Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Meg lehet valahogy oldani, hogy a Vista ne felejtse el a hálózati meghajtók jelszavát? Mert ha bepipálom a kis csatlakozás képernyőn a jelszó megjegyzését, az nem ér semmit.
-
megema
őstag
válasz
megema #34738 üzenetére
Nos ez a probléma egy frissítéssel megszűnt. Viszont van egy másik. Ha elindítom a gépet, van olyan hogy a betöltőcsík halványan megjelenik, de nem mozdul. Ilyenkor várhatnék perceket (nem tudom magától csinál-e valamit, mert még nem volt türelmem megvárni), vagy megnyomok valami billentyűt és akkor kivilágosodik és tölt normálisan. Ez mi lehet?
-
megema
őstag
Hello!
Nem rég telepítettem fel a gépemre (lásd profilomban) a 64 bit-es Vista-t. Olyan gondom lenne, hogy néha elmegy a kép. Nincs kékhalál, nem indul újra. Megy tovább, csak a monitor nem kap jelet terheléstől teljesen függetlenül. A két hét alatt mióta fent van a rendszer, legalább 5* fordult elő ez a jelenség. Megnéztem az eseménynaplót, de nem logol semmit. Indítás után annyi látszik a naplóban hogy: Az előző rendszerleállítás (2009.10.11. - 17:33:59) váratlan volt. Event ID 6008. Tudtok rá valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- DCS World modulok
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest