- Facebook és Messenger
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Windows 10
- YouTube
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mikrotik routerek
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok ! Van arra lehetőség , hogy kinyerjem a jelenlegi Win kulcsom számait valahogyan ? Nem találom az aktivációs kulcsot és most jó lenne újrarakni a win-t . Nem igen szeretnék emiatt másik kulcsot venni .
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok !
Van egy eredeti WIN 10 Pro kulcsom amit nem adtam eddig a Win fiókomhoz és most , hogy gyakorlatilag gépet cseréltem nem fogadja el a kulcsomat a rendszer . Mit tudok tenni ? Illetve olvastam , hogy utólag is hozzá lehet adni a fiókhoz a kulcsot ,de nem találom , hogyan ?
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok ! Raktam egy friss eredeti win10-et a gépemre és a letöltéseim iszonyat lassúak . A speedtest-en mérve minden okés ,de pl origin-steam letöltések 3Mb/sec-el jönnek , pedig 300Mb lenne a normális .
-
jozefgucci1
addikt
-
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni , mert van pár alkalmazás az MS storban + Win frissítés amit nem tud letölteni a gépem .Ezt a hibát dobja : 0x80070424 .Valakinek van valami ötlete mi lehet a gond ?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Tapasztald meg a Ryzen 7 5700g erejét!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest