Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizmia
csendes tag
válasz
|kisbandi| #32685 üzenetére
Köszöntem!
-
-
csizmia
csendes tag
válasz
Csabee. #32670 üzenetére
Hát akkor úgy látszik hogy csak az én gépem produkál ilyen hihetetlen dolgokat.
Eredeti updatelt Kaspersky antivirus riasztott be amikor letöltöttem. riskware trojan.generic ez van írva a neutralizedhez.
Más. Valamit csináltam én nem tudom mit de nagyon pöpecek lettek tőle az előugró képernyők. Átlátszó a fejléc és nem úgy egybe ugrik be hanem ilyen dizájnosan kinagyítja magát. Plz ha valaki tudja konkrétan hol lehet ezt állítani mondja el mert nemsokára veszek egy rendszervinyót és az új rendszeren is azt akarom hogy ilyen legyen.
-
csizmia
csendes tag
válasz
Csabee. #32668 üzenetére
Hát ezt nehezen tudnám neked megmondani mert csak egyszer lehet aktiválni.
Ja és mivel friss élményem van figyelmeztetek mindenkit hogy a google earth free progit le ne töltse a hivatalos oldalról mert vírus van benne. Ráadásul olyan szintű hogy újraindította a gépemet.
-
csizmia
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #32661 üzenetére
Aktiválásnál nem enged tovább. csak az alsó tálcán felvillanik egy pillanatra a már emlitett üzi. Alkalmazás formájában mint mondjuk ez az oldal is csak ide most az van írva ugye hogy "RIOS: Hozzászólás ír..." és folyamatosan a tálcán van, az meg csak egy pillanatra villanik be amikor aktiválni szeretnék és az van rá írva amit már írtam.
Szal magyarul egy ilyen tálcaüzenettel blokkolja az aktiválásnál hogy tovább menjek.A tálca jobb alsó részén lévő "HU" is villanik egyet röviden meg a rendszer ablak is amikor megnyomom az aktiválás most-ot és ha kulcs módosítását nyomom ugyanez történik.Ez amúgy azért borzasztóan idegesítő mert most mindent pengén felraktam megcsináltam a tuningot stb.. Zsír a rendszer. Csak egész egyszerűen nem enged aktiválni.
-
csizmia
csendes tag
Hali! Van egy olyan hatalmas problémám, hogy regisztrálni szeretnék egy 64 bites magyar vistát. Sajátgép jobklikk tulajdonságok és ugye ott alul lehetne elvileg regisztrálni. Ráklikkelek erre nem megy tovább mint szokott hanem az alsó tálcán kiugrik egy pillanatra valami azt el is tűnik. Annyit lehet olvasni hogy "rarldr titl" szal ez villanik fel mindig amikor aktiválást kezdeményezek. Hogy tudnám ezt kikerülni? Egyáltalán mi ez?
-
csizmia
csendes tag
Köszi! Kipróbálom. Sőt végülis úgy raktam fel másodikra. Csak azt a netről töltöttem és azt nem értem ha az sp1 et felismerte a win. update hogy már van a gépen akkor ezt miért nem.
Most végülis mindent felrakott csak azt az egyet nem engedtem neki. Akkor engedjem meg vagy rejtsem el. Szerintem nem lehet frisebb mint amit mocrosoft oldaláról töltöttem.
-
csizmia
csendes tag
Hali! Nézegettem a keresőt de konkrét megoldást nem találtam igy hirtelen. Vettem egy Vista hun 64 bit progit. Amikor megnyomom az updatet mindent frankón felrak kivéve:
Microsoft .NET-keretrendszer 3.5 Service Pack 1 és a .NET-keretrendszer 3.5 termékcsalád frissítése (KB951847) x64
Szóval ezt nem hajlandó feltenni. Hibaüziből se sokat tudtam kiokoskodni. Most azt csináltam mivelhogy service pack nélküli a cucc update nélkül letöltöttem az sp. 1-et felraktam és külön letöltöttem ezt a 3.5-ös cuccot azt is felraktam fel is ment. Viszont most update után hát nem ott látom a fontos frissítések között amiket fel akar rakni. Ki is vettem a frissítések közül mert már előre látom hogy nem fogja tudni normálisan felrakni.
Segitsen valaki PLz. Mit csinálok rosszul és mit kéne tennem. Vagy nem baj ha nem updatelem azt le mert már elvileg fennt van a gépen... Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest