Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
o zsolo o
csendes tag
sziasztok
még a héten kaptam egy asus notit. első bekapcsoláskor felment a vista magátol +driverek...sima ügy. hát pár nap alatt nem nőtte a szivembe magát az oprendszer.
mondom ha esetleg nem sülne el jol a sima xp telepítés még megmarad a vista. másik particiora telepítettem az xp-t. erre akármit csinálok ez indul el. ami nem lenne baj/bootnál csak winyo, cd, meg lan közt lehet válassztani/ ha le lehetne formázni a vistás emghajtót.
de se formázás, se partition magic . utobbi el sem indul.
kérdésem lenne, hogy hogy lehetne letakaritani azt a particiot?
attol félek ha azt is az xp cdvel formázom és felmegy rá az xp (nem tudom hoyg lehet csak formázni dosbol v. biosbol) akkor majd nem tudok visszamenni a mostanira. remélem érthető.gyoprsformázást a win nem tudja csinálni, ha meg csak sima formázáson hagyom akkor a végén ira ugyanezt ki
köszi
zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest