- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- Milyen routert?
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balkobatyo
csendes tag
Előtte működött úgy hogy windows ''kezelje a wireless'' (vagy valami hasonló) a wireless beállításoknál ki vol kapcsolva. Nem kogyogtak bele egymás dolgába! Konfigot a kapott progi intézte, a win csak kiszúrta, hogy kapcsolódva vok!
Nem állítottam semmit! meg azóa firmet is frissítettem, hát ha az segít,de nem, szóval már tényleg csak a hardveres reset segíthet!
Meg az a fura, hogy mikor először raktam fel a windows és a progi is látta a routert csak persze a beállítások hiánya miatt nem tudott kapcsolódni! Most meg már nem is látja, pedig elvileg a router ugyanúgy (jól) müxik!
Na erre varjatok gombot!
Már az is előrelépés lenne, ha egyértelműen eltudnám dönteni, hogy hol keressem a hibát, a gépen vagy a routeren!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest