Új hozzászólás Aktív témák

• Karima

őstag

Sziasztok

A következő nagy problémám lenne:

Win xp tellepítő cdről bootolok, szépen el is indul a telepítés, megkérdi, hogy melyik partícióra, kijelölöm, formáz, majd másolja a neki szükséges fileokat (eddig minden a "nem grafikus, kék hátterű" képernyőn történt), majd kiiírja, h a gép 15 mp múlva újraindul. Újra is indul, viszont emlékeim szerint ennél az indulásnál már a winxp logoval kellene indulnia, ezzel ellentétben újra elindul a telepítés (a gép hardverkiépítésének vizsgálata, partíciókiválasztás, stb).

Ezt kb 10-15ször eljátszottam már különböző jumperbeállításokkal, és most értem el arra a pontra, hogy ide kevés lesz az én tudásom. Pedig ugyanerről a cdről kb 50szer telepítettem már xp-t minden gond nélkül.

A cd meghajtó ide-n van prim.masterként, a vinyó pedig sata-n van sec masterként. És így (erre az új gépre) már a múlt héten sikerült is telepítenem gond nélkül, csak bekaptam egy vírust, és elég komoly gondok voltak, ezért újra kellett (volna) telepítenem. Valószínűleg sp1-es a telepítő cd-m, mert a 320g-s vinyót csak 137nek ismeri fel a telepítésnél, és után a win alatt kell formázni a többi részét (part.magiccel csináltam a múlt héten).

Kérdésem tehát az, hogy amikor a telepítő újraindul és a winxp logonak kellene bejönnie, akkor miért a telepítés indul újra előlről?? A BIOSban elsődleges bootnak a cd, másodlagosnak a hdd van beállítva.

Előre is köszi a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák