Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ha kékhalállal újraindul a gép, akkor a windows mennyire károsodik?Most tettem fel friss wint, és volt egy kékhalál. Rakhatom újra az egészet, vagy hagyjam? Előre is köszi a segítséget? -
BK87
senior tag
Hali!
Az svchost.exe-t hogy lehet leállítani, mert a process explorer szerint állandóan terheli a procit 6-7% körül?Előre is köszi a segítséget! -
BK87
senior tag
A process explorerben 2-4%-os terhelést mutat a windows explorer, 1-2%-ot a utorrent, mást nem. Driverekből a legfrissebbet használom, de eddig nem volt velük semmi problémám. Az alaplap chipset drivere viszont újabb, mint ami a giga oldalán van: 9.1.0.1007. De amikor feltelepítettem nem volt vele semmi probléma. A svchost.exe az mi?
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, mert a win (Vista 64 bit) állandóan 7-10% körül járatja a procimat. Most telepítettem frissen a rendszert, mert elötte is csinálta 1-2 napot, aztán azt hittem újratelepítés megoldja. Elején jól működött, de megint csinálja. Én a frissítésekre gyanakszom, mert azután kezdte az egészet. A feladatkezelőben nem találtam semmit, ami terhelné a procit. Segítsetek létszi, mert már nincs semmi ötletem. Előre is köszi a segítséget! -
BK87
senior tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Vista Ultimate mekkora méretű feltelepítés nélkül(hány giga a 32bit-es és a 64bit-es, felfér egy DVD-re)?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- The First Berserker: Khazan
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone-t használók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Black & Decker töltőt keresek
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest