-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz
hackman27697 #49469 üzenetére
Akkor tegyél ki floppyra plop boot managert és bootolj USB-ről. Én úgy raktam USB-t nem támogató Athlon XP gépre Win7-et anno.
Más:
Skype 7.36 van most XP-re (és Vistára), újabb rendszeren már 7.39 is. Rosszat sejtek. Amúgy is szétvált már a fejlesztés. Meg vannak már számlálva a napok, freeware és opensource appok se támogatják már az új verziókban. -
VIPowER
őstag
válasz
A biosban csak akkor fog megjelenni az USB-ről való bootolási lehetőség ha csatlakoztatva van a pendrive.
-
Frawly
veterán
válasz
Az NF7-es lapot ismerem, az tud USB-ről bootolni. NF7S-sel még nem volt dolgom, de bármibe lefogadom, hogy az is tud. Nem vagyok otthon ebben a LAN bootban, de talán dobni kéne a servázást, és valami mással kipróbálni.
-
válasz
"az alaplap nem tud usbről bootolni"
Őszintén szólva én ilyen alaplapot utoljára win98-al használtam..
A későbbi lapok azért másként kezelik a pendrive bootot és az usbCD bootot, persze egy Noé előtti lap esetén semmi se biztos.Csak egy tipp volt. Elnézést hogy segíteni próbáltam.
-
válasz
hackman27697 #49467 üzenetére
Szerintem egyszerűbb lenne egy USB-s CD-DVD lejátszót kölcsönkérni valakitől..
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest