- Milyen NAS-t vegyek?
- Router gondok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Windows 11
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karcsi1001
tag
Nem 8.1 volt rajta, mert már régen frissült 10-re. A tegnapelőtti frissítés megint valami új lehet, teljese lecserélte (gondolom) az addigi Win 10-et. Nem értek hozzá, automatikusan csinál mindent. Én csak engedélyeztem a frissítést.
Akkor is lehet 8.1-re visszaállítani? -
Karcsi1001
tag
Sziasztok Mindenki!
Hozzánemértőként, csak használóként kérek segítséget-tanácsot.
Lumia 735-öm van, Win 10-zel. A minap jött egy nagy-teljes frissítés, le is frissítette. De azóta, sok mással együtt nem tudom megnyitni a Gépházat! Kikapcsoltam a telót, kivettem az akksit, semmi.
Lehet kezdeni vele valamit, vagy szerviz? Remélem nem kuka, nem szokásom 2-3 évente készüléket cserélni.
Előre is köszönöm, ha válaszol Valaki!
. -
Karcsi1001
tag
Sziasztok Hozzáértők!
Egyszerű mezei használóként segítséget kérnék: Nokia Lumia 735 W10 nem nyitja meg a .rtf fájlokat, ezt írja ki: „Nem nyitható meg a fájl. Nem sikerült a dokumentum megnyitása, mert a fájl sérült.”
A dokuk 8.1-en, bluetooth-on lettek laptopról átküldve, és jók is voltak. Időközben frissítve lett W10-re, amin viszont nem. Visszaraktam a W8.1-et, azon ismét jó volt. Na, mondom... Újra fel a W10, de továbbra sem nyitja meg a fájlokat. Mi lehet a gond? Segítség!
Szakmai tudásom nulla, hozzánemértőként csak használnám a telefont. Ha tud Valaki segíteni... előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest