Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz BenJoe80 #38692 üzenetére
Titkosítási kulcs probléma lehet. (WinXP-nél kell legalább az SP2 a WPA2-es titkosításhoz.)
Adapter TCP/IP IPV4 automatikus vagy fix ?
Van amikor a Win nem boldogul egy WiFi-s adapterrel, olyankor az adapterhez való kezelő szoftvert kell használni.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
pilota
tag
válasz BenJoe80 #38113 üzenetére
D-linket nem ajánlom hamar beszoktak dögleni a tp-linkre 5-év garancia van.Ennyit tudok neked segíteni.Nekem egy bajom van csak a tp linkel az évek folyamán a fejlesztések folyamán egyre több készülék kerül a fiokom aljára.De még mind kifogástalanul működik.
Egyébként most van folyamatban nálam a készülékcsere ilyenre cserélem
TP-LINK TL-AC1750 Archer C7 450M+1300M Router 3x3MIMO Dual-Band 4 portos gigabites 2x USB2.0 Port multi-funkciós
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
honda130
tag
válasz BenJoe80 #32591 üzenetére
Szia! Épp most indítottam újra. Áramtalanítottam pár percre és reseteltem is. Úgy lelassult a netem, hogy itt a fórumon nem bírtam kivárni hogy a legújjabb hsz-eket előhozza. Most ahogy nézem újra gyors, de a torrent progit is leszedtem és nem tudom hogy fog menni. Egyenlőre lemérem a net sebességet, mert kíváncsi vagyok, de a többivel szerintem gondban leszek.Mit kell még állítgatni a routeren?
Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.
-
Topikgazda
válasz BenJoe80 #32543 üzenetére
Ami ebben a helyzetben a legoptimálisabb lenne azaz, hogy mindkét oldalra egy-egy kültéri antennával egybeépített AP egymással szemben, ezek adnák az épületek közti jelet amikhez csatlakoznának vezetéken a beltéri eszközök, a szomszédban Belkin, nálad pedig egy akár milyen wifi router AP/Switch módban.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
dr.bubo
őstag
válasz BenJoe80 #17949 üzenetére
Nem, a wired routeredre nem tudsz antennát tenni. Azt írta forrest85, hogy vegyél egy Access Point-ot. És legalább 150M-s legyen (N-Lite). Tp-link wa701nd
De szerintem vegyél egy wifis routert (TP-link wr741nd), a meglevőt meg, ha pár napja vetted vidd vissza.
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
forrest85
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest