Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
o zsolo o
csendes tag
sziasztok
még a héten kaptam egy asus notit. első bekapcsoláskor felment a vista magátol +driverek...sima ügy. hát pár nap alatt nem nőtte a szivembe magát az oprendszer.
mondom ha esetleg nem sülne el jol a sima xp telepítés még megmarad a vista. másik particiora telepítettem az xp-t. erre akármit csinálok ez indul el. ami nem lenne baj/bootnál csak winyo, cd, meg lan közt lehet válassztani/ ha le lehetne formázni a vistás emghajtót.
de se formázás, se partition magic . utobbi el sem indul.
kérdésem lenne, hogy hogy lehetne letakaritani azt a particiot?
attol félek ha azt is az xp cdvel formázom és felmegy rá az xp (nem tudom hoyg lehet csak formázni dosbol v. biosbol) akkor majd nem tudok visszamenni a mostanira. remélem érthető.gyoprsformázást a win nem tudja csinálni, ha meg csak sima formázáson hagyom akkor a végén ira ugyanezt ki
köszi
zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Mesterséges intelligencia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest