Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ha kékhalállal újraindul a gép, akkor a windows mennyire károsodik?Most tettem fel friss wint, és volt egy kékhalál. Rakhatom újra az egészet, vagy hagyjam? Előre is köszi a segítséget? -
BK87
senior tag
Hali!
Az svchost.exe-t hogy lehet leállítani, mert a process explorer szerint állandóan terheli a procit 6-7% körül?Előre is köszi a segítséget! -
BK87
senior tag
A process explorerben 2-4%-os terhelést mutat a windows explorer, 1-2%-ot a utorrent, mást nem. Driverekből a legfrissebbet használom, de eddig nem volt velük semmi problémám. Az alaplap chipset drivere viszont újabb, mint ami a giga oldalán van: 9.1.0.1007. De amikor feltelepítettem nem volt vele semmi probléma. A svchost.exe az mi?
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, mert a win (Vista 64 bit) állandóan 7-10% körül járatja a procimat. Most telepítettem frissen a rendszert, mert elötte is csinálta 1-2 napot, aztán azt hittem újratelepítés megoldja. Elején jól működött, de megint csinálja. Én a frissítésekre gyanakszom, mert azután kezdte az egészet. A feladatkezelőben nem találtam semmit, ami terhelné a procit. Segítsetek létszi, mert már nincs semmi ötletem. Előre is köszi a segítséget! -
BK87
senior tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Vista Ultimate mekkora méretű feltelepítés nélkül(hány giga a 32bit-es és a 64bit-es, felfér egy DVD-re)?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest