Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
válasz King Unique #138259 üzenetére
Szia, köszönöm de ez volt az első, átnéztem,es kiprobaltam mindent amit ott olvastam mert en is használtam a topik keresőt.
-hiába váltottam fejlesztői módba, ugyanúgy a store-ba dob.
-a beállításokbol kattintva szintén de mindkettőnél ugyanez fogad minden áldott nap.Tud valaki segíteni? Mit lehet megprobalni még?
Ez egy Windows 10 pro ami s-módban fut és nem tudom hogy lehetne valahogy kikapcsol i, mert még egy Chrome telepítés sem enged, mindig ugyanoda dob ami lehal ezzel: [kép] -
x_o_n
veterán
Sziasztok,
S-mod probléma.
Egy ismerosomnek probálok segiteni, adott egy Medion laptop,amin windows 10 professionel van de S modban,ezt szeretné kikapcsolni,mert igy ugye semmit nem lehet rá feltelepiteni.
Az a megoldás hogy a beállitásokban stb,megnyitva a storet át lehet váltani a rendes pro modra,nem mukodik,ugyanis állandoan pár mp mulva az az uzenet várja az embert hogy most nem megy az oldal,probálja meg kesobb,amugy a stre minden resze mukodik,csak ez nem ahol ki lehetne kapcsolni ezt az S-modot.udv
-
x_o_n
veterán
Nem tudom melyik frissites kavarhatott be de ha pld ha letre szeretnék hozni asztalon vagy hdd,ssd teljesen mindegy jobb klikk,menubol Uj mappa már az uj felirathoz erve lehal minden a karika korozz majd noszogatasra elsotetul a win10 es megy minden tovabb de mappat nem tudok letrehoznimert ott ugye kifagy...es hozza ez a rejtélyes dolog hogy valtogatni kell az internetkapcsolatot allandoan biztonsagosrol-nyilvanosra hogy ne legyen tetu lassu.
idézem:
Ha sorban áll 4 fájl steam alatt
File1 500kbitsec sebesseg
-atallitom a kapcsolatot biztonsagosrol-nyilvanosra
File1 10mbit sebesség, elkészült indul a
File2 újra 500kbits!! Hogy miii?
Atallitom a kapcsolatot nyilvánosrol-biztonsagosra
Es újra 10mbit a sebesség..elnezest de katasztrof ez a nemet billenytyuzet,ezert az ekezetek hianya
-
x_o_n
veterán
Sziasztok,tudna valaki érdemi információt mi lehet a gond?
jelenlegi állás szerint
Ha sorban áll 4 fájl steam alatt
File1 500kbitsec sebesseg
-atallitom a kapcsolatot biztonsagosrol-nyilvanosra
File1 10mbit sebesség, elkészült indul a
File2 újra 500kbits!! Hogy miii?
Atallitom a kapcsolatot nyilvánosrol-biztonsagosra
Es újra 10mbit a sebesség...Én komolyan nem értem, nem tudom mi ez miért nem marad meg... Frissítve, driver minden...
-
x_o_n
veterán
Sziasztok,olyan erdekes problemam lett hogy nagyon alacsony a letoltesi sebességem, le 1mb ír ugye ez 300-500kbs de fel 50mbs...a többi gépen a le is 60mbs...de pár hónapja nem volt ilyen gondom, win10 a változás csak annyi volt hogy be raktam egy új ram modult,a notebook egy dell 135xxx, ez okozhat ilyet vagy ez win10 probléma? Tud esetleg valaki megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Üzleti vita és megbeszélés
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile 2
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest