Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz Cyberpunk #7784 üzenetére
Hacsak nem kamionba kell, akkor valóban a max 8" jobb választás a legtöbb autóba!
Ez az A6-om középkonzolja:
Ez a legjobb hely az elhelyezéséhez, és ha nagyobb lenne akkor már túlzottan kilógna... Először próbáltam tapadókorongos tartóval a műszerfal tetején, de egyrészt túl sokat takart ki a kilátásból, másrészt az oldalablakokban az ég és minden ami elsuhant rettentően tükröződött rajta. Itt már csak az anyósülésen ülő pólója tükröződik, ami ha nem hófehér akkor nem zavaró. A hátul ülőknek a hátsó ablak tükröződik benne, de azt meg egy rolóval orvosoltam...
Természetesen ez még nem a végleges elhelyezés - igen, a vészvillogó kapcsolójának a helyére építettem be a tartókonzolt de az utóbbi hónapban megjártam az autóval a görög és a horvát tengerpartot is, és kellett valami ideiglenes megoldás...
-
-
arnd
senior tag
válasz Cyberpunk #7689 üzenetére
Simán lehet csak a cellák minőségében ekkora különbség.
Amúgy ahogy mondtad is, ciklus szám van megadva ami 100%-os kisütés/tötésben van számolva, ha csak 50%-ig sütöd ki akkor az csak egy fél ciklus stb. stb.
Hosszú távra pl. 40%-ra töltve érdemes elrakni, elméletileg így roncsolódik legkevésbé a szerkezete.Tavaly vettünk 8-10db 7 év körüli notebookot, amiket irodai gépnek használtak, vagyis folyamatosan dokkolón/töltőn voltak. 10-20%-ban voltak elhasználódva az akksijaik. Természetesen a kisebb kapacitásúak voltak rosszabb állapotban.
Na mindegy, egy beépített akksis gép, amit alapvetően nem asztali üzemmódra van tervezve, használja az akksit, ennyi. Egy telefonnál sem vacakolunk ezzel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NBA és kosárlabda topic
- Gran Turismo
- Kuponkunyeráló
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Python programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 6 Gen 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
- N-One NPad X1 - 11" kijelző (2K) - Helio G99 - 8 Mag CPU - 8+8GB RAM - 128GB ROM - 4G LTE
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest