- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Microsoft Excel topic
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Windows 10
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda130
tag
válasz
BenJoe80 #32591 üzenetére
Szia! Épp most indítottam újra. Áramtalanítottam pár percre és reseteltem is. Úgy lelassult a netem, hogy itt a fórumon nem bírtam kivárni hogy a legújjabb hsz-eket előhozza. Most ahogy nézem újra gyors, de a torrent progit is leszedtem és nem tudom hogy fog menni. Egyenlőre lemérem a net sebességet, mert kíváncsi vagyok, de a többivel szerintem gondban leszek.Mit kell még állítgatni a routeren?
-
honda130
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? Azt hiszem valamit elrontottam. Egy barátom elmagyarázta hogy miért nem tölt nekem vissza a torrent, és hogy az uttorrent progiban hol teszteljem le a kapcsolatot és az majd be is állítja, stb. Azóta nem akar egyáltalán torrentezni. Szerintem elállítódott valami port vagy mi és be kéne állítani.
A ruterbe nem tudok belépni, mert hiába írogatom be a böngészőbe az ip címet. Miért nem lép be?Köszönöm!
-
honda130
tag
Köszönöm szépen mindenkinek aki segített, vagy elgondolkodott a problémámon! Már fel tudok csatlakozni a HTC-vel az itthoni internetre. Egyszerűen a ruter jelszavát nem kötőjellel írtam be hanem olyan alsó vonallal. Nem tudom minek hívják és nem tudtam hogy különbözik a két dolog. Egész véletlenül láttam meg a telefon karakterei között, hogy az "n" betű alatt van a kötőjel és beírtam azzal a jelszavat. Szóval lökött voltam, de mentségemre: Nem volt még Androidos telefon a kezemben és szokatlan még a karakter kiosztása.
Köszi még egyszer!
-
honda130
tag
Sziasztok!
Este próbáltam itthon először csatlakoztatni az "új" HTC Sensation XE típusú okostelefonom, a Wifi hálózathoz. Sajnos nem sikerült, mert valami jelszót kér. A Wifi hálózat jelszavát. Hol találom ezt meg? A feleségem laptopja mindig egyszerűen felcsatlakozik, nem kér semmit.(telepítés után) Ugyebár ott amúgy is felajánlja a Win7 hogy elég a routeren megnyomni az útválasztó gombot, de a telefon ezt nem teszi. Kéne valami jelszó, de nem tudom hol nézhetem meg. Tud nekem valaki segíteni? Tudom hogy egyszerű, de nekem majd csak utána lesz egyszerű.Megnéztem az asztali gépen a Vezérlőpult---Hálózat és internet---- Hálózat megosztása képernyő területén található "Csatlakozva" fül alatt található Otthoni csoport ablak, "Otthoni csoport jelszavának megtekintése vagy nyomtatása címszó alatt lévő jelszót. Hiába írom be a telefonba jelszóként, nem találja helyesnek.
Megnéztem a Laptopon a tálcán megjelenő térerő ikonra bal egérrel kattintva kiválasztva a saját hálózatunkat jobb egérrel---Tulajdonságok----Hálózat biztonsági kulcsa nevű kulcsot is. Ez egy másik jelszó. Beírtam azt is, de ez sem jó. Ez egy 3 részre tagolt jelszó, amiben van kötőjel is, ezért nem tudtam hogy kell beírni. Kötőjellel? kötőjel nélkül? Minden esetre beírtam mindkét formában, de sehogy sem akarja az igazságot.
Ha ezek közül egyik jelszó sem jó, akkor melyik? Nem hittem hogy elvérzek még ezen is. légyszi' segítsen valaki, mert lepermetezem magam, vagy befonom a szemöldököm.
Kértem más fórumon is segítséget, de sajnos eddig nem jutottam düllőre. Épp valami MAC szűrésnél tartunk, de nem tudom mi az.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Cipő topic
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest