Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda130
tag
válasz BenJoe80 #32591 üzenetére
Szia! Épp most indítottam újra. Áramtalanítottam pár percre és reseteltem is. Úgy lelassult a netem, hogy itt a fórumon nem bírtam kivárni hogy a legújjabb hsz-eket előhozza. Most ahogy nézem újra gyors, de a torrent progit is leszedtem és nem tudom hogy fog menni. Egyenlőre lemérem a net sebességet, mert kíváncsi vagyok, de a többivel szerintem gondban leszek.Mit kell még állítgatni a routeren?
Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.
-
honda130
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? Azt hiszem valamit elrontottam. Egy barátom elmagyarázta hogy miért nem tölt nekem vissza a torrent, és hogy az uttorrent progiban hol teszteljem le a kapcsolatot és az majd be is állítja, stb. Azóta nem akar egyáltalán torrentezni. Szerintem elállítódott valami port vagy mi és be kéne állítani.
A ruterbe nem tudok belépni, mert hiába írogatom be a böngészőbe az ip címet. Miért nem lép be?Köszönöm!
Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.
-
honda130
tag
Köszönöm szépen mindenkinek aki segített, vagy elgondolkodott a problémámon! Már fel tudok csatlakozni a HTC-vel az itthoni internetre. Egyszerűen a ruter jelszavát nem kötőjellel írtam be hanem olyan alsó vonallal. Nem tudom minek hívják és nem tudtam hogy különbözik a két dolog. Egész véletlenül láttam meg a telefon karakterei között, hogy az "n" betű alatt van a kötőjel és beírtam azzal a jelszavat. Szóval lökött voltam, de mentségemre: Nem volt még Androidos telefon a kezemben és szokatlan még a karakter kiosztása.
Köszi még egyszer!
-
honda130
tag
Sziasztok!
Este próbáltam itthon először csatlakoztatni az "új" HTC Sensation XE típusú okostelefonom, a Wifi hálózathoz. Sajnos nem sikerült, mert valami jelszót kér. A Wifi hálózat jelszavát. Hol találom ezt meg? A feleségem laptopja mindig egyszerűen felcsatlakozik, nem kér semmit.(telepítés után) Ugyebár ott amúgy is felajánlja a Win7 hogy elég a routeren megnyomni az útválasztó gombot, de a telefon ezt nem teszi. Kéne valami jelszó, de nem tudom hol nézhetem meg. Tud nekem valaki segíteni? Tudom hogy egyszerű, de nekem majd csak utána lesz egyszerű. Megnéztem az asztali gépen a Vezérlőpult---Hálózat és internet---- Hálózat megosztása képernyő területén található "Csatlakozva" fül alatt található Otthoni csoport ablak, "Otthoni csoport jelszavának megtekintése vagy nyomtatása címszó alatt lévő jelszót. Hiába írom be a telefonba jelszóként, nem találja helyesnek.
Megnéztem a Laptopon a tálcán megjelenő térerő ikonra bal egérrel kattintva kiválasztva a saját hálózatunkat jobb egérrel---Tulajdonságok----Hálózat biztonsági kulcsa nevű kulcsot is. Ez egy másik jelszó. Beírtam azt is, de ez sem jó. Ez egy 3 részre tagolt jelszó, amiben van kötőjel is, ezért nem tudtam hogy kell beírni. Kötőjellel? kötőjel nélkül? Minden esetre beírtam mindkét formában, de sehogy sem akarja az igazságot.
Ha ezek közül egyik jelszó sem jó, akkor melyik? Nem hittem hogy elvérzek még ezen is. légyszi' segítsen valaki, mert lepermetezem magam, vagy befonom a szemöldököm.
Kértem más fórumon is segítséget, de sajnos eddig nem jutottam düllőre. Épp valami MAC szűrésnél tartunk, de nem tudom mi az.
Köszönöm!Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest