Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Mit tudok tenni, ha windows állandóan letilt egy drivert?
Erről a PCIe adapterről van szó, ennek is a bluetooth moduljával.
Ez pedig az alaplapom.Eseménynapló ezt írja: A helyi Bluetooth-adapter hiba miatt meghatározhatatlan módon leállt, ezért nem fogja használni a rendszer. Az illesztőprogram már nincs a memóriában.
Eszközkezelő/eszközállapot pedig ezt: A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)Amit próbáltam: másik PCIe slot, másik USB port az alaplapon, driver újra telepítés/frissítés, windows teljes újratelepítés.
Köszönöm ha tudtok adni tippet.
Aron
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
válasz King Unique #123570 üzenetére
sikerült a lustaságomat figyelmetlenséggel megkoronázni.... köszi a segítséget, cmd-ban sikerült törölni
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
válasz King Unique #123567 üzenetére
Néztem ezt is, de csak a windows 10 van ott, ez a megoldás segített.
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
törölhető.
hamarabb kérdeztem mint kerestem... bocs, az offért.
[ Szerkesztve ]
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
$WINDOWS.~TMP mappa mit tartalmaz?
Helyzet: Win 10 Edu 64 bit van a gépemen. Az egyik, öreg hdd kezd nyekeregni, lassan megadja magát. A rendszer egy ssd meghajtóra van telepítve. Viszont az említett mappa a haldokló hdd-n van.
Kiszedtem belőle a hdd-t, bekapcsoltam a gépet és ment is szépen, egy darabig. Egyszercsak elakadt az éppen nézett film (ami nem baj mert szar film volt), restart és nem indult.
Mit lehet tenni? Ez a mappa okozhatja a gondot? Bootolás ssd-ről megy, elvileg.[ Szerkesztve ]
egyenlőre ≠ egyelőre
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest