Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
szerintem minden levél elején be lehet állítani, hogy egyszerű vagy html, listákon azért anyáznak, mert az archivumot kezelő program általában csak berakja a szövegesen a levelet.
Én listára szövegesként küldök (bár thunderbird-öt használok), amúgy meg htmlben, mert akkor lehet szinezni is -
dudi
senior tag
akkor ír kék színnel, amikor html kódolással is írod a levelet. Ha csak sima szövegként készül, akkor nem látod az eszköztárat, mert sima szövegben nem lehet definiálni méretet, színt, stb.
Valahol a beállításoknál keress olyat, hogy a levelet alapértelmezésből html-ben és szövegben is elküldje. -
Morden24
nagyúr
Akkor valamit a codec-ekkel elcsesztél (furcsa, nekem is Vista Codec Pack van most a gépen... nem állítgattál el valamit a beállítások között?), vagy valami mást (esetleg valami szart töltöttél le a netről film címszó alatt, nem tudom), merthogy nekem is Home Premium-om van, és a dvd-lejátszás kiválóan megy alatta, codecek telepítése nélkül is, természetesen.
Szóval ott valami egyéb gond lesz. Ha pölö nem eredeti a Win-ed, akkor lehet, hogy valami herélt, vlite-olt változatba szaladtál bele, amiből az alkotó kretén kikapart pár dolgot.
-
-
igen, az aero miatt kicsit jobban terhel. elsőre lehet, hogy úgy tűnik majd, hogy a vista sokkal jobban nyúzza a gépet, mint az xp, de érdemes visszaolvasni, sok hasznos infó leszűrhető, hogy miket kell/érdemes kikapcsolni, illetve finomhangolni!
ja, és türelem; a vista bejáratós! kell neki akár 2 - 3 hét is, hogy felmérje és belője a használati környezetét, de utána már barátibb lesz (a gépe és rád nézve is) -
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest