Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
subaruwrc #24118 üzenetére
Megmondom neked az őszintét, hogy tudom hogy anno én is rengeteget kinlódtam vele, de aztán a végén működött, már egy idelye nincs fent a gépemen, de épp gondolkodtam rajt, hogy felrakom, ugyhogy ha megvárod, akkor megírom, hogy hogy is sikerült működésre bírnom, mert már nem emlékszem
-
Laca 012
őstag
válasz
subaruwrc #21438 üzenetére
De gondolom te csak "natúr" telepítetted, és úgy jött elő. Nekem lehet, hogy ez az iata illesztő nyúlt bele,bár nem értem, hogy akkor utánna miért működött hibátlanul egész a frissítések letöltéséig... Na mindegy újrarakom hétfőn, aztán referálok!
(#21448) Core2duo6600 : Meglátjuk,bár subaruwrc-nek elvileg enélkül jelentkezett ugyanez a hiba, és erről a lemezről telepített vista már működött fél évet ezen a gépen, meg ezen kívül még pár gépen hiba nélkül... Hétfőn újrapakolom aztán meglátjuk..
-
Laca 012
őstag
válasz
subaruwrc #21432 üzenetére
Nálam ugyanez van... bár nekem így kezdődött: hsz: #21356
Aztán jött ez:
Nos: újra terítéken a dolog. Tegnap legyalultam a hdd-t,újra raktam a vistát. újrapartícionálva-formázva...stb
Szépen feltelepült, mielőtt a windowson kívül bármit felraktam volna, teszteltem kicsit, és működött is szépen. Majd betettem az ominózus lemezt, megnéztem róla 3db file-t a windows media player-rel.
Semmi akadás vagy hasonló nem történt. ezekután telepítettem még 3db frissítést, amiután automatikusan újraindult.de be már nem jelentkezett... Állandóan újraindul,feltelepíti a 3db frissítést 100%-ig, majd a belelentkező képernyőt megvillantva kiírja, hogy leáll.. És úgy is tesz. Aztán újra és újra ismétlődik a ciklus... Most komolyan az a szitu, hogyha netán véletlen ilyen file kerül a gépre azonnal behal???? Legalább lehetne letiltani ezt a kiterjesztést!!!
Egyszerűen ne nyissa meg, hanem írjon rá hibát! DE a rendszert miért kell meghülyítenie??? És a 64bitesnek miért nincs semmi baja vele??Ezek után már nem tudom, hogy a file-ok okozták-e a hibát, vagy a frissítések... Én sehogy sem tudtam belépni,és mivel már visszahelyeztem az adataimat a helyükre, kénytelen voltam kivenni a hdd-t és külső házban a másik lapimon lementeni... ami tuti,hogy egyetlen ismeretlen eszköz volt az eszközkezelőben, amire azt hittem, hogy ahci sata vezérlő, és felraktam az intel iata70_enu.exe nevű illesztőjét, holott csak a quick launch button illesztőt hiányolta, amit meglepetésemre automatikusan az interneten találta! Első alkalom volt, hogy az automatikus illesztőkeresés a neten hasznos és eredményes volt!
Jövőhéten ha hazaérek újra legyalulom... -
Gyusz
őstag
válasz
subaruwrc #21429 üzenetére
Esetleg próbálj meg csökkentett módban ügyködni valamit (boot közben F5 nyomva tartásával tudsz belépni). Mondjuk frissítést újra letölteni/telepíteni/uninstallálni, vagy egy rendszervisszaállítási pontot betölteni. Nem tudom, hogy ezek működnek-e ilyenkor, de jobb ötletem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- X-Plane 12 és kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest