-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudtok megoldást a windows reflektorfény működésére (hogy frissítsen)?
Ezt már végig zongoráztam és nem működik:
"A Windows Reflektorfény tiltása, majd újra történő engedélyezése:
Tiltsd le a Windows Reflektorfény funkciót a Start > Gépház > Személyre szabás > Zárolási képernyő menüponthoz lépve, azaz a Háttér alatti lenyíló menün válassz egy másik opciót, például a Kép lehetőséget.
Indítsd újra a számítógépet, majd engedélyezd újra a Windows Reflektorfény beállítást és teszteld a működést.
A Windows Reflektorfény letöltési mappájának ürítése:
Tiltsd le a Windows Reflektorfény funkciót a Start > Gépház > Személyre szabás > Zárolási képernyő menüponthoz lépve, azaz a Háttér alatti lenyíló menün válassz egy másik opciót, például a Kép lehetőséget.
Nyomd le a Windows+E billentyűket a Fájlkezelő megnyitásához, majd lépj a Nézet fülre és tegyél jelölést a Rejtett elemek elé.
Lépj a C:\Felhasználók\<Felhasználói_neved>\AppData\Local\Packages\Microsoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewy\LocalState\Assets elérési útvonalon megjelölt mappához.
Törölj minden elemet az Assets mappából, de magát a mappát ne. Ez a mappa tárolja a letöltött képeket.
Indítsd újra a számítógépet, majd bizonyosodj meg néhány perc elteltével, hogy az internetkapcsolat megfelelően működik (bizonyosodj meg arról is, hogy nem adatforgalmas kapcsolatról van szó). Ugyanis a Windows Reflektorfény működéséhez internetkapcsolat szükséges.
Engedélyezd a Windows Reflektorfény funkciót a Start > Gépház > Személyre szabás > Zárolási képernyő menüponthoz lépve és teszteld a működést.
Az is elképzelhető, hogy ha a Bing keresőmotor helyett egy másikat használsz alapértelmezettként, úgy ez is közrejátszhat:
Ennek ellenőrzéséhez nyisd meg az Internet Explorer 11 böngészőt a Windows+R billentyűk lenyomását, az iexplore parancsot megadva és az OK gombra kattintva.
Kattints a jobb felső sarokban lévő Fogaskerékre, majd válaszd a Bővítmények kezelése lehetőséget.
Lépj a Keresésszolgáltatók menüponthoz és bizonyosodj meg, hogy alapértelmezett keresőként a Bing van beállítva." -
törölt tag
válasz HartgeH3-2.8 #70074 üzenetére
Nekem is jogtiszta (ez egy gyári Fujitsu, biosból vagy mi a fenéből aktiválta magát) és automata update, de mégis vannak gondok...
-
törölt tag
Sziasztok!
Ez a Zárolási képernyő / Windows Reflektorfény még nem lett orvosolva? Otthon 3 gépből kettőn megy, amin nem az mikor átrakom folyamatosan visszaugrik a sima kép opcióra, már mindent próbáltam amit a barátommal (google) sikerült összekeresni, de nem segített semmi...
A konyhai gépen mindig megcsodálom milyen szép és változatos kezdő képernyők vannak...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Engem úgy frissített, hogy nem is vettem észre... a működésében sem változott ránézésre a win...
-
törölt tag
Sziasztok! Nem találtam sehol aktív topicot a problémámra, ezért ide: win 10 64bit alatt milyen codec pakkot ajánlotok? Szeretném a gyári win lejátszót használni, de ugye HD tartalomnál akad, felirat nuku... Tudom VLC a barátom, de én nem szeretem... Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Proxmox VE
- Sweet.tv - internetes TV
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- Mi történik egy netes csalás után?
- Gitáros topic
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest