-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Van egy problémám:
Kétféle wlan kártya volt a gépemben, különböző driverekkel.
Ennek hatására a kapcsolat most úgy néz ki hogy:
"Vezeték nélküli hálózatok 7"
a hálózatok beállításánál meg a kártya típusa:
"Márka Wireless Network Adapter #5"Ezen túlmenően a régi hálókártya egy másik gépben van, ami ha csatlakozik a routerhez, nálam egy pillanatra megszakad a net (ami nagyon nem jó). Amik lekapcsolja a gépet szintúgy.
Érthetetlen hiszen DHCP, és azon belül is két gépre fenntartott ip-címeket adtam meg (mac címhez tartozót)Kérdés:
1.: Hogy tudom ezeket a hálózati kapcsolatok 2-3-4-5-6...okat kitörölni?
2.: Mi okozza az én szakadásom? Szerintem valahol a 2-től 6-ig a gépemben ott van az adat azzal a régi kártyával meg mac címmel, és amikor a router érzékeli, valahogy ütöközteti az én gépemmel is. Ezért is akarom maradéktalanul letörölni.thx
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest