Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beowulf_78

addikt

válasz kali #24105 üzenetére

Gondolom nézted a konfigomat..ha ezen nem megy a Vista X64 rendesen akkor semmin. :U Memory remap funkció nem minden BIOS-ban van. Ezt a natív SATA módot hogy tudom beállítani? Erről még nem hallottam, bár a kompatibilitáson nem segít. A vinyóim sebessége jó, a rendszer egy 10000rpm 150GB WD Raptoron van, mégis kíváncsi lennék erre a natív SATA módra. :U AHCI még nincs aktiválva, de most fogok telepíteni valószínű 3 OP rendszert és azokat már mindenképpen AHCI módban... XP SP3, Vista X32, Vista X64. Egy tesztben erre azt mondták, hogy tök mindegy hogy AHCI vagy nem. Nincs mérhető különbség. Hol egyik hol másik mód a gyorsabb, tehát lényegébben tök u.a.
    Viszont a nem jogtiszta Vista aktiválásával nem igazán vagy képben. Semmi köze a sebességhez, és a kompatibilitáshoz. Full eredetinek látja, és a MS update is. Mielőtt bootolna a rendszer, ott nyúl bele az aktivátor, tehát még1x mondom semmi köze a sebességhez, de ez már súrolja a warez-t úgyhogy be is fejezem. Csak azért írtam le, hogy az általánosan kialakult véleményedet a jogtiszta nem jogtiszta OP rendszerek sebességével kapcsolatosan helyretegyem. :K :R

Új hozzászólás Aktív témák