Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
o zsolo o
csendes tag
sziasztok
még a héten kaptam egy asus notit. első bekapcsoláskor felment a vista magátol +driverek...sima ügy. hát pár nap alatt nem nőtte a szivembe magát az oprendszer.
mondom ha esetleg nem sülne el jol a sima xp telepítés még megmarad a vista. másik particiora telepítettem az xp-t. erre akármit csinálok ez indul el. ami nem lenne baj/bootnál csak winyo, cd, meg lan közt lehet válassztani/ ha le lehetne formázni a vistás emghajtót.
de se formázás, se partition magic . utobbi el sem indul.
kérdésem lenne, hogy hogy lehetne letakaritani azt a particiot?
attol félek ha azt is az xp cdvel formázom és felmegy rá az xp (nem tudom hoyg lehet csak formázni dosbol v. biosbol) akkor majd nem tudok visszamenni a mostanira. remélem érthető.gyoprsformázást a win nem tudja csinálni, ha meg csak sima formázáson hagyom akkor a végén ira ugyanezt ki
köszi
zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest