Get Automatically From ISP<- nem jó
Use These DNS Servers pld: 212.40.96.160
212.40.96.161''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz firefighter #1633 üzenetére
Az asztali gépben milyen wlan adapter van? Mert ha nincs bent, akkor legfeljeb kábelal tudod összekötni őket.
-
Noxy
veterán
válasz egysrác #1550 üzenetére
Modjuk ez elég gáz hogy 9m, meg 2 fal oszt nem megy. Milyen falak? Blokk tégla, vagy más? Téglán át kellene hogy menjen. Jah milyen router, meg milyen kártya? Ha cserélhető, akkor lehet hogy segítene valamit.
SMC ?
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Hamachi a ti barátotok. [link]
Wirelles Switch nem létezik csak router vagy AP.
''combossab''+ nőben van, Wirelles Switchben nincs.
Bocsi de kicsit kevesebb game, oszt nem írsz ilyeneket.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Agostino #1158 üzenetére
Amelyiket tudja a Wlan kártya is.
Pld: Frissítettem a Routeron a firmwarét Ekkor lett nálam WPA2-PSK [AES] routerban.
A wlan kártyám szoftverja szintén nem tudta, csak a frissítés után.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Agostino #1155 üzenetére
-1 Router jelszavát rögtön meg változtatni.
-2 Jegyzettömbe leírod a jelszót, ezt bemásolod a routerben a WPA-hoz.
-3 Jegyzettömböt lemásolod 1 pendrájvra oszt innen bemásolod a kártyán a WPA-hoz.
Ha megy már a kapcsolat, akkor ezután átnevezed, és elrejeted a SSID-t.
Oszt van még a wlankártya MAC szürés. ( Wireless Card Access List: Turn Access Control On)
Jah modjuk WEP + az utolsó 2 sz..rt se ér, mert a netstumbler simán ki dobja.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Lackó86 #1075 üzenetére
Domain Name Server (DNS) Address : Get Automatically From ISP
Az MTU + ne birizgáld 1492 a default.
Adsl.nél 3 dolgot kell csak be állítani
-1 Login: felh..név@szolgaltato.hu
-2 Password: ******
-3 LAN IP Setupnál: Use Router as DHCP Server
A hálókártya automatikus IP cimre legyen állítva.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz Gonosz15 #970 üzenetére
Hát ott nincs ingyenes: [link]
Ha nem ingyenes, akkor ezért valaki fizet, és az ö tulajdona, még ha nem is titkosítja le.
Vagyunk itt 1 páran akik WiFi-t használnak a nethez, így vagy úgy, és nagyon nem szeretnénk ha valaki lopná tőlünk.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
''most szeretném egy kicsit jobban bebiztosítani MAC-address filteringe''l
Mondjuk ezzel nem sokra mész, de a WEP titkosításal sem.
Állíts be WPA2-PSK [AES]-t titkosítást. Ehez, lehet hogy firmwarét kell frissítened.
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Csak a két haz osszekoteset nem akarom mar kabellal megoldani.
Pedig ez amit nem kéne +szüntetni. Sztm 5-6 gépet má nehezen fog kiszolgálni 1 AP.1xre, ha csak nem 1 profi AP-t vesztek.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Ja sztm is. Régebben én is jól elszörakoztam a Wlan hálöban a ''piócákkal''.
Be engedtem pár percre, kirugtam, át neveztem a SSID-t, el rejtettem, ujra láthatta a SSID-t.
Ki kapcsoltam a Router Radiot.majd be kapcsoltam, nem volt Security de volt MAC szürés, stb.. Oszt szépen megunták.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz manitu666 #555 üzenetére
Ezek szerint itt a fórumon senki sem találkozott hasonló problémával?!
Valszeg volt már itt ilyen probléma, de azok legálisan szerették volna használni a netet.
''Én nem látok ebben semmi kivetni valót, mivel ha akrják akkor le tudják könnyedén védeni a hálót...''
Ha te az ajtóba felejted a kulcsot, az fel jogosít bár kit is, hogy a lakásból, vagy a szobából bár mit is el vigyen.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz manitu666 #530 üzenetére
adva van egy albérlet, ahol valahonnan jön a wifis net (tehát nem tudok semmit a szolgáltatóról
Ezt a dolgot, először tisztázd le. Valaki erre előfizetett. Akkor fogod majd a hajadat tépni, ha rá jönnek hogy valaki lopja a netet, és be raknak 1 WEP vagy WPA-TKIP titkosítást.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz holinorby #521 üzenetére
A topik átolvasása. Má százezerszer le írtuk.
Nem csatlakozik a modemmel? Nem kő minden sz@r routert + venni. Bocsi de 1 normális PMCA Wlan adapter többe kerül, minta a te routered 2 adapterral.
-
Noxy
veterán
netstumbler 0.4.0-l [link] keressetek rá az AP-ra.
Ha ez sem látja, akkor a noti driverje nincs jól felrakva, vagy driver frissítés.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Ja te i 1kicsit ''finomabban'' +fogalmaztad, hogy mire akartam kilyukadni krusar-l kapcsolatban. Azt még mindin nem írta, hogy molyen router. Én nem tartom valószinünek, hogy naponta írja be a kódokat.(Mi van akkor ha elutazik, vagy este programja van) Pld az én routeremben (Netgear) be lehet állítani, hogy a hét minden napján, óra perctől, óra percig, az adott IP, és MAC számu gépen, az összed portot blokkolja. Pld én itt állítom be a többi gépre ki mikor Torrentezhet vagy DChet.
krusar
A lebukáshoz még annyit, hogy a logban bent van az is, hogy ki mikor lépet be a routerba, ha + bent vagy akkor a tulajt be sen engedi jelenkezni, mert a routert az adot IP számu gép használja üzenetet kapja.
Ps: Nem to te most hol vagy, de úgy látszik ott szokás, hogy, hagyan lopjuk + a tulajdonost, vagy ez Andersen még ismertlen meséje.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Azért annyira nem síkhülye, hogy a ne tudná a kodot beírni, te + ott vagy a routerban és nem tudod, mit kell csinálni. Sztm addig fogsz ott egerészni, míg ki nem rak végleg, oszt elmehetsz ingyenes hot-spot-t keresgélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest