Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok,
Egyik haverom gépére szeretnénk jogtiszta Win 10-et telepíteni, de látom, h árban elég nagy a szórás. Itthon ezt találtam elfogadható áron, illetve külföldi webáruházakban nem ritka a 15 euró alatti ár sem (gondolom, h ez már a kerülendő kategória). Hol érdemes megvenni szerintetek? Illetve még egy kérdés: a kód felhasználása után géphez kötött lesz? Elég egyértelmű, h igen, de nem tudom biztosan.
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
sz.j
nagyúr
válasz Döglött Róka #90483 üzenetére
"... régebben miért nem anyázott a nagyérdemű a pasziánsz meg a flipper miatt?"
Gondolom (többek között) azért nem, mert innen letölthette a win7-ben lévő játékok nagy részét ...
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
törölt tag
Mert a flipper és aknakereső jó volt, nem foglaltak helyet és nem tolakodtak. A kéretlen March of Madness és Disney játékok pedig kb. másfél GB helyet foglaltak SSD-n amíg el nem távolítottam. (Candy Crush, Soda Saga linkkel ellentétben ezek a szponzorjátékok ténylegesen települtek clean installkor ami Pro verzión vicces)
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz David89 #90492 üzenetére
Ezt próbáld ki: TreeSize Free
-
David89
tag
Üdv!
Nem vagyok benne biztos, hogy jó helyre írok, de azért hátha tudtok segíteni.
Sajnos mostanában tárhely-problémákkal küzdök a c meghajtón, annak ellenére, h több programot/játékot letöröltem, plusz amit lehetett adatot átmásoltam máshova. Egy 500 GB-s ssdről van szó.
A tárhelyhasználatnál 245 GB-t ír az "Alkalmazások és játékok"-hoz, viszont a telepített programoknál csak 129 GB-t jelez. A fennálló különbséget sehol sem találom, többszöri átnézés után sem.
Nyilvánvaló megoldás lenne az egész kóceráj újrapakolása, már 4 éves a rendszer, de ebbe különböző okokból még nem akarok belevágni.
Esetleg vmi tip? Köszi.
-
Cs1csó
félisten
Talán azért mert az SAJÁT fejlesztésű játékok voltak. Ezek pedig: kendikrásh, dizni stb. pedig pénzért teszik bele.
-
ddmb
aktív tag
válasz MasterMark #90488 üzenetére
két különböző gépen nem okozhatja ugyanaz a "betegség"?? jólvan hagyjuk, már nem is érdekel...
-
ddmb
aktív tag
válasz Döglött Róka #90485 üzenetére
konkrétan úgy kapcsolódik a kettő, hogy mindkettőnknek max win updatek mentek rá a gépére, és mindkettőnknek hasonló gondja van, ne játszd az értetlent! Az én gépem egy 4 éves erős gép, én persze hogy nem érzek problémát VLC leljátszás közben, viszont az övé egy majd 10 éves első generációs Core. És korábban biztos lejátszotta az adott (nem HD videót) szaggatás nélkül.
-
Döglött Róka
veterán
1. Ez itt Windows 10 topic, skype és windows 7 kicsit más téma.
2. VLC-re rég nem látott videóra mit mondjak. Üdvözöld kínáld meg egy teával mert hideg van.Hogyan kapcsolódik össze a kettő?
Viccet félretéve, a a lassú hdd-től kezdve az audiodg.exe-be behookolt élményfokozó hangdriver-en át a szar codec-ig bármi lehet. Különítsd el a két problémát és szűkítsük le. Spectre már lefutott kör de az ilyen mértékű teljesítményromlást nem okoz (dekstop userek észre se veszik)
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
ddmb
aktív tag
Van egy ilyen gondom, hogy pár hónapja arra lettem figyelmes a céges laptopomon (win7 enterprise) hogy skypeolás közben a hang bizonyos időközönként berecseg => akkor nem hallom mint mondanak 1-2 másodpercig, aztán helyre áll a hang. Unokatesóm meg egy rég nem látott videót indított el VLC-ben és szaggat neki win10 alatt. Érkeztek Windows alá valamilyen spectre/meltdown frissítések mostanság? Mert egyikünk se b@sztatta a gépét mostanság (én nem is tudom mivelhogy céges, és nincs túl sok jogom állítgatni/installálgatni).
[ Szerkesztve ]
-
-
forintuser
őstag
-
King Unique
titán
válasz Cs1csó #90468 üzenetére
Ez az SSD-t nem szoktuk particionálni, azért nem éppen úgy van... Nyilván eleve particionálni kell ahhoz, hogy használni lehessen. Itt a rendszer + a rendszer számára létrehozott kisebb partíciókon túl a több partícióra történő felosztás az, amiről szó volt. Az pedig megint tetszőleges, az egyéni felhasználói igényektől függ, hogy ki hány darab partíciót hoz rajta létre pluszban. Nem lesz gond akkor sem, semmi baja nem lesz az SSD-nek, ha több partícióra van osztva. Akkor nem szokás felosztani, külön adatpartíciót stb. létrehozni, ha túl kicsi az SSD tárolókapacitása. De azt sem azért, mert az SSD-nél gondot okozna, hanem azért, hogy a Windows rendszerpartíciója ne legyen túl kicsi. Ezek HDD-nél ugyanúgy érvényesek, illetve nyilván nemcsak azt lehet több partícióra osztani az előbbiek értelmében, hanem ugyanúgy az SSD-t is.
-
Döglött Róka
veterán
válasz forintuser #90478 üzenetére
Feature igen. 1507 óta így van.
@King Unique: Csak hogy belevau, particionálás mint olyan sebességveszteséggel jár. Én semmi esetre nem partícionálnék mai világban C: + D: felállásban. Backupra ott a felhő. Torrentezés mint érv nem érdekel
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
forintuser
őstag
Sziasztok. Windows 10 problémám van. Mily meglepő. Adott egy laptop, amiről HDMI-n keresztül megy ki a kép a rákötött TV-re.A laptop kijelzőjét szeretném kiterjeszteni a TV-re. Sikerült is, csak a TV-n is megjeleníti a tálcát. Ami 7 alatt nem volt ott. Ez feature, vagy én csinálok valamit rosszul?
Holnapkészítést vállalok.
-
Döglött Róka
veterán
-
xyvalaki
aktív tag
Vissza szeretném tenni a win7-et, de az istennek nem megy. Vagy azt írta hogy GPT partició vagy csak nem lehet telepíteni. Hiába convertálom MBR-re akkor sem megy ahogy GPT- sem. UEFI alaplap, z97 pro. Valaki tudna segíteni?
Nem arra vagyok kíváncsi hogy miért is olyan jó a win 10! Egyszerűen csak vissza akarok térni win 7-re.https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
Attila2003
tag
Hali. Van valami megoldás hogy a COD Ghost ne a kisebbik képernyőn nyíljon meg hanem a nagyobbikon? Két monitorom van, az egyik 1600/1200 as, a másik 1200/1080 as. Akármit csinálok csak a kisebbiken nyilik. Érdekes, minden más játék rendesen nyit.
-
xy.zsolt
őstag
-
-
Cs1csó
félisten
Igen, az egy UWP-s app játék, fogja a helyet más haszna nincs, és igen csak a CCleaner tudja kilistázni ezért is szeretem a CCleaner-t.
Fred23
AOMEI free, Macrium Reflect Free
xy.zsolt
Üdv, egy akkor SSD-t nem szoktunk particionálni azt egy az egyben hagyd a Windows-nak és ha van HDD a gépben adattárolásra azt használd. Nekem így van 1db SSD és 1db belső HDD.
Általában jobb ha nem particionálja az SSD-ket HDD-ket persze van amikor érdemes ha 1 db lemez van csak a gépben és az 250GB-nál nagyobb akkor érdemes egy 100GB-ot a rendszernek amire a Windows-t telepíted és maradékot egybenhagyva adattárnak megcsinálni és így a legközelebbi Windows újratelepítéskor elég a Windows particióját törölni formázni hogy tisztán mehessen rá újra a Windows.
-
King Unique
titán
válasz xy.zsolt #90463 üzenetére
Ez eleve attól is függ, hogy a személyes igényeid milyenek, mekkora tárhelyen férsz el. Magának a Windows 10-nek nyilván bőven elég a 120 GB, itt az előbbi szempontjából az utólag telepített alkalmazások, letöltött adatok stb. a lényeg. Nekem is van 10-es 120 GB-os SSD-n úgy, hogy mellette másik partíción van másik OS, plusz a kettőnek egy közös adatpartíció.
(#90464) ImACeltic:
Ha a lemezkezelővel zsugorítottad és az új kötet létrehozásánál kivetted a gyorsformázás elől a pipát, akkor nem meglepő, ha lassan csinálja a formázást.[ Szerkesztve ]
-
ImACeltic
őstag
Köszönöm szépen a segítségeket!
Elkezdtem a kötet zsugorításos megoldást, most éppen formázza az új partíciót. ( jó lassan )
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Feltettem a CCleaner-t és kilistázta a telepített programokat. Találtam egy érdekes programot közöttük.
Candy Crush Soda Saga. Fogalmam sincsen hogyan kerülhetett fel a gépre...
Törölhetem nyugodtan a CCleanerrel?
Csak az az érdekes az egészben, hogy a WIN10 Programok telepítése és törlése listában nincsen ilyen nevű program és a Revo listájában sem szerepel ez, csak a CCleaner találta/listázta.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Fred23
nagyúr
Acronis nélkül mi a legjobb módja HDD-ről SSD-re migrálni gyorsan?
-
xy.zsolt
őstag
A következő folyamat terheli a CPU-t: Szolgáltatásgazda: Csatlakoztatott eszközök platformja (CDP) felhasználói szolgáltatás _3bbed Mi ez? Leállíthatom valahogy vagy van különösebb oka hogy 1 órája darál? Gép bekapcsolása óta csinálja
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
King Unique
titán
válasz ImACeltic #90451 üzenetére
Megnyitod a lemezkezelőt és használod a kötet zsugorítása opciót. Majd a létrejött nem lefoglalt területen az új egyszerű kötet létrehozásával csinálsz egy másik partíciót. Ha az 1 TB-os lemezt esetleg nem engedné a lemezkezelő a megfelelő méretre zsugorítani, akkor indokolt a külső particionáló program, mint pl. az AOMEI, EaseUS, MiniTool. A Windows 10-nek ajánlott általánosan kb. 50/60-100 GB-os rendszerpartíciót hagyni, de ha van bőven tárhely, akkor lehet akár nagyobbat is. Illetve ha eleve tárhelyigényes alkalmazások lesznek rá telepítve, akkor értelemszerűen szintén. Valamint a build upgrade-ek + tárhelyszükségletét is eleve érdemes belekalkulálni. A lényeg, hogy nem javasolt kicentizni, plusz eleve macerásabb utólag megnövelni a rendszerpartíció méretét.
Viszont a külső programok használatánál is oda kell figyelni és nyilván nem javasolt túl kicsire zsugorítani a rendszerpartíciót! Valamint a rendszerpartíció átméretezése eleve nem veszélytelen, pláne ha esetleg csak PreOS módban, az újraindítást követően tudja megoldani a program. A Windows lemezkezelője olyan szempontból biztonságos, hogy az eleve nem engedi a rendszerpartíciót olyan mértékben zsugorítani, hogy az esetleg gondot okozzon. Normál esetben ugyan a külső programoknál is lefut nagyobb mértékű zsugorításnál a művelet gond nélkül, de néha előfordulhat az is, hogy nem. Vagyis szükség esetén javasolt előtte mentést készíteni!
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
Szia! nem kell újratelepíteni. Ezt letöltöd Értelemszerűen az indítás után átméretezed a "c" meghajtót majd kreálsz egy újat. Ajánlott a rendszernek 120GB vagy ha oda telepíted a programokat akkor 200GB. Ha nem akarsz vele szórakozni akkor marad a felettem írt újratelepítés. Akkor arra figyel, hogy minden meglévő particiót törölj le és utána hozz létre egyet a rendszernek másika pedig az adatoknak. Sajna ha már van mentett cucc a gépen az az utóbbi esetben mentendő mert elveszik.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
törölt tag
válasz Döglött Róka #90455 üzenetére
Szép egy lista.de még ezen kívül mennyi van még benne.ehhez képest a cikkben megírt hiba bakfitty
-
Döglött Róka
veterán
válasz #42813184 #90453 üzenetére
Szinte minden frissítésben vannak known issuek. Nézd csak ebben mégtöbb van:
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/4462933Nincs itt semmi látnivaló a pcfórum próbál olvasókat szerezni. Kár a gőzért
-
Cs1csó
félisten
Pendrive-ról újratelepíted a Windows 10-et és amikor a telepítés helyének megadáshoz érsz törölj minden particiót addig amíg egyben nem látod az egész HDD-t ekkor csinálj a Windows 10-nek egy 80-100GB közötti partciót - amire majd telepíted az lesz a C:\ ami maradt azt hagyd egyben és abból is csinálj egy új kötetet az lesz majd a D:\
Most mennyi helyet foglal a Windows 10-ed? Ha túl sok vagy nagy méretű programjaid vannak akkor lehet nagyobbra is venni a C particiót de normál használat mellett elég 80-100GB mivel a Windows belakva programokkal együtt megáll 30GB-nál és mellé nem árt vagy 50 GB szabad hely.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Megint elrontott valamit a Windows 10-ben a Microsoft[link]ezen miért is kéne meglepődni?
[ Szerkesztve ]
-
Helsing
aktív tag
válasz Döglött Róka #90450 üzenetére
Kipróbáltam még pár lejátszót és mindel volt valami gond.
De meglett a hiba oka. Benne maradt a winben az előző videokártya drivere. Hiába szedtem le. Most letöröltem egy külön driver eltávolító appal és újraindítás után már működik rendesen a lejátszás.
A fekete villódzásról még nem tudok nyilatkozni, hogy megszűnt e, de eddig még nem jelentkezett egyelőre. -
ImACeltic
őstag
válasz Döglött Róka #90450 üzenetére
Sziasztok!
Egy laptopon, amire előre fel lett telepítve a Windows 10, hogy tudom particionálni az egyetlen 1 terrás HDD-t? Valamint mennyi helyet érdemes hagyni a Win10-nek?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Helsing #90448 üzenetére
Hát akkor a KM-Player a ludas. Ez is megoldódott. Amúgy hang-et nem rögzít az eventlog csak appcrasht. Azt application 1000 eventid-val látod az application logban. Bár mivel KM-Player hangel én elengedném a dolgot mivel ez nem OS probléma
-
Helsing
aktív tag
Ja, tényleg.
Kár volt belenéznem. Tele van hibaüzenetekkel és sokkal okosabb nem lettem tőlük.
Most nézegettem, hogy mi kerül a naplóba ha produkálom az egyik bosszantó hibát amit nemrég fedeztem fel. Ha elindítok egy kisméretű videofájlt KM Playerral akkor kb 10 másodpercre lefagy az egész gép. Utána elindul a videó és minden oké. A nagyobb fájlokat el sem indítja a fagyás után. Kipróbáltam a VLC playert is. Az nem fagyaszt, de nem mindennek van képe csak hangja. Az eseménynaplóba nem kerül be ezekről semmi.
Valami codec probléma lenne? -
guifater
tag
Sziasztok!
Win10 újratelepítése után a laptopom nem látja a saját hálózatot. Ugyanakkor a rajta levő KODI igen. Hogy lehetne megjavítani? Ha lehet nagyon óvodás módszerrel tárgyaljátok, mert amit tudok, csak egyéni önképzés útján szedtem össze.guifater (Galaxy S9 és SM-R825F)
-
divan
őstag
válasz kekesi132 #90439 üzenetére
Én úgy értettem a problémádat, hogy valamilyen program hibásan működik az ékezetes felhasználói név miatt. Erre javasoltam, hogy inkább hozz létre új felhasználót az átnevezgetések helyett, és ott telepítsd ezt a programot. Így az létrehozza a felhasználóhoz tartozó mappákat. Az, hogy a windows fájlkezelőjében te a Users mappát Felhasználók-nak látod, az nem fogja a futtathatóságot befolyásolni, az a valóságban Users, és nincs benne ékezet.
-
Norby86
őstag
Nem tudom jó helyre írok e a kérdésemmel kapcsolatban, de Asus alaplapom van és azt szeretném megtudni hogy a BIOS beállításában ha a "Secure boot" résznél az UEFI módot "Other OS"-re állítom, akkor milyen hátrányok érhetnek? Mert a Windows 10 mellé fel akarok rakni más rendszert is ami viszont csak az "Other OS"-el működik. Igazából a funkció előnyeiről/hátrányairól szeretnék többet tudni, Win 10 és más rendszerek esetében.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
z123456z
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, sikerült. Biosban kell vagy célszerű állítgatni valamit?
-
sh4d0w
félisten
válasz kekesi132 #90439 üzenetére
Valójában egyet sem nevez át, gyanítom csak néhány softlinket módosít, ha egyáltalán.
A problémádra a megoldás - szerintem - az angol nyelvű újratelepítés, vagy mellételepítés lenne... Megpróbálhatod ugyan átkendácsolni, de a siker esélye a minimálisnál is kevesebb, ellenben sokkal nagyobb eséllyel állítod fejre az egész kócerájt.
https://www.coreinfinity.tech
-
SoldierL
senior tag
Bejelentkezésnél nincs ott a fotóm. Szerintetek mi lehet a probléma? Pedig hozzá van rendelve a fiók beállításnál ott van.
-
kekesi132
tag
Értem, és kb. mi a menete? Mert addig eljutottam, hogy létre tudjak hozni egy új offline fiókot, viszont a többi elég problémás, pl. a nyelv átállítása nem nevez át minden rendszermappát, köztük a Felhasználó mappát sem ami kéne,
Illetve alapból az új felhasználó létrehozása sem ad lehetőséget a rendszermappák átnevezésére. -
Csupingo
veterán
válasz Helsing #90420 üzenetére
Régebben volt már ilyen probléma. Akkor ez oldotta meg: NVIDIA control panel - Adjust desktop color settings - Content type reported to the display -> Desktop programs.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
kekesi132
tag
válasz kekesi132 #90402 üzenetére
Most látom, hogy véletlen került néhány smiley a hozzászólásomba, ami rontja az érthetőséget, ezért elnézést. Viszont a kérdés még áll, kicsit rövidebben is össze foglalom, hátha valaki tudna segíteni:
Szeretném átnevezni a Felhasználó mappát, de nem tudom, hogy ennek mi a legegyszerűbb módja, illetve elbizonytalanodtam mivel van egy könyvtár az asztalon a saját nevemmel, ami szintén tartalmaz ékezeteket, illetve egy ezzel azonos tartalmú a C meghajtón, csak ott Felhasználó néven, így nem tudom, hogy melyiket lenne célszerű módosítani.
Illetve tartok attól, hogy a módosítás okozhat fennakadásokat egyes szoftverek működésében, ez mennyire reális?
-
z123456z
őstag
válasz szaboi6512 #90427 üzenetére
Húha, ezek szerint ez a lemez nem gpt?
Akkor ez kellene nekem?:"amikor a partíció kiválasztásához érsz, akkor nyomd meg a Shift+F10-et és sorban add ki a következő utasításokat:
diskpart
select disk 0
clean
convert gpt
exit
exit" by @ECHO a pcfórumról.Vagy nekem ez nem kell?
-
prabhu
senior tag
válasz szaboi6512 #90427 üzenetére
Nyilván. A pendrive-ról volt szó.
-
z123456z
őstag
Köszönöm a gyors választ. Igen, az elsőnél van törlés opció, csak nem mertem törölni. Ezek szerint feleslegesen csináltam rufussal másikat. Mindegy, melyiket használom?
SSD tervben van, de a gyerekre bízom, hogy kell e neki.
Köszönöm még egyszer, hazaérek, neki is ülök.
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Kifogott rajtam egy free dosos új gépre történő telepítés a szokásos gpt/mbr lehet/nem lehet módon. Régen egyszer már belefutottam egy ilyenbe, de nem emlékszem, hogy hogy oldódott meg. És az a baj, hogy minél többet olvasok róla, annál inkább belezavarodok. Ebben szeretnék segítséget kérni tőletek, karácsonyra össze kellene hozni, ajándék lesz.
A gép egy Lenovo IdeaPad 330. Amd-s a lelkem, ha számít, 1 Terra hdd, free dos. 2db usb van, mindkettő usb3, azt hiszem. A telepítőt MS MCT-lal csináltam. A régi 4gb usb2 penre nem akarta megcsinálni, mondván, hogy kicsi, ezért vettem 32gigás usb3/3.1 Kingston-t (ez volt olcsón). Ezzel már megcsinálta rendesen. Érdekes, hogy azt olvastam, hogy MCT ntfs-re formáz, de este megnéztem, és fat32. Most ezt átmásoltam a régi 4 gigás penre, amit előtte fat32-re formáztam ( még nem próbáltam, késő este volt ), az új penre pedig rufussal csináltam egy másik telepítőt, igaz az ISO-t MCT-vel szedtem le. Szóval, jelenleg így állok, ezeket ma fogom kipróbálni. A biosban is már össze vissza állítgattam mindent, remélem nem csesztem el. És végezetül itt van 3 kép, hogy hol akadok el. Előre is köszönöm a segítséget. -
Helsing
aktív tag
válasz MasterMark #90419 üzenetére
Monitor tuti jó. Kábel és a VGA is.
Ami változott az a Windows és a driver.Bár mondjuk bedöglött a táp ventije és kicseréltem. Közben megmozgattam a gépet.
Látványosan akkor történik az elsötétülés mikor szoftverben csinálok valamit. Pl oldalt váltok. Lapot frissítek, stb. Nem mozgatásra, rezgésre, stb. Tehát nem kontakt hiba.A windows 10-ben gondolom meg lehet nézni valahol az error logot (vagy hogy is hívják). Talán ott leírja a rendszer hogy milyen probléma áll fenn. Akár az is lehet hogy az opera produkálja a tüneteket.
-
Helsing
aktív tag
Felraktam a Win 10-et és néha produkál olyat, hogy rendszertelen időközönként 1-2 másodpercre elsötétül a képernyő netezés közben. Van hogy egy órán át semmi, van hogy 5 percen belül kétszer.
Hogy lehetne kideríteni, hogy mi okozza?Ui: Nem biztos, hogy a netezésnek köze van hozzá, csak most épp azt csinálom.
-
pontyos
senior tag
Srácok megérkezett a Pc Wolrd Win10 Pro serial number. pay pal al fizettem! Az Key alatt a szokásos kitételek vannak:
Dear customer,
Thank you for your purchase. We hereby send you the following item:
Windows 10 Professional
Download Guide:
1. Please download and install correct edition of Windows
Download LinkPlease note:
1. Cannot be used to directly upgrade from an older Operating System
2. Requires a clean installation, and all prior data must be backed up
3. Does not come with free direct support from Microsoft
4. Will not allow for a change to a different model motherboard once installedreméljük a Pc Wolrd van annyira komoly, hogy nem b..nak át, ha meg igen 12 dollár tanuló pénz volt
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
Hali!
Csak szerintem oltári cink egy Pcworld-ön ilyen promo cikket olvasni?
Hová jutunk, gyerekekKörülbelül 36-ot?!
-
kekesi132
tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen módon tudnám átnevezni a Felhasználók és a Felhasználó mappát, illetve érdekelne, hogy ezen lépések milyen következményekkel járhatnak. Ugyanis lassan egy hetek küzdök egy játékkal (System Shock: Enhanced Edition), hogy működésre bírjam, és mostanra egy lehetséges probléma áll fent, méghozzá az, hogy az útkeresés folytán a játékfájlokhoz vezető úton speciális karaktereket tartalmazó könyvtárak vannak, ez az én esetemben pedig a fent említett két mappa.
Egész pontosan a játék exe fájlja a (D meghajtón található, amelyben nincsenek ékezetes karakterek, de automatikusan létrehoz minden indításnál egy mappát a (C meghajtón is, a gond csak az, hogy ezek átnevezésére nincs lehetőség, a nyelvet pedig hiába állítottam angolra, sajnos a Felhasználó mappa, maradt magyar nevén, ami azért érdekes, mert a Felhasználók Users lett, tehát rejtély számomra, hogy utóbbi miért nem váltott angolra.
Találta olyan megoldást, mely szerint szuper admin módba kell lépni, és akkor át tudok nevezni bármit, de állítólag ez gondot okozhat egyes szoftverek működésében. Tehát tanácsra lenne szükségem, hogy mi a legjobb megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest