- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
- Gyerekek, adatvédelem: kiegyezett a Genshin Impact kiadója az USA-val
-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
Első vinyóra felraktam egy Vistát.
Majd a másodikra egy XP-t.. (tom h forditva kellett volna)
Valaki nemtudja megmondani hogy tudom legegyszerűbben beállítani a bootloadert? Mert a Vistát sehogy se tudom elérni[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
köszi, egész jó, de nekem Leo-s kellene mindenképp... régebben benéztem a topikba és valaki épp linkelt egy gyönyörű Leo-s screenshotot a saját gépéről ami szintén nagyon eredeti-nek nézett ki Leo-s hátterem lesz és leo-s dock-ot szeretnék
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Valaki nemtudja hogy melyik Mac OS X Leopard skin a legeredetibb, hasonlít legjobban az eredetire?
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
-
DroneZ^
őstag
válasz tupacamaru #19921 üzenetére
Megnézem mindjárt. Amúgy írni próbál folyton a G meghajtómra egy $Mt nevű file-t és nem sikerül neki és ilyenkor fagy be az egész gép. És csak most kezdte kiírni, mikor feltámad a fagyásból: "Nem sikerült a késleltetett írás - G:\$Mt".
Jé töredezettségmentesítést sem tudok csinálni:
" G: Töredezettségmentesítése leállt, mert a fájlrendszerben inkonzisztenciák észlelhetők. Futtassa CHDSK vagy SCANDISK parancsot a köteten (G az inkonzisztenciák javításához, majd futtassa újra a Lemeztöredezettségmentesítő-t.[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
válasz tupacamaru #19913 üzenetére
Meglesz a hiba, elkezdett sirni az XP meg a VISTA is hogy a G-n ellenőrizni kell a konzitenciát vagy mit. És amikor a G meghajtóra megyek, azonnal befagy a gép
Asszem most bukott le. Nemtudtok valami jó kis partíció javító progit ajánlani? Mivel lehet ezt a problémát megcsinálni? Remélem nem kukázhatom a vinyót“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
Nagy ritkán, de most vírusirtást kell végeznem Most a Nod van fennt, éppen ellenőrzi az egyik meghajtót a listán vannak pirossal a fertőzött file-ok. Arra jobb gombal kattintva a "clean" gombbal lehetNE tisztítani, de végül nem végzi el. Újra futtatom ugyanazon az állományon és továbbra is benne van a vírus, hogy kell ezt kezelni?
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Újraraktam a gépet, friss windows full format után. Továbbra is csinálja, hogy ha pl telepítek vagy másolok valamit, kifagy az alkalmazás és abszolút semmi életjelet nem ad a gép, az egér is megáll, a Num Lock sem reagál. Aztán csak 5 perc mulva gyorsan felébred és működik a gép. Ezt miért csinálja?
-
DroneZ^
őstag
válasz kételkedem #19875 üzenetére
Továbbra sem megy.
SP3 óta semmi nem jó, van hogy el se indul a gép, boot-oláskor windows logo után fekete kép, vagy tizesmasodpercnyi kékhalál beugrás és indul újra. Másik gond, hogy az Internet Explorer befagy 2-3 percig, és nem válaszol. Ami a legidegesítőbb hogy hirtelen egyik program sem válaszol, utánna megáll az egér, teljesen lefagy.
Csak a GTA4 miatt raktam fel az SP3-at, de katasztrófa, használhatatlan a gépem
Már hardver hibára is gyanakodtam, memóriára, akárhogy állítok bármit, kifagy, semmi stabilitás[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
válasz kételkedem #19875 üzenetére
Ok, megpróbálok mindent amit leirtatok!
-
DroneZ^
őstag
Valaki nemtudja miért nem tudom telepíteni se az Internet Explorer 7-et, sem a 8-at? Semmit nemír, csak hogy sikertelen, indítsam újra a gépet. Sehogy nem hajlandó feltelepülni. A sikertelen telepítés után kirak egy linket az asztalra Internet Explorer hibaelhárítás címmel, ami sokat nem segített nekem
-
DroneZ^
őstag
megcsináltam, mindent engedélyeztem minden pipát átraktam, minden felhasználónak, és nem enged be a mappába..., ha külön a mappánál csinálom, nem engedi, valami tulajdonbavételről hablatyol a win de a biztonság ablak üres... mit lehet csinálni?
vagy: visszarakom a gépbe a vinyót, csak nemakarja xp cdről való boot után a javítás opciót engedni, egyszerüen nincs ott, és igy újratelepithetném a win-t ugy, hogy az adatok megmaradnak. Tanácstalan vagyok, mit lehetne csinálni?
Szal 1 behalt windows-ról kellene adatot lementeni, vagy újrarakni a wint adatvesztés nélkül.. HELP ME
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
xp home-al mit lehet kezdeni?
-
DroneZ^
őstag
-
DroneZ^
őstag
Ha egy 2. gép vinyóját bekötöm az 1. be és a document and setting mappába nem enged be mert nincs engedélyem mit tudok csinálni? tudom a jelszavakat... hogy lehet behatolni? 2. gép vinyója természetesen nem üzemel, behalt a win... megoldás?
-
DroneZ^
őstag
Nemtudtok valami progit vagy akármit amivel billentyűzetre csinálhatok olyan hotkey-t és "on display screen" szerüséget hogy pl Játékban is tudjam a hangerőt szabályozni és lássam is hogy mire raktam, Master hangerőt pl pöttyönként vagy 10%onként tudjam le fel pötyögtetni... Pont mint laptopoknál... Mert a hifim ugy lehetne megcsinálni a zajszint viszony miatt is hogy az erösitö fix minden bevan löve és csak a mastert huzogatom le fel, igy megmarad a magas és mély arány, röviden. Köszönöm!
-
DroneZ^
őstag
Milyen különbség van a Home és a Professional között? Játékra használom és komolyabb zenehallgatásra. Milyen különbségek vannak "hardver kezelésileg"? Bármit tudtok, írjátok le plz!
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Path of Exile (ARPG)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assassin's Creed: Origins
- Philips LCD és LED TV-k
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest