- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Asustor NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gmail
- Router gondok
- Zyxel NAS326
- Hálózati / IP kamera
Aktív témák
-
TJay
csendes tag
Kösz a BIOS-t, de még nem tettem fel rá, mert majd most délelőtt veszek WLAN kártyát, aztán próbálkozom így.
És mint mondtam, ha lesz tapasztalatom, megosztom.
Ja, ha már stabilan fog menni a rendszer, akkor fogok egy picit játszani: tudok kölcsönbe szerezni parabola tányért fej nélkül, 2db 80cm-est meg 1db 120ast
[Szerkesztve] -
keRa
csendes tag
Kozben feltettem mar x-micro oldalon volt onnan szedtem es jo is.
Egy problema volt vele. Elotte elmentettem beallitasok mert sok szart forwardoltam meg ipk masok stb, de hiaba uj nem bir el vele. Marad a manual ujrakonfig, de mukodik egyenlore szepen, remeljuk nem is fog szakadni. Amugy szamok alapjan ez mar egyel ujabb verzio. -
supercow
őstag
A következő antennám egy ilyen lesz:
A 2 esernyő már megvan, tökéletes feszített, hordozható parabola, a legnagyobb ötletA belső felületére háztartási alufóliát kell ragasztani, esetleg fémszálas szövetet, ami nem megy tönkre nyitás-összecsukás közben (alufóliát sűrűn kell cserélni).
Csinálok hozzá egy leszedhető helix fejet, kész is van a kemping-wlan
De első a netkapcsolatom, aztán jöhet a további modding.
Van aki kivágta alulemezből a szeleteket és úgy rakta össze:
És van aki csirkehálóból szerkesztett hasonlót:
http://www.ne.jp/asahi/m-arai/gkz/sband/ante.htm
Ezek nem a 2.4GHz sávra valók, de minimális átalakítással tuti menő cuccom lenne
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest