Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Meg lehet valahogy oldani, hogy a Vista ne felejtse el a hálózati meghajtók jelszavát? Mert ha bepipálom a kis csatlakozás képernyőn a jelszó megjegyzését, az nem ér semmit.
-
megema
őstag
válasz
megema #34738 üzenetére
Nos ez a probléma egy frissítéssel megszűnt. Viszont van egy másik. Ha elindítom a gépet, van olyan hogy a betöltőcsík halványan megjelenik, de nem mozdul. Ilyenkor várhatnék perceket (nem tudom magától csinál-e valamit, mert még nem volt türelmem megvárni), vagy megnyomok valami billentyűt és akkor kivilágosodik és tölt normálisan. Ez mi lehet?
-
megema
őstag
Hello!
Nem rég telepítettem fel a gépemre (lásd profilomban) a 64 bit-es Vista-t. Olyan gondom lenne, hogy néha elmegy a kép. Nincs kékhalál, nem indul újra. Megy tovább, csak a monitor nem kap jelet terheléstől teljesen függetlenül. A két hét alatt mióta fent van a rendszer, legalább 5* fordult elő ez a jelenség. Megnéztem az eseménynaplót, de nem logol semmit. Indítás után annyi látszik a naplóban hogy: Az előző rendszerleállítás (2009.10.11. - 17:33:59) váratlan volt. Event ID 6008. Tudtok rá valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- BestBuy topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Stabil pályára állt az Android 16
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Vèdelem az áramszünet ellen!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest